Προς το περιεχόμενο

Avermedia Volar HD H830 vs LIFEVIEW LV5HD Not Only: αξίζει η διαφορά στην τιμή;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Αύριο το πρωί θα αγοράσω μια από τις 2 κάρτες. Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει η διαφορά σε χρήματα για την Aver.

Αν έχετε να μου προτείνετε και κάποιες άλλες με ψηφιακό και αναλογικό σήμα, mpeg4 και ραδιόφωνο fm, θα χαρώ να σας ακούσω.

Με ενδιαφέρει η ΠΙΟ οικονομική πρόταση με γνώμονα την ποιότητα σε full screen σε 2 laptop και να μην γονατίζουν τα λάπτοπ από τη χρήση της.

Τα λάπτοπ είναι τα εξής:

Toshiba A500-1CO (Core2Duo) (Win 7 64 / Linux Mint Helena 64)

Compaq CQ71 (CoreDuo) (Windows Vista Basic)

Τα αγόρασα τα Χριστούγεννα.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

H διαφορα τιμης δεν ειναι μονο για την ποιοτητα του τανερ . Ειναι και για τις εξτρα δυνατοτητες που εχει , ειναι και για την σταθεροτητα των drivers .

To avermedia το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα η διαφορα τιμης πλεον ειναι μεγαλη ( το ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε με 69 ευρω και τωρα βλεπω οτι πηγε 80+ ) . Απο την αλλη αν ψαξεις εδω μεσα θα δεις οτι το lifeview παρουσιαζει καποια προβληματα . Τι να σου πω . Δεν κοιτας και στο e-bay η στο dealextreme να παρεις κανενα κλωνο . Μια χαρα δουλευουν κι αυτα .

Δημοσ.
H διαφορα τιμης δεν ειναι μονο για την ποιοτητα του τανερ . Ειναι και για τις εξτρα δυνατοτητες που εχει , ειναι και για την σταθεροτητα των drivers .

To avermedia το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα η διαφορα τιμης πλεον ειναι μεγαλη ( το ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε με 69 ευρω και τωρα βλεπω οτι πηγε 80+ ) . Απο την αλλη αν ψαξεις εδω μεσα θα δεις οτι το lifeview παρουσιαζει καποια προβληματα . Τι να σου πω . Δεν κοιτας και στο e-bay η στο dealextreme να παρεις κανενα κλωνο . Μια χαρα δουλευουν κι αυτα .

Σ' ευχαριστώ που απάντησες.

Δεν έχω πιστωτική και επίσης φοβάμαι ότι η Avermedia δεν θα παίζει καλά σε απλό coreduo. Γράφει ότι χρειάζεται core2duo για high definition.

Δημοσ.
Σ' ευχαριστώ που απάντησες.

Δεν έχω πιστωτική και επίσης φοβάμαι ότι η Avermedia δεν θα παίζει καλά σε απλό coreduo. Γράφει ότι χρειάζεται core2duo για high definition.

Ενταξει , μην σε τρομαζει αυτο . Σε τριαντα χρονια που θα εχει η ελληνικη τηλεοραση HD τοτε θα εχεις λαπτοπ με 256 πυρηνες και θα παιζουν κανονικα . Προς το παρον ειτε τα αναλογικα ειτε τα ψηφιακα ( ert και digea ) εκπεμπουν σε απλη SD αναλυση .

Αν σου λεει κατι , η avermedia παιζει κανονικα σε netbook με 1.6 atom .

Δημοσ.
Ενταξει , μην σε τρομαζει αυτο . Σε τριαντα χρονια που θα εχει η ελληνικη τηλεοραση HD τοτε θα εχεις λαπτοπ με 256 πυρηνες και θα παιζουν κανονικα . Προς το παρον ειτε τα αναλογικα ειτε τα ψηφιακα ( ert και digea ) εκπεμπουν σε απλη SD αναλυση .

Αν σου λεει κατι , η avermedia παιζει κανονικα σε netbook με 1.6 atom .

Μα εγώ μένω στην Αγγλία (δεν ξέρω τι παίζει εδώ). Το μόνο που ξ'έρω είναι ότι χρειάζεται να έχω tv license, αλλά ασχολείται η γυναίκα μου μ' αυτά. Δεν ξέρω αν έχουμε HD σήμα εδώ, πάντως η εικόνα είναι άψογη στις κανονικές τηλεοράσεις.

Δημοσ.
Απο ολα εχετε εκει εκτος απο ηλιο .

Τι είναι ο ήλιος;;;:cry:

Το πιο ενοχλητικό είναι να ρίχνει αυτό το σιχαμένο ψιλόβροχο και να φοράς γυαλιά... Ψάχνω να βρω gadget γυαλιά με γυαλοκαθαριστήρες.B)

Δημοσ.

Αγόρασα την AverMedia. Άριστη, αλλά όποιες ρυθμίσεις κι αν κάνω, πάντα υπάρχει ένα κενό δεξιά στην οθόνη (δοκιμασμένο σε 3 pc) περίπου 3 εκατοστά.

Το κάνει και σε εσάς αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...