_eLpiS_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Γεια σας, εφτιαξα μια αθλητικη σελιδα και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας! Ευχαριστω!
dermitzos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Στην πραγματικότητα δεν έχεις κάνει κάτι... Όλες οι ειδήσεις είναι από άλλα site. Αμφιβάλω αν το template είναι δικό σου, αλλά είναι καλό.. Μόνο που φαίνεται πολύ μεγάλο.. Επίσης πολλές διαφημίσεις ρε παιδάκι μου.. Αν τις θες όλες, χώρισέ τις στην αρχή και στο τέλος. Όχι να χρειάζεται να αλλάξουμε σελίδα για να δούμε τις ειδήσεις επειδή σε πρώτο πλάνο είναι οι διαφημίσεις..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Το template δεν ειναι δικό του αλλά τι σημασία έχει; Νομίζω περισσότερη σημασία έχει το γεγονός ότι δεν έχεις δικό σου content...δηλαδή. τι προσφέρεις εσύ μέσα από αυτή τη σελίδα;
isay Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Βασικά πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο και να γράψεις ... Έφτιαξα ένα site με banners, πείτε μου τη γνώμη σας. Αν θέλεις να φτιάξεις ένα site με επισκέψεις ... φτιάξε ένα site, όχι μια συλλογή από Banners (αυτό ισχύει και για το Banner της υπογραφής σου) Φίλε μου, το adsblock μπλόκαρε όλα τα banners οπότε δώρο άδωρο. Όταν φτιάξεις κάτι άλλο, εδώ είμαστε
Krokodilos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Γεια σας, εφτιαξα μια αθλιτικη σελιδα και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας! Ευχαριστω! Η πρωτη μου εντυπωση οταν μπηκα ειναι οτι ειναι απαισιο! Ειναι ολο banners και μπερδευεσαι μεσα στο χαος. Για να βρεις τελικα τι? Μπερδεμα. Δεν βρισκεις κατι πρωτοτυπο ουτε υπαρχει πολυ υλικο. Αλλαξε το καπως, δεν ξερω βεβαια πως.....
_eLpiS_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Νομίζω περισσότερη σημασία έχει το γεγονός ότι δεν έχεις δικό σου content...δηλαδή. τι προσφέρεις εσύ μέσα από αυτή τη σελίδα; Το site τωρα το εφτιαξα και ειναι ακομα δοκιμαστικο, και αν προσεξες υπαρχει και ενα forum που τωρα αρχιζει.. Στην πραγματικότητα δεν έχεις κάνει κάτι... Όλες οι ειδήσεις είναι από άλλα site.Αμφιβάλω αν το template είναι δικό σου, αλλά είναι καλό.. Μόνο που φαίνεται πολύ μεγάλο.. Επίσης πολλές διαφημίσεις ρε παιδάκι μου.. Αν τις θες όλες, χώρισέ τις στην αρχή και στο τέλος. Όχι να χρειάζεται να αλλάξουμε σελίδα για να δούμε τις ειδήσεις επειδή σε πρώτο πλάνο είναι οι διαφημίσεις.. To templete φυσικα και δεν ειναι δικο μου, απο τη στιγμη που μπορω να βρω κατι πολυ πιο ομορφο καλυτερο και πιο γρηγορο γιατι να μην το προτιμησω. Για τις διαφημισεις ειναι το μονο που συμφωνω και γιαυτο αφερεσα τις περισοτερες. Η πρωτη μου εντυπωση οταν μπηκα ειναι οτι ειναι απαισιο!Ειναι ολο banners και μπερδευεσαι μεσα στο χαος. Για να βρεις τελικα τι? Μπερδεμα. Δεν βρισκεις κατι πρωτοτυπο ουτε υπαρχει πολυ υλικο. Αλλαξε το καπως, δεν ξερω βεβαια πως..... Θα σε παρακαλουσα να μου πεις γιατι ειναι απαισιο, και τι σε μπερδεψε. Ευχαριστω
Krokodilos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Θα σε παρακαλουσα να μου πεις γιατι ειναι απαισιο, και τι σε μπερδεψε. Ειναι απαισιο γιατι απο τη στιγμη που μπαινεις βλεπεις με τεραστια γραμματα το ονομα του σαιτ, βλεπεις καμια 3-4 banners με διαφημισεις με κινουμενες εικονες πραγμα που μου διαλυει τα νευρα οποτε το βλεπω(και ναι εγω επελεξα βαζοντας το NOSCRIPT στο ΟΝ για να δω το σαιτ σου), βλεπεις αθλητικες ειδησεις απο άλλα μεγαλα σαιτ πραγμα που κανει το σαιτ σου ανουσιο για εμενα να το δω(αφου θα εχω δει πρωτα τα άλλα μεγαλα σαιτ), οι ειδησεις απο αυτα ειναι χωρις εικονα αλλά μονο γραμματα(και το μισω αυτο) και τελος αυτο το γαλαζιο layout μου τη δινει στα νευρα. Παντως το να εχουμε ενα σαιτ που να δινει συνολικα/συγκεντρωτικα τις ειδησεις απο ολα τα σαιτ αθλητικων ειναι καλη ιδεα. Αλλα αυτα τα κινουμενα banners με τις διαφημισεις ρε παιδι μου....
_eLpiS_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ειναι απαισιο γιατι απο τη στιγμη που μπαινεις βλεπεις με τεραστια γραμματα το ονομα του σαιτ, βλεπεις καμια 3-4 banners με διαφημισεις με κινουμενες εικονες πραγμα που μου διαλυει τα νευρα οποτε το βλεπω(και ναι εγω επελεξα βαζοντας το NOSCRIPT στο ΟΝ για να δω το σαιτ σου), βλεπεις αθλητικες ειδησεις απο άλλα μεγαλα σαιτ πραγμα που κανει το σαιτ σου ανουσιο για εμενα να το δω(αφου θα εχω δει πρωτα τα άλλα μεγαλα σαιτ), οι ειδησεις απο αυτα ειναι χωρις εικονα αλλά μονο γραμματα(και το μισω αυτο) και τελος αυτο το γαλαζιο layout μου τη δινει στα νευρα. Παντως το να εχουμε ενα σαιτ που να δινει συνολικα/συγκεντρωτικα τις ειδησεις απο ολα τα σαιτ αθλητικων ειναι καλη ιδεα. Αλλα αυτα τα κινουμενα banners με τις διαφημισεις ρε παιδι μου.... Συγγνωμη φιλε μου αλλα ειναι απαισιο για σενα τοτε. Δεν θελω να σε προσβαλω ελπιζω ουτε εσυ.
antonisid Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Εμενα μ αρεσει σαν site , το template που χρησιμοποιεις πολυ ομορφο. Το θεμα ειναι οι ειδησεις οτι προερχονται απο αλλα sites με rss. Οχι οτι ειναι κακο αλλα θεωρω οτι υπαρχει ενα "ταβανι" στο ποσο επιτυχια μπορεί να έχει. Οσο για τα banners , είναι πολλα οντως. Μειωσε τα διοτι ειναι σα να παρουσιαζεις ειδησεις για να εχεις αφορμη να βαλεις banners.
katsikoula Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εμενα παντως σαν αισθητικη μου αρεσει πολυ! (μετακινησα τις ενοχλητικες διαφημισεις στο τελος της σελιδας κ ολα κομπλε) τωρα κ απο υλικο μια χαρα ειναι για εμενα απλα για να ενημερωνομαι
guido Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 η γνώμη μου: πραγματικά πολύ μεγάλο και ανούσιο banner μέσα στην μέση. Φτιάξε κάτι για πάνω όπου υπάρχει ήδη το όνομα του Site . τις διαφημίσεις δεν ξέρω ίσως να τις αφήσεις και εκεί που ειναι αν φύγει το πάνω που λέω επίσης στα feeds λίγο χρώμα - ζωντάνια κάτι . π.χ αντι για ονομα site βάλε το bannerακι του site . ειναι κάπως μουντό έτσι τώρα επίσης αν κάθε είδηση είχε αυτόματα και μια μικρή φωτό (την κεντρική ) του άρθρου , ισως έδειχνε πιο ωραίο . Δεν ξέρω τελος το backround δεν...βάλε κάτι πιο ζωντανό . πχ δες τι έχει το gazzeta μην βαράς , εσυ ζήτησες γνώμες
_eLpiS_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Το logo απο τη μεση αφαιρεθηκε (συμφωνω οτι ηταν ανουσιο), τα banners μετακινουνται και μπορει ο καθε χρηστης να τα "αφησει" οπου θελει(γιαυτο διαλεξα αυτο το templeta) οπως και τα νεα(ωστε να βαλει ο καθενας οποιο θελει πρωτο). Oι εικονες οπως και πολλα αλλα θα προστεθουν σιγα σιγα!
guido Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 αρκετά καλύτερο . βάλε και τα thumbs στα άρθρα να σπάει η μονοτονία και θα σε άρχοντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.