Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 1080p

cons1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω ένα pc με cpu στα 3,2 υπερχρονισμέμη στα 3,52. RAM 1.5Gb, και κάρτα γραφικών Gforce 7600 gs.

Όταν φορτώνω video με στα 1080 p ψιλό κολλάει υπάρχει κάποιος τρόπος για να παίξει τα video σωστά ή να ξεχάσω απλά την αναπαραγωγή τους μέσω αυτού του pc?

Χρησιμοποιώ media player classic για την αναπαραγωγή.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι μία καλύτερη κάρτα γραφικών που να μπορεί να αναπαράγει αυτού του είδους το Video. π.χ. ati 2400 και καλύτερη ή nvidia 8400 και καλύτερη. Τόσο η ati όσο και η nvidia, πρόσθεσαν την υποστήριξη αυτού του είδους video μετά από αυτές τις σειρές καρτών γραφικών.

Δημοσ.

Κάνοντας επίσης αναπαραγωγή το cpu usage χτυπάει 100σταρια. Επίσης η mobo μου υποστηρίζει agp και όχι pci, παίζει κάποια κάρτα agp ή θεωρούνται μουσειακές?

Δημοσ.

Αν το ψαξεις θα βρεις μεταχειρισμενη

Οσων αφορα τον CPU χτυπαει 100αρια γιατι δεν ειναι αρκετος να παιξει το 1080 με αποτελεσμα να σου κανει κολληματακια,θες απλα μια καρτουλα με CUDA support

Δημοσ.

Με πιο πρόγραμμα κάνεις αναπαραγωγή?Δοκίμασε το Dziobas που είναι το πιο ελαφροί που έχω βρει εγώ τουλάχιστον.Επίσης δες αν υπάρχει πρόβλημα με την ταχύτητα του σκληρού σου.

Έχω την PNY 7600 gs και δεν μπορώ να πω ότι είναι ανίκανη να παίξει 1080p.

Δημοσ.

Κατέβασα το Dziobas αλλά τα ίδια...Η μνλημη δεν νομίζω να είναι πρόβλημα μιας και όταν κάνω αναπαραγωγή χρησιμοποιεί 50%. Δεν ξέρω προβληματίστηκα τώρα

• Moderators
Δημοσ.
Αν το ψαξεις θα βρεις μεταχειρισμενη

Οσων αφορα τον CPU χτυπαει 100αρια γιατι δεν ειναι αρκετος να παιξει το 1080 με αποτελεσμα να σου κανει κολληματακια,θες απλα μια καρτουλα με CUDA support

DXVA support θελει.

Ας ψαξει για καποια μεταχειρισμενη Nvidia σειρα 8 ή 9 (η σειρα GTx δε νομιζω να εχει βγει σε AGP) ή Ati σειρα HD2xxx, 3xxx ή ακομα καλυτερα 4xxx σε AGP.

Μεχρι πριν μερικες μερες ειχε καινουριες HD4650 το e-shop, αλλα φυσικα με τσιμπημενες τιμες λογω διαυλου.

Με τον μονοπυρηνο P4 μην περιμενει παντως να δει full HD ομαλα χωρις βοηθεια απο καποια DXVA-συμβατη καρτα γραφικων.

Η μνημη δεν παιζει και τοσο ρολο, σε media player classic homecinema, κατα την αναπαραγωγη full HD αρχειου 12GB, το προγραμμα δεν καταλαμβανε πανω απο 185MB ram.

Φιλε TheELF, μαλλον παιζει επειδη εχεις πιο ικανο επεξεργαστη, η Nvidia σειρα 7xxx και παλαιοτερες δεν προσφερουν καμια επιταχυνση mkv HD υλικου.

Δημοσ.

Εγω θα σου λεγα πριν αλλαξεις οτιδηποτε να βαλεις τον codec Coreavc. Τον εχω δοκιμάσει μέχρι κ στο νετμπουκ μου με atom 1.6 κ επαιζε απροβλημάτιστα 720p.. K στο desktop εχω την ιδια καρτα με την δική σου και πετάει. Βεβαια εχω αλλο επεξεργαστη (c2d 1,8)

Δημοσ.

Eβαλα coreAvc και Gomplayer αλλά τζίφος. ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος μιας και ρυθμίζω τα external filter του player σε coreavc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...