Tzimmys Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Καλησπέρα. Πώς γίνεται να αποκτήσω πρόσβαση σε pc που παίρνει internet από το ασύρματο δίκτυό μου?
niksakl Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: το pc που παίρνει νετ από το ασύρματό σου, είναι δικό σου? έχεις πρόσβαση σε αυτό? Λειτουργικό? όταν λες πρόσβαση τι εννοείς? Γίνε πιο συγκεκριμένος...
Tzimmys Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δικό μου είναι και σαφώς έχω πρόσβαση. Λειτουργικό win 7 32. Θέλω να έχω πρόσβαση στα αρχεία του σκληρού και να μπορώ να τα τραβήξω στο main pc μου. Δεν με ενδιαφέρει η λύση να βάλω κάποιο εξτρά πρόγραμμα. Ξέρω ότι γίνεται έτσι και θα ήθελα να μάθω πώς.
Mika Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 στα γρηγορα: θα ανοιξεις τις ιδιοτητες των φακελων που θελεις να εχεις προσβαση και θα επιλεξεις ενεργοποιημενη την κοινη χρηση. μετα απο το απομακρυσμενο pc θα χτυπησεις στο run \\χχχ.χχχ.χχχ.χχχ (οπου χ θα βαλεις την IP του απομακρυσμενου pc) και θα σου εμφανισει τους κοινοχρηστους φακελους
Tzimmys Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ωραία φίλε, σε ευχαριστώ. Αν σου πω να μην χρειάζεται καν να κάνω τον δίσκο ή τον φάκελο κοινόχρηστο, γίνεται?
antepali Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ωραία φίλε, σε ευχαριστώ. Αν σου πω να μην χρειάζεται καν να κάνω τον δίσκο ή τον φάκελο κοινόχρηστο, γίνεται? Όχι,δεν γίνεται,αυτό που ζητάς είναι στην Ανωτάτη Γουαρεζίστικη.Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα που θες να μοιραστείς... Σούχει σπάσει τα μύδια αυτός που σε κλέβει και θες να του τη κάτσεις,έ;
Tzimmys Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όχι,δεν γίνεται,αυτό που ζητάς είναι στην Ανωτάτη Γουαρεζίστικη.Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα που θες να μοιραστείς... Σούχει σπάσει τα μύδια αυτός που σε κλέβει και θες να του τη κάτσεις,έ; Όχι, δεν είναι αυτό :devil: ;)
flik Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Το πιο εύκολο μήνυμα που θα μπορούσες να του "περάσεις" είναι να αλλάξεις κωδικό στο router και να βάλεις για essid "τζάμπα ιντερνετ τέλος". Κλεμμένη ιδέα απο user μέσα απο το forum, δεν θυμάμαι ποιος. Για να μην είμαι μονο offtopic, να σου πω πως χωρίς φυσική πρόσβαση..πολύ δύσκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.