Belarin Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος χώρος να σας συστήσω το Blogg "Video Thumb" Μια απλή προσπάθεια... απλά και γρήγορα... μπαίνετε, χαζεύετε τρέιλερ για παλιές και νέες ταινίες ή μικρού μήκους... σχολιάζετε, βρίζετε, κοροϊδεύετε την ταινία ή και εμένα αν σας κάνει κέφι... φεύγετε και συνεχίζετε την ημέρα σας, νέοι άνθρωποι... τόσο απλά... Λιτά σχόλια, εκτός απροόπτου αν και εφόσον οι περιστάσεις το απαιτούν... ξεκινούν οι φανφάρες... ---=== VIDEO THUMB ===--- ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
Belarin Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ Buzzad... Άσχετο αλλά βρήκα και εγώ στο blogg σου κάτι πραγματάκια που έψαχνα ΝΕΑ (click στα poster για να απολαύσετε trailer...) -----------------------------
Belarin Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ΝΕΑ 28/4/2010 (click στα poster για να απολαύσετε trailer...) -----------------------------
Belarin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ΝΕΑ 29/4/2010 (click στα poster για να απολαύσετε trailer...) -----------------------------
Noobios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ένας καινούριος λόγος να τσεκάρετε το φόρουμ παιδία είναι επειδή άρχισε τα reviews καινούριος αρθρογράφος που σκοτώνει.....εγώ δηλαδή :Ρ Σας περιμένουμε....
Noobios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Και ένα μικρό update... http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_2540.html
Belarin Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 είχα μέρες να κάνω update από το blogg... so... είπα να κάνω λίγο trolling με νέα! καλή διασκέδαση! Ο Ghostantine μπήκε σε berserk mode το σαββατοκύριακο, και το αποτέλεσμα είναι το ακόλουθο! ΝΕΑ 3/5/2010 (click στα poster για να απολαύσετε trailer...) -----------------------------
Noobios Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Machete...Αμήν και πότε...!! They just fucked with the wrong Mexican... Ghostantine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.