Προς το περιεχόμενο

Τι μπορώ να βάλω στις δαπάνες για νέα Πληροφορικό ελεύθερη επαγγελματία;

katina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

για μία νέα Πληροφορικό ελεύθερη επαγγελματία ξέρει κανένας τι μπορούμε να βάλουμε στις δαπάνες που εκπίπτουν από το ΦΠΑ στην περιοδική δήλωση;

π.χ. Θα βάλω το νέο μου λαπτοπ που αγόρασα. Τι άλλο μπορώ να βάλω;

Έχω έδρα το σπίτι μου και δεν έχω λογιστή, οπότε κάθε συμβουλή είναι δεκτή αρκεί να είναι έγκυρη! :-) :-)

Σας ευχαριστώ πολύ. B)

Δημοσ.

Μπορεις να δικαιολογήσεις βενζίνη και ένα ποσοστό ρεύματος/νερού/τηλεφώνου. Πχ, αν το γραφείο είναι 20 τετραγωνικά εκ των 100, τότε το 20% του ποσού των λογαριασμών.

Δημοσ.
Μπορεις να δικαιολογήσεις βενζίνη και ένα ποσοστό ρεύματος/νερού/τηλεφώνου. Πχ, αν το γραφείο είναι 20 τετραγωνικά εκ των 100, τότε το 20% του ποσού των λογαριασμών.

Βενζίνη;; Είσαι σίγουρος; Για πληροφορικό;

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αγορές από αναλώσιμα

Λογαριασμούς κινητού

Λογαριασμούς internet

Αγορά software

... γενικά έξοδα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου.

Αν έχεις έναν πελάτη στην Θεσ/νίκη μπορείς να βάλεις ένα ξενοδοχείο και φαγητά από εκεί (normal νούμερα).

Δημοσ.
Αγορές από αναλώσιμα

Λογαριασμούς κινητού

Λογαριασμούς internet

Αγορά software

Αν έχεις έναν πελάτη στην Θεσ/νίκη μπορείς να βάλεις ένα ξενοδοχείο και φαγητά από εκεί (normal νούμερα).

Και εγώ σου λέω πως οι συμβουλές που του έδωσες είναι λάθος και σε πιθανό έλεγχο θα έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
katina, AlexNet

Θέλω να στήσω μια βάση δεδομένων πάνω σε μια ιστοσελίδα και θα ήθελα να μου πείτε πως ακριβώς θα το κάνω.

:P

Παίζεις με τον πόνο μας ; :P

Δημοσ.
Αγορές από αναλώσιμα

Λογαριασμούς κινητού

Λογαριασμούς internet

Αγορά software

Μέχρι εδώ σωστός είναι

Τώρα για ξενοδοχεία δεν ξέρω...

Δημοσ.

Όλα τα έξοδα που μπορείς να δικαιολογήσεις περνάνε.

Αν στον έλεγχο σε ρωτήσουν γιατί έχεις βάλει μέσα το ξενοδοχείο, τους δείχνεις το τιμολόγιο που έχεις κόψει στον πελάτη σου εκεί, την δουλειά που έχεις κάνει, την σύμβαση ή κάτι που να αποδεικνύει ότι υπάρχει συνεργασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...