Προς το περιεχόμενο

Μπορώ μέσα από την php να τρέξω το antivirus?

christomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

έχω έναν web server στον οποίο τρέχω το Windows Defender antivirus σύστημα.

Έχω φτιάξει μια εφαρμογή με php για να ανεβάζονται αρχεία και θέλω με κάποιον τρόπο να τρέχει κάποια εντολή μέσα από την php ώστε να σκανάρω αν τα αρχεία αυτά έχουν ιό ή όχι. Υπάρχει κάποια εντολή στην php με την οποία μπορώ ας πούμε να τρέξω το scan του antivirus για κάθε φάκελο που φορτώνεται? Ή μπορώ γενικώς να σκανάρω τα αρχεία αυτά με κάποιο τρόπο μέσα από την php ενώ φορτώνονται?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για το λινκ :)

Το κοίταξα λίγο και μπορώ όντως να ανοίξω το πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να βρω την εντολή με την οποία θα μπορώ να τρέξω το σκανάρισμα του Windows Defender για το συγκεκριμένο αρχείο. Το χρειάζομαι να γίνεται ενώ γίνεται το φόρτωμα ώστε να αποφασίσω εάν θα το σώσω στο temporary directory ή όχι. Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα θα με βοηθούσε πάρα πολύ!

Δημοσ.

Αν με το Windows Defender εννοείς το Microsoft Security Essentials απλά πήγαινε στα settings - real time protection και βεβαιώσου ότι είναι τικαρισμένο το Scan all downloaded files and attachments. Σχεδόν όλα τα antivirus σκανάρουν αυτόματα οτιδήποτε περνάει στον υπολογιστή σου οπότε δε χρειάζεται να το καλείς manually .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...