Προς το περιεχόμενο

Το μυστικό του λόφου! Έρχεται...

@ngelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως για το μυστικό του λόφου, το ότι κάνουν καστινγκ μου φαίνεται σοβαρή δουλεια! Πως δεν θέλουν να βγάλουν "φίλους" όπως λεμε αλλά να βρουν πραγματικά καλούς ηθοποιούς.

Αποτι ειδα κανουν Casting απο ατομα που θα παιξουν "δωρεαν".

Τωρα αυτο το casting πιθανον να το εκαναν για να κερδισουν εντυπωσεις, πχ οπως εσυ λες τωρα πως ειναι σοβαρη δουλεια. Πιστευεις πως δεν θα βαλουν δικα τους ατομα δλδ ?

Εγω το κοβω πατατα οπως τα τοσα αλλα, ενταξει ομως ας περιμενουμε να δουμε.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω το κοβω πατατα οπως τα τοσα αλλα, ενταξει ομως ας περιμενουμε να δουμε.

Καμιά καλή κουβέντα θα πεις εσύ ποτέ σου ή έφτιαξες το account για να βγάζεις χολή σε όποιο θέμα απαντήσεις?

Δημοσ.
Καμιά καλή κουβέντα θα πεις εσύ ποτέ σου ή έφτιαξες το account για να βγάζεις χολή σε όποιο θέμα απαντήσεις?

Δεν νομιζω να εισαι περισσοτερο επικοδομητικος με το απλα να ποσταρεις για να την πεις σε καποιον αλλο, η κανω λαθος ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς στο facebook profile !! :-)

Δημήτρης: O Πέτρος Σεργάκης

28107_114569725254087_100001031791270_93106_2941690_n.jpg

ΕΛΕΝΗ: Λένα Τσιλιχράνου

28107_114569748587418_100001031791270_93107_2077636_n.jpg

ΜΑΡΚΟΣ: Νίκος Παναγιωτόπουλός

28107_114569801920746_100001031791270_93112_2808865_n.jpg

ΝΙΚΟΛΕΤΑ: Κάτια Γκόντα

28107_114569795254080_100001031791270_93111_5901402_n.jpg

ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Ιωάννης Λάτσης

28107_114569785254081_100001031791270_93110_1112352_n.jpg

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ: Ματίνα Παπαμακαρίου

28107_114569825254077_100001031791270_93113_6075292_n.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού δεν τις "έχουμε" τις ταινίες τρόμου γιατί το πιέζεται?

Οι δημιουργοί τους είναι 20 χρονια πίσω και το κοινό (Έλληνες) ζητάνε κωμωδίες

Δημοσ.

νταξει το να προσπαθει κανεις για κατι νεο δεν ειναι κακο.το θεμα ειναι οτι προσπαθουμε εδω και κατι χρονια αλλα αποτελεσμα γιοκ.ριχτε μια ματια στον σκανδιναβικο κινηματογραφο τρομου-μυστηριου.μιλαμε οι ανθρωπες εχουν ξεφυγει.δειτε λιγο προς που πρεπει να κινηθουμε κι εμεις.ταινιες χωρις τρελο budget αλλα τοσο μα τοσο ατμοσφαιρικες.παραθετω:

http://www.imdb.com/title/tt1139797/

http://www.imdb.com/title/tt1347007/

και ενα απο την δανια

http://www.imdb.com/title/tt0453383/

ετσι γινονται τα θριλερ και οχι με φανφαρες και promotion της πλακας.

Δημοσ.

sorry αλλα το Skjult και το Naboer τα θεωρεις ατμοσφαιρικα τρομου ταινιες.. το ΚΑΚΟ που ηταν comedy/horror πιο ωραιο ηταν!

Δημοσ.

To "κοιτάτε έξω να δείτε πως γίνεται" αποδεδειγμένα δε δουλεύει κατά τη γνώμη μου. Συγκεκριμένα είχαμε σχετική συζήτηση με τη μάνα μου χτες. Υποστήριζα πως αν δεν υπάρχει έμπνευση να δημιουργήσεις ένα δικό σου γενικό φορμάτ/πλοκή/πλαίσιο, κατ' επέκταση δεν θα υπάρχει και έμπνευση στους χαρακτήρες, τα πλοτ και τους διαλόγους. Δηλαδή, από τη στιγμή που δεν μπορείς να γεννήσεις ένα γενικό σύνολο, μια περίληψη, θα γεννήσεις τις λεπτομέρειες που το/την απαρτίζουν; Όχι, απλά θα πέσεις σε κλισέ χαρακτήρων, κλισέ διαλόγων και κλισέ ανατροπές.

Το "δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη" το δέχομαι σαν αντεπιχείρημα εξ' αρχής.

Δημοσ.
sorry αλλα το Skjult και το Naboer τα θεωρεις ατμοσφαιρικα τρομου ταινιες.. το ΚΑΚΟ που ηταν comedy/horror πιο ωραιο ηταν!

καλα δεν ειπα να το κανεις δογμα.την αποψη μου ειπα.το ΚΑΚΟ τωρα που κολλαει?το ΚΑΚΟ ηταν εξαρχης γυρισμενο σαν splatterια και με μια διαθεση κωμικη.

---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:50 ----------

To "κοιτάτε έξω να δείτε πως γίνεται" αποδεδειγμένα δε δουλεύει κατά τη γνώμη μου. Συγκεκριμένα είχαμε σχετική συζήτηση με τη μάνα μου χτες. Υποστήριζα πως αν δεν υπάρχει έμπνευση να δημιουργήσεις ένα δικό σου γενικό φορμάτ/πλοκή/πλαίσιο, κατ' επέκταση δεν θα υπάρχει και έμπνευση στους χαρακτήρες, τα πλοτ και τους διαλόγους. Δηλαδή, από τη στιγμή που δεν μπορείς να γεννήσεις ένα γενικό σύνολο, μια περίληψη, θα γεννήσεις τις λεπτομέρειες που το/την απαρτίζουν; Όχι, απλά θα πέσεις σε κλισέ χαρακτήρων, κλισέ διαλόγων και κλισέ ανατροπές.

Το "δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη" το δέχομαι σαν αντεπιχείρημα εξ' αρχής.

δεν διαφωνω σε αυτα που λες σε καμια περιπτωση.δεν ειχα αλλωστε σκοπο να θεσω σαν "παραδειγματα" καποιες δουλειες εξω και μαλλον(σιγουρα δλδ τι μαλλον)δεν το εγραψα ξεκαθαρα.ειμαι υπερ ενος εντελως νεου γενικου πλαισιου,οπως λες κι εσυ με τα 1000, γιατι πεφτεις στα λαθη που πολυ σωστα αναφερεις.απλα με πνιγει το δικιο σχετικα με το οτι υπαρχουν μυαλα και εδω για κατι τετοιο αλλα δεν τους δινουν ευκαιριες οι εταιρειες διανομης και σχετικα κυκλωματα.

Δημοσ.

Οσο ο σκοπος του Ελληνα ειναι να "Δειχτει", να βγαλει "Φραγκα" και να γινει "Γνωστος" δυσκολα θα δουμε κατι ποιοτικο.

Στο τελος σε αυτη την χωρα οι εξαιρεσεις θα ειναι οσοι Δεν ειναι Ηθοποιοι, Τραγουδιστες, Μοντελα.....

Δημοσ.
Οσο ο σκοπος του Ελληνα ειναι να "Δειχτει", να βγαλει "Φραγκα" και να γινει "Γνωστος" δυσκολα θα δουμε κατι ποιοτικο.

Στο τελος σε αυτη την χωρα οι εξαιρεσεις θα ειναι οσοι Δεν ειναι Ηθοποιοι, Τραγουδιστες, Μοντελα.....

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι γιατροί και οι δικηγόροι έτσι;

Δημοσ.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι γιατροί και οι δικηγόροι έτσι;

Οι εξαιρέσεις που αναφέρεις, είναι η πεπατημένη.

Δημοσ.

Ετσι οπως παμε τα 7 εκκατομυρια θα ειναι Ηθοποιοι, Τραγουδιστες και μοντελα και Ολοι οι αλλοι Ολα τα αλλα επαγγελματα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...