@ngelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μία ξεχωριστή, για τα Ελληνικά δεδομένα παραγωγή ετοιμάζεται αυτήν την εποχή. «Το μυστικό του λόφου» (όπως είναι η ονομασία του) είναι μία περιπέτεια τρόμου-φαντασίας και θα προβληθεί στην μορφή τηλεοπτικής σειράς μέσα από την ιστοσελίδα http://www.thesecretofhill.gr . Η ομάδα παραγωγής αναζητεί ηθοποιούς (και ερασιτέχνες) που εθελοντικά θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο project και ήδη οι συμμετοχές ξεπερνάν κάθε προηγούμενο για διαδικτυακή παραγωγή. Έτσι σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο casting όπου θα επιλεγούν οι πιο ταιριαστοί για τους ρόλους χαρακτήρες. Για να συμμετάσχετε στο casting αρκεί να είστε άνω των 18 ετών και να κατοικείτε στην Αθήνα. Στείλτε το βιογραφικό σας με 2 φωτογραφίες στο [email protected] . Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα, 6 άτομα, άγνωστα μεταξύ τους, ξυπνούν σε έναν λόφο όπου ο χρόνος παραμένει στατικός, δεν υπάρχει μέρα ούτε νύχτα. Ενώ προσπαθούν να καταλάβουν πως βρέθηκαν εκεί, βιώνουν αρκετά ανεξήγητα φαινόμενα και έρχονται σε επαφή με αλλόκοτες παρουσίες… Πηγή: TechTV
@ngelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τελείωσε χθες και η δεύτερη μέρα του casting για το μυστικό του λόφου. Συνολικά 187 ηθοποιοί πέρασαν από την επιτροπή της διαδικτυακής σειράς που αναμένεται να συγκλονίσει το κοινό μέσα στους επόμενους μήνες. Το ενδιαφέρον συνεχίζει να είναι μεγάλο και η ομάδα του Tvonline σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη casting μέσα στις επόμενες μέρες. Σε ερώτηση που κάναμε για το αν η παραγωγή βρήκε αυτό που έψαχνε η απάντηση ήταν: “Μερικοί ηθοποιοί πλησιάζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τους χαρακτήρες της σειράς . Η επιλογή θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη”. Ενώ για την εντυπωσιακή προσέλευση για συμμετοχή μας είπαν: “Η πρωτοτυπία της συγκεκριμένης σειράς και η μεγάλη προβολή που αναμένεται να έχει πιστεύουμε πως ήταν η αιτία της εντυπωσιακής αυτής προσέλευσης παρόλο που η συμμετοχή των ηθοποιών που θα επιλεγούν είναι εθελοντική”. Πλέον περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση των ηθοποιών που θα γίνουν δημοφιλείς στο Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Ποιοι θα «βιώσουν» το μυστικό του λόφου; Πηγή: TechTV
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τελείωσε χθες και η δεύτερη μέρα του casting για το μυστικό του λόφου. Συνολικά 187 ηθοποιοί πέρασαν από την επιτροπή της διαδικτυακής σειράς που αναμένεται να συγκλονίσει το κοινό μέσα στους επόμενους μήνες. Το ενδιαφέρον συνεχίζει να είναι μεγάλο και η ομάδα του Tvonline σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη casting μέσα στις επόμενες μέρες. Σε ερώτηση που κάναμε για το αν η παραγωγή βρήκε αυτό που έψαχνε η απάντηση ήταν: “Μερικοί ηθοποιοί πλησιάζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τους χαρακτήρες της σειράς . Η επιλογή θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη”. Ενώ για την εντυπωσιακή προσέλευση για συμμετοχή μας είπαν: “Η πρωτοτυπία της συγκεκριμένης σειράς και η μεγάλη προβολή που αναμένεται να έχει πιστεύουμε πως ήταν η αιτία της εντυπωσιακής αυτής προσέλευσης παρόλο που η συμμετοχή των ηθοποιών που θα επιλεγούν είναι εθελοντική”. Πλέον περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση των ηθοποιών που θα γίνουν δημοφιλείς στο Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Ποιοι θα «βιώσουν» το μυστικό του λόφου; Πηγή: TechTV Μα καλα μαντης ειμαι ? Α ρε Ελληναρες, ολοι θελουν να γινουν Ηθοποιοι, Τραγουδιστες και Μοντελα.....Αστεια πραγματα
Chrisxxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να ρωτησω? θα ρωτησω. Πως γινεται να μην υπαρχει ουτε μερα ουτε νυχτα?
@ngelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να ρωτησω? θα ρωτησω. Πως γινεται να μην υπαρχει ουτε μερα ουτε νυχτα? Πιστεύω πως είναι λάθος της techtv καθώς στο profile του facebook γράφει απλά πως δεν νυχτώνει ποτε.
tzizzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τι κόλλημα είναι αυτο που έχουν μερικοί και θέλουν να κατακρίνουν τα πάντα αρνητικά, χωρίς καν να έχουν δει το project τελειωμένο? εμένα μου ακούγεται μια χαρά για ελληνική προσπάθεια..
@ngelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Πάντως το flatmates (ο Θεός να το κάνει τηλεοπτική σειρά με 3 λεπτά διάρκεια το επεισόδιο) δεν είναι η πρώτη διαδικτυακή σειρά στην Ελλάδα. Εγώ πάντως στηρίζω όλες αυτές τις προσπάθειες και μου φάνηκε ενδιαφέρον το μυστικό του λόφου.
tzizzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τι είναι το flatmates? που μπορουμε να δούμε κανα επεισόδιο ?
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τι κόλλημα είναι αυτο που έχουν μερικοί και θέλουν να κατακρίνουν τα πάντα αρνητικά, χωρίς καν να έχουν δει το project τελειωμένο? εμένα μου ακούγεται μια χαρά για ελληνική προσπάθεια.. Αν εσενα σαρεσει το οτι στην Ελλαδα ολοι θελουν να βγουν στο γυαλι ειναι δικαιωμα σου. Εμενα μια φορα με απωθει το οτι εχουμε γεμισει οτι μπουρδα μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους στο βωμο της δημοσιοτητας και του χρηματος. Ο καθενας πλεον με μια καμερα στο χερι και καποια φιλαρακια γυριζει ταινια, ελεος δλδ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τι είναι το flatmates? που μπορουμε να δούμε κανα επεισόδιο ? Google βρε τεμπέλη. Υποθέτω ότι πρόκειται περί αυτού: http://www.theflatmates.gr/ Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ με την προηγούμενη παρατήρηση: ας δούμε πρώτα, ας κρίνουμε (θετικά ή αρνητικά) μετά. Τι κακή συνήθεια είναι αυτή, να "θάβουμε" εξ αρχής κάτι;
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να υποθεσω πως το Flatmates σε εντυπωσιασε δλδ εσενα ? Η γενικα οποια ερασιτεχνικη προσπαθεια ιδιου τυπου στα τελευταια χρονια ? Προσωπικα δεν εχω δει κατι αξιολογο, ολα εχουν μαυρα χαλια ερμηνειες, κλεμενες ηχητικες επενδυσεις ( ο αλλος ειχε παρει το them του Predator και το ειχε βαλει στο κλιπακι του ), σεναρια παλι παρμενα απο αλλες ταινιες και γενικα δεν προσφερουν κυριολεκτικα τπτ, απλα τα κανουν για να κανουν το ψωνιο τους και να γινουν και καλα γνωστοι, οχι πως γινονται αλλα οκ.
@ngelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Πάντως για το μυστικό του λόφου, το ότι κάνουν καστινγκ μου φαίνεται σοβαρή δουλεια! Πως δεν θέλουν να βγάλουν "φίλους" όπως λεμε αλλά να βρουν πραγματικά καλούς ηθοποιούς.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να υποθεσω πως το Flatmates σε εντυπωσιασε δλδ εσενα ?Η γενικα οποια ερασιτεχνικη προσπαθεια ιδιου τυπου στα τελευταια χρονια ? Προσωπικα δεν εχω δει κατι αξιολογο, ολα εχουν μαυρα χαλια ερμηνειες, κλεμενες ηχητικες επενδυσεις ( ο αλλος ειχε παρει το them του Predator και το ειχε βαλει στο κλιπακι του ), σεναρια παλι παρμενα απο αλλες ταινιες και γενικα δεν προσφερουν κυριολεκτικα τπτ, απλα τα κανουν για να κανουν το ψωνιο τους και να γινουν και καλα γνωστοι, οχι πως γινονται αλλα οκ. Ακόμη κι αυτό να συμβαίνει δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ, δα. Στο κάτω-κάτω, την πλάκα τους κάνουν τα παιδιά, δεν προωθούνται ως οι νέοι Al Pacino και Robert DeNiro. Σε κάθε περίπτωση, λέω να το δω πρώτα κι αν μου φαίνεται τόσο χάλια να το θάψω.
@ngelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Σε κάθε περίπτωση, λέω να το δω πρώτα κι αν μου φαίνεται τόσο χάλια να το θάψω. Σωστός!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.