Locke_John Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 καλημερα σε ολους, δοκιμασα προσφατα να φτιαξω ενα blog δικό μου. κανοντας ομως το "λαθος" καποιος γνωστός μου να γινει θαυμαστης, ή να το αναρτησω στο facebook ως link χανεται η ανωνυμια. σωστα ? Γενικα , ποια η γνωμη σας ? να κανω μετονομασια του blog, delete και δημιουργια άλλου, πιο ανώνυμου ?
euklidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 καλημερα σε ολους, δοκιμασα προσφατα να φτιαξω ενα blog δικό μου. κανοντας ομως το "λαθος" καποιος γνωστός μου να γινει θαυμαστης, ή να το αναρτησω στο facebook ως link χανεται η ανωνυμια. σωστα ? Γενικα , ποια η γνωμη σας ? να κανω μετονομασια του blog, delete και δημιουργια άλλου, πιο ανώνυμου ? Εξαρταται, αν θες ανωνυμια ή οχι... ειναι καθαρα δικο σου θεμα...
Locke_John Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εξαρταται, αν θες ανωνυμια ή οχι... ειναι καθαρα δικο σου θεμα... θελω, οπότε διαγραφη και δημιουργια νεου ? το κλειδι πιστευω ειναι να αποφευγονται οποιουδηποτε ειδους προσωπικες πληροφορίες.
euklidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 θελω, οπότε διαγραφη και δημιουργια νεου ? το κλειδι πιστευω ειναι να αποφευγονται οποιουδηποτε ειδους προσωπικες πληροφορίες. Μπορεις να κανεις διαγραφη τα λινκ απο το fb
Locke_John Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μπορεις να κανεις διαγραφη τα λινκ απο το fb το ζητημα εγκειται και στους θαυμαστες. αν δλδ καποιον τον προσκαλεις εσυ, αυτος ξερει οτι εσυ εισαι πισω από το συγκεκριμενο blog. κατι αλλο, με το ιδο mail που εχω στο gmail μπορω να φτιαξω νεο blog ?
euklidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 το ζητημα εγκειται και στους θαυμαστες. αν δλδ καποιον τον προσκαλεις εσυ, αυτος ξερει οτι εσυ εισαι πισω από το συγκεκριμενο blog. κατι αλλο, με το ιδο mail που εχω στο gmail μπορω να φτιαξω νεο blog ? οσα θελεις φτιαχνεις...
Locke_John Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 οσα θελεις φτιαχνεις... ευχαριστω φιλε, εφτιαξα κι'αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.