Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για ανασυγκρότηση

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για ανασυγκρότηση? Εκτός να δεν υπάρχει διαφορά.

Χρησιμοποιώ το defraggler είναι καλό?

Δημοσ.
Πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για ανασυγκρότηση? Εκτός να δεν υπάρχει διαφορά.

Χρησιμοποιώ το defraggler είναι καλό?

Και γω φιλε αυτο χρησιμοποιω.Παλια ειχα ενα αλλο βεβαια το οποιο διαβαζα οτι ηταν καλυτερο.Εκανε και defrag στο παρασκηνιο και καλα!

Δημοσ.
Και γω φιλε αυτο χρησιμοποιω.Παλια ειχα ενα αλλο βεβαια το οποιο διαβαζα οτι ηταν καλυτερο.Εκανε και defrag στο παρασκηνιο και καλα!

Θυμάσαι πιο ήταν?

Εϊχα χρησιμοποιήσει και το JKDefrag το οποίο έκανα 2-3 λειτουργίες όπως optimize.

Γενικά υπάρχει σημαντική διαφορά στα διάφορα προγράμματα?

Δημοσ.

...και απλώς το native των win να τρέχεις, πάλι εντάξει είσαι.

Στις σάλτσες είναι που υπάρχει διαφορά.

Τα δε Defraggler και JKDefrag που αναφέρεις, είναι υποτίθεται από τα πρώτα που αναφέρονται (μαζί με το Ο&Ο Defrag) σε οποιαδήποτε σχετική απάντηση, ως "γνωστά και δοκιμασμένα"...

Δημοσ.

Defraggler να πω την αλήθεια δεν με έχει πείσει. Νομίζω οτι κάνει "χαζή" δουλειά. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους defragment κάνει όταν αφήνει κενό χώρο μεταξύ των αρχείων στο δίσκο.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το degraggler αφήνει κενό καθώς τα γράφει στο τέλος και α αφήνει εκεί, απλά κανεις και μία ανασυγκρότηση ελεύθερου χώρου και είσαι οκ πιστεύω

Δημοσ.
To O&O θα έλεγα και εγώ - και ανάθεμα αν το χρησιμοποιώ... :-)

Όταν λέει στο εργάζεται στο παρασκήνιο τι ακριβώς κάνει?Δεν καθυστερεί το σύστημα έτσι?

Δημοσ.
Όταν λέει στο εργάζεται στο παρασκήνιο τι ακριβώς κάνει?Δεν καθυστερεί το σύστημα έτσι?

Ίσα ίσα που στο επιταχύνει κρατώντας το δίσκο αποκερματισμένο.

Δημοσ.

Ανασυγκρότηση κάνετε σε όλους τους δίσκους ή μόνο σε αυτόν που έχει το λειτουργικό ?

Ισχύει ότι η ανασυγκρότηση ταλαιπωρεί τον δίσκο ?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά σε WindowsXP και σε ένα εξωτερικό σκληρό που έχω για back up κάνω, ενώ σε άλλο σκληρο που έχω Linux δεν κάνω καθώς και δεν χρειάζεται.

Ανασυγρότηση με καθαρισμό όλου του ελεύθερου χώρου του σκληρού δεν τον ταλαιπωρεί αντιθέτως τον κάνει και πίο αποδοτικό. Τώρα αν κάνεις συνέχεια ανασυγκρότηση, κανένας με σιγουριά δεν μπορεί να πει αν ταλαιπωρείται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...