Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς τι παίζει με την AEGEE?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να δηλώσω διακοπές με την AEGEE Summer Universities 2010.

Έχει πάει κανένας ποτέ διακοπές με αυτήν την οργάνωση? Αν ναι θέλω ότι πληροφορία μπορεί να μου δώσει. Σκοπεύει κανένας να πάει αυτό το καλοκαίρι κάπου με την AEGEE?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτούς, φθηνές διακοπές και κάνεις παρέες απο ξένες χώρες μένοντας φθηνα σε πανεπιστήμια εξωτερικού.

Φυσικά θα είναι χυμα κατάσταση και μη περιμένεις ανέσεις αλλά είχα δεί ιστορίες και έλεγαν όλοι οτι άξιζε.

Δημοσ.

Ναι όντος αυτό το χύμα το είδα. Ελάχιστες χώρες σε βάζουν έστω σε ένα hostel.

Η διαμονή είναι λίγο περίεργη στα ποιο πολλά μέρη. Σε γυμναστήρια μέσα, σε κατασκήνωση ακόμα και σε εκκλησία είδα να λέει φιλοξενία!

Δημοσ.

Ναι αλλά μη μασάς...κανείς δεν λέει κακό λόγο. Φυσικά δε θα πας με λαπτοπ, ιποντ και λοιπά μπιχλιμπίδια μη στα κλέψει κανείς.

Γκουγκλαρε λιγο και θα βρεις πολλά

Δημοσ.

Ναι όντος. Ένα σαβουροκινητό θα πάρω και όποιος το πάρει το πήρε... Θα κάνω τα χαρτιά, εγγραφές που πρέπει και αν με πάρουν κάπου καλώς. Γιατί είναι και αυτό ένα θέμα... Μέχρι 3 μέρη μπορώ να δηλώσω και αν τα δηλώσουν πολλά άτομα τότε πάει η εκδρομή… Λέω να δηλώσω Ολλανδία και μετά Πολωνία. Θα ήθελα πάρα πολύ και Εσθονία αλλά εκεί είναι και δύσκολο να πάω αλλά θα δείξει. Πάντως ευκαιρία είναι όλους του φοιτητές. Όσοι δεν το έχουν ψάξει ας το ψάξουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...