Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Afterlife..She's back...

buzzad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μουσική είναι ούμπερ, η γιόβο γλύκα (αυτό το νααααηςςςς θα με στοιχειώνει) και οκ, το καλύτερο ρέσιντε ήβολ ως τώρα. Το σώζει μόνο το σεξοκάλτ της σλάβας και η μουσική στα στοπμόσιο, αλλά τα σπάει.

Δημοσ.

Η μουσική είναι ούμπερ, η γιόβο γλύκα (αυτό το νααααηςςςς θα με στοιχειώνει) και οκ, το καλύτερο ρέσιντε ήβολ ως τώρα. Το σώζει μόνο το σεξοκάλτ της σλάβας και η μουσική στα στοπμόσιο, αλλά τα σπάει.

Δημοσ.
τι να το κάνεις το 3D αν είναι μούφα γενικότερα η ταινία? :o

Την ειδες Thresh .. ??

Εχεις παιξει και τα games να φανταστω ... ??

Εμενα προσωπικα μαρεσε η πρωτη γιατι κυριαρχουσε ο τρομος και η αγωνια ...

Αυτο δλδ που θα ηθελα να εχουν ολες οι ταινιες RE ...

Τωρα πετανε μεσα μεσα ενα πραμα matrix περιπετειας με χαζο σεναριο ....

Εγω τουλαχιστον που εχω παιξει ολη τη σειρα δε μπορω να βλεπω αυτη τη βλακεια που παρουσιαζουν στον κινηματογραφο ...:-(

Θελω κατι πραγματικα καλο ...

Δημοσ.
τι να το κάνεις το 3D αν είναι μούφα γενικότερα η ταινία? :o

Την ειδες Thresh .. ??

Εγω τουλαχιστον που εχω παιξει ολη τη σειρα δε μπορω να βλεπω αυτη τη βλακεια που παρουσιαζουν στον κινηματογραφο ...:-(

• Super Moderators
Δημοσ.

μπα δεν παίζω τα Resident Evil, δεν μου άρεσαν ποτέ, αλλά η ταινία έτσι κι αλλιώς δεν αξίζει...

• Super Moderators
Δημοσ.

μπα δεν παίζω τα Resident Evil, δεν μου άρεσαν ποτέ, αλλά η ταινία έτσι κι αλλιώς δεν αξίζει...

Δημοσ.

Το 1 μονο θυμιζε βιντεοπαιχνιδι. Τα υπολοιπα ξεφυγαν. Οπως αρκετα καλη ταινια ηταν και το DOOM.

Δημοσ.
Την ειδες Thresh .. ??

Εχω παιξει μεχρι το code veronica.Προσωπικα απο ολες τις ταινιες πιστευω πως πιο πολυ προσεγγισε τα παιχνιδια η δευτερη ταινια.Την jill και τον nemesis τον πετυχαν σχεδον ακριβως και γενικα ειχε το κλιμα απο RE.

Ολες οι υπολοιπες ηταν πιασε την μια και βαρα την αλλη οπως και τα 2 τελευταια RE(4,5).

Ξεχαστε τις παλιες καλες εποχες κυριοι.

:-D

Δημοσ.

Εγω θα ΄θελα να δω μια ταινια που να μεταφερει αψογα την ατμοσφαιρα του Sillent Hill, να 'χει γαματες ερμηνειες και εξισου καλο σεναριο με τα καλυτερα του παιχνιδιου. Ζηταω πολλα;:-(

Η πρωτη ταινια αν δεν ειχες παιξει τα παιχνιδια ηταν καλουτσικη, αν τα 'χες παιξει μετρια, καθολου ανταξια.

Βλεπω βγαινει και δευτερη... http://www.imdb.com/title/tt0938330

Δεν εχω πολλες ελπιδες οτι θα το κανουν σωστα αλλα ας κρατησω μια πισινη.

Δημοσ.

Εγω θα ΄θελα να δω μια ταινια που να μεταφερει αψογα την ατμοσφαιρα του Sillent Hill, να 'χει γαματες ερμηνειες και εξισου καλο σεναριο με τα καλυτερα του παιχνιδιου. Ζηταω πολλα;:-(

Η πρωτη ταινια αν δεν ειχες παιξει τα παιχνιδια ηταν καλουτσικη, αν τα 'χες παιξει μετρια, καθολου ανταξια.

Βλεπω βγαινει και δευτερη... http://www.imdb.com/title/tt0938330

Δεν εχω πολλες ελπιδες οτι θα το κανουν σωστα αλλα ας κρατησω μια πισινη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...