Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Afterlife..She's back...

buzzad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ειδικά στα παιχνίδια που τα έχουν κάνει τόσο απλά και εύκολα ώστε να μπορεί να παίζει και η κουτσή Μαρία.

τι να σε πω...η capcom το λεει...Αν πραγματι δεν επιστρεψει στην παλια καλη horror base του το παιχνιδι και συνεχισει να ειναι action shooter...τοτε για μενα σταματαει στο code veronica..

http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&source=hp&q=resident+evil+6+reboot&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google

Στης ταινίες πάλι κοιτάνε να κάνουν αρπαχτή.

Μόνο το silent hill μου άρεσε σαν μεταφορά.

+1.Αντε να δουμε και το sequel..

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Hταν τοση μεγαλη η απογοητευση μου απο το 3 που φανταζομαι αυτο τι θα ναι. Δεν πειραζει ομως παιζω το παιχνιδι, που ειναι το μονο που κραταει την ατμοσφαιρα του Resident Evil, γιατι η ταινια απο οτι καταλαβα μονο το ονομα εχει.

Δημοσ.
Και το παιχνιδι (το 5) μονο το ονομα εχει. Κατα τα αλλα ειναι αλλο παιχνιδι με το ονομα Resident Evil.

Ξεχασα να πω οτι εχω παιξει μεχρι το 4. Χαλασε και το παιχνιδι? Κριμα :fear:

Δημοσ.
Ξεχασα να πω οτι εχω παιξει μεχρι το 4. Χαλασε και το παιχνιδι? Κριμα :fear:

εμενα ουτε το 4 καν δεν μαρεσε...ριξε μια ματια στο youtube για το 5 ...να δεις ενα ωραιοτατο με υπεροχα γραφικα action shooter ..ιχνος απο resident evil... που ειναι οι παλιες καλες εποχες..που ψαxναμε κανα 3 ωρο για εναν γριφο...που περναγαμε ολοκληρο mansion με την ψυχη στο στομα..και πανω που ελεγες αα ωραια τελειωνει...επρεπε να κανεις τα 3πλασια και να τα ξαναγυρισεις παλι απτην αρχη..:lol::lol::lol:(και να χεις και τον nemesis καθε 10 λεπτα πανω απτο κεφαλι σου...μην πω για το code veronica....)

Δημοσ.
Μatrix-Blade σκηνικα,zombies,Mila,Perfect Circle.

Μe likes!

Συμφωνω...ετσι το εκαναν λιγο απόλα///

και πολλη 3d παιζει..θα δουμε...:fear::fear::fear:

Δημοσ.
Συμφωνω...ετσι το εκαναν λιγο απόλα///

και πολλη 3d παιζει..θα δουμε...:fear::fear::fear:

Δεν νομιζω να το ρισκαρω για 3d αν δεν ακουσω καλα λογια πρωτα...

Δημοσ.
εμενα ουτε το 4 καν δεν μαρεσε...ριξε μια ματια στο youtube για το 5 ...να δεις ενα ωραιοτατο με υπεροχα γραφικα action shooter ..ιχνος απο resident evil... που ειναι οι παλιες καλες εποχες..που ψαxναμε κανα 3 ωρο για εναν γριφο...που περναγαμε ολοκληρο mansion με την ψυχη στο στομα..και πανω που ελεγες αα ωραια τελειωνει...επρεπε να κανεις τα 3πλασια και να τα ξαναγυρισεις παλι απτην αρχη..:lol::lol::lol:(και να χεις και τον nemesis καθε 10 λεπτα πανω απτο κεφαλι σου...μην πω για το code veronica....)

Ποπο ρε φίλε με πήγες πίσω στο παρελθόν. Στο δημοτικο έπαιζα το Resident Evil 1,2 και με πήγαινε αίμα. (Ακόμα θυμάμαι εκείνον τον τείχο που ήταν όλος με καρφωμένες ξύλινες τάβλες και καθώς πέρναγες πετάγονταν κάτι χέρια και σε άρπαζαν). Εγώ στο 3:mad: σταμάτησα να τα παίζω, μετά έπιασα τα Silent Hil:-Dl.

Η τρίτη ταινία άν θυμάμαι καλα ήταν με πολύ έρημο κτλ. Εγώ θυμάμαι πως τότε έλεγα "Τι μαλακία είδα τώρα;;;" αλλα δεν είμαι και σίγουρος. Το μυαλό σου παίζει και πουστιές πότε πότε!!!

Δημοσ.

Εγώ ήμουνα μαζόχα ρε. Φοβόμουνα απίστευτα την ώρα που έπαιζα αλλά περίμενα πώς και πώς να σχολάσω και να πάω να στρωθώ στο playstation 1!!!

Δημοσ.

Το 3 πρέπει να το έχω τερματίσει πάνω από 15 φορές.

Ξέρω όλο το story line απ' έξω...

Το μόνο που αξίζει τελευταία από τέτοιου είδους παιχνίδια είναι το Dead Space.

Μακάρι να τα ξανά κάνουν όπως παλιά.

Δημοσ.

Μετα απο αυτο το cut-scene δεν ξανακουμπησα το παιχνιδι μεχρι να παω γυμνασιο.

Eγω ειχα κολλησει στο mansion για παεριπου 3 βδομαδες...:-(:-(Ατιμο δωματιο με τις κορνιζες...ειχα μαθει ολο τπ mansion απεξω θελοντας και μη...και πανω που ελυσα τον γριφο και προχωρησα ...λεω δεν μπορει στο τελος ειμαστε..ε.ειχα κανει τελικα το 1/4 του παιχνιδιου.:-(Ειδικα αυτα τα soundtrack που ειχαν..ειχα παθει ψυχοπλακωμα..Δεν ηξερα και τι με περιμενε σε καθε πορτα...και δωστου σκυλια..και δωστου τελωνια:lol:..Αθανατα παιχνιδια..

Δημοσ.

Ναι οντως..το χαλασανε το σεναριο μεχρι να μην αναγνωριζουμε το παιχνιδι και καθολου τρομο και γριφουςς σε σχεση με αυτο....:P:p:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...