Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Afterlife..She's back...

buzzad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου έχουν και το μπάζω τη κομουνίστρια που μοιάζει με άντρα...

1878249milajovovich01.jpg

WTF are you talking about...?

Άντρας; Αυτό σημαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλος;;;:confused:

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λολ μπας.

Εντάξει το 2 ήταν το καλύτερο νομίζω. Οκ και το 1 γιατί είχε και καλά το πως ξεκίνησε η φάση με τα ινφεξιονς κλπ.

Τέλοσπα, 1μισυ ωρίτσα ταινιάκι πριν πας για νάνι. Μη τρελαίνεστε.

Δημοσ.

Τι λετε ορε??

Milla + Ali + τερατα + ξυλικι = εγγυηση...

Δεν παν να το λεγανε και Hello Kitty, θα τασπαγε..

Δημοσ.

:lol::lol::lol:

Ελα ρε ξεκολατε.. Οταν μπαινουμε σε θρεντ με τιτλο Resident Evil θελω να βλεπω Jovovich και Larter... *drools*

Δημοσ.
Σα δεν ντρεπονται οι κρετινοι να βιαζουν ετσι τη σειρα. Μου εχουν και το μπαζο τη κομουνιστρια που μοιαζει με αντρα. Ουστ, ουστ ρε.

Ρε είστε μειωμένης αντιλήψεώς φαίνεται...!!

Δημοσ.

Η τυπισσα ειναι ΜΠΑΖΟ. Εχει σκατοφατσα, καθολου στηθος, ειναι οδοντογλυφιδα, ε δεν μενει και τιποτα αλλο. Α ναι, και τα μαλλια της απο μακρια της τα εκαναν ετσι οπως ειναι τωρα.

• Moderators
Δημοσ.

Αν και συμφωνω 100% μαζι σου περι οδοντογλυφιδας και"καθολου στηθος",η συγκεκριμενη μ αρεσει.

Αλλα αλλο θελω να πω(@everyone),νομιζω πως ειναι προφανες πως ο καθενας εχει τα γουστα του και δεν εχει νοημα να προσπαθει να αλλαξει τη γνωμη κανενος ε?

Δημοσ.

Πάντως από ότι είδα έχουν βάλει και πράγματα από το Resident Evil 5.

Ο Τύπος με το τσεκούρι παράδειγμα και το στόμα του zombie που μοιάζει με λουλούδι.

re5-executioner-majini.jpg

resident-evil-5-screenshot-zombie-mouth-bite.jpg

Δημοσ.

Παει και το RE....το κατεστρεψαν και αυτο..:-(..αν και διατηρω τις ελπιδες μου για το 6 οπου ειπαν οτι θα το επαναφερουν στις αρχικες ριζες...

Δημοσ.
Παει και το RE....το κατεστρεψαν και αυτο..:-(..αν και διατηρω τις ελπιδες μου για το 6 οπου ειπαν οτι θα το επαναφερουν στις αρχικες ριζες...

Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ειδικά στα παιχνίδια που τα έχουν κάνει τόσο απλά και εύκολα ώστε να μπορεί να παίζει και η κουτσή Μαρία.

Στης ταινίες πάλι κοιτάνε να κάνουν αρπαχτή.

Μόνο το silent hill μου άρεσε σαν μεταφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...