kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μου έχουν και το μπάζω τη κομουνίστρια που μοιάζει με άντρα... WTF are you talking about...? Άντρας; Αυτό σημαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλος;;;
Höfdingadrapa Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 λολ μπας. Εντάξει το 2 ήταν το καλύτερο νομίζω. Οκ και το 1 γιατί είχε και καλά το πως ξεκίνησε η φάση με τα ινφεξιονς κλπ. Τέλοσπα, 1μισυ ωρίτσα ταινιάκι πριν πας για νάνι. Μη τρελαίνεστε.
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τι λετε ορε?? Milla + Ali + τερατα + ξυλικι = εγγυηση... Δεν παν να το λεγανε και Hello Kitty, θα τασπαγε..
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 :lol: Ελα ρε ξεκολατε.. Οταν μπαινουμε σε θρεντ με τιτλο Resident Evil θελω να βλεπω Jovovich και Larter... *drools*
Deponakias Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Να ρωτησω κατι... Μονο εγω ειδα να γραφει για 3d???
buzzad Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλά είδες...!! Αν δεν κάνω λάθος από την ίδια ομάδα που έκανε το Avatar...
john2gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Όχι την ίδια ομάδα. Απλά χρησιμοποιούν την ίδια κάμερα των Cameron-Pace
buzzad Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Σα δεν ντρεπονται οι κρετινοι να βιαζουν ετσι τη σειρα. Μου εχουν και το μπαζο τη κομουνιστρια που μοιαζει με αντρα. Ουστ, ουστ ρε. Ρε είστε μειωμένης αντιλήψεώς φαίνεται...!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Η τυπισσα ειναι ΜΠΑΖΟ. Εχει σκατοφατσα, καθολου στηθος, ειναι οδοντογλυφιδα, ε δεν μενει και τιποτα αλλο. Α ναι, και τα μαλλια της απο μακρια της τα εκαναν ετσι οπως ειναι τωρα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Αν και συμφωνω 100% μαζι σου περι οδοντογλυφιδας και"καθολου στηθος",η συγκεκριμενη μ αρεσει. Αλλα αλλο θελω να πω(@everyone),νομιζω πως ειναι προφανες πως ο καθενας εχει τα γουστα του και δεν εχει νοημα να προσπαθει να αλλαξει τη γνωμη κανενος ε?
papahlamidas Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Πάντως από ότι είδα έχουν βάλει και πράγματα από το Resident Evil 5. Ο Τύπος με το τσεκούρι παράδειγμα και το στόμα του zombie που μοιάζει με λουλούδι.
tritonas00 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παει και το RE....το κατεστρεψαν και αυτο....αν και διατηρω τις ελπιδες μου για το 6 οπου ειπαν οτι θα το επαναφερουν στις αρχικες ριζες...
papahlamidas Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παει και το RE....το κατεστρεψαν και αυτο....αν και διατηρω τις ελπιδες μου για το 6 οπου ειπαν οτι θα το επαναφερουν στις αρχικες ριζες... Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Ειδικά στα παιχνίδια που τα έχουν κάνει τόσο απλά και εύκολα ώστε να μπορεί να παίζει και η κουτσή Μαρία. Στης ταινίες πάλι κοιτάνε να κάνουν αρπαχτή. Μόνο το silent hill μου άρεσε σαν μεταφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.