Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Afterlife..She's back...

buzzad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι γιατι εχουμε θεμα που μιλαμε για τις προσεχως ταινιες και απο πανω ανοιγονται και ξεχωριστα θεματα......Οχι τπτ αλλο αλλα οτι συζηταμε εκει πριν 2 εβδομαδες βγαινει τωρα σε δικο του θεμα :P

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην σκηνοθεσία ο γνωστός Paul W.S. Anderson και από τα...:

Death Race, Resident Evil (2002), Event Horizon και πολλά άλλα...

Πάτε καλά;;; Εγγύηση λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μίλα, μελαχρινή δύναμη!

Δημοσ.

Μια χαρά θα είναι το ταινιάκι πιστεύω. (+1) Στην Mila που στους συγκεκριμένους ρόλους παίζει επίσης μια χαρά...!!

Δημοσ.

Ενα απο τα καλυτερα games που εχει περασει ποτε, με στημενο σεναριο στην τελικη για να γινει η πιο γ....η ταινια και το κανανε μια μουφα τελειως.Ελεος απλα....

Δημοσ.

Eγω παλι απορω γιατι ο τιτλος της ταινιας ειναι resident evil...ενα κοινο στοιχειο δεν υπαρχει...Το μονο που πλησιασε καπως τα παιχνιδια ειναι το apocalypse..ολα τα αλλα ειναι.....γτπ

Δημοσ.
Μίλα PERIOD.
Αυτό σαν καλό το είπες;

Με έτοιμο φοβερό σενάριο πώς κατάφεραν να φτιάξουν τόσο μάπα ταινίες είναι να απορεί κανείς...

Δημοσ.

Τι παπαρια ειναι αυτο που ειδα? Εχουμε το πρωτο που ειναι passable, εχουμε το δευτερο που ειναι ΓΤΠΚ και εχουμε το τριτο που ειναι ξανα ψιλο-passable. Το τεταρτο ποιο πολυ με Aeon Flux + Blade + Bayonetta μου θυμιζει παρα Resident Evil. Μου βαλανε το μοσχαρι απο το Resident Evil 5 μεσα και μερικα απο τα ζομπι απο το ιδιο παιχνιδι (και νομιζω πως ειδα και Wesker εκει μεσα) σε ενα συνοθυλευμα μαλακιας και αυτο ηταν.

Ελεος ποια με τις πιπες. Δωστε στο λαο δευτερο (ποιοτικα) Silent Hill να γουσταρουμε επιτελους.

Δημοσ.

Σα δεν ντρεπονται οι κρετινοι να βιαζουν ετσι τη σειρα. Μου εχουν και το μπαζο τη κομουνιστρια που μοιαζει με αντρα. Ουστ, ουστ ρε.

Δημοσ.
Σα δεν ντρεπονται οι κρετινοι να βιαζουν ετσι τη σειρα. Μου εχουν και το μπαζο τη κομουνιστρια που μοιαζει με αντρα. Ουστ, ουστ ρε.

Διαφωνω εντονως, στο Fifth Element ηταν ομορφουλα :)

Δημοσ.

Πολυ high tech ultra 3d vision διαφημιση παιζει και θα μας πριξουν τα επομενα χρονια...

Παντως στο 1:30 στην σκηνη που πεφτουν απο το τζαμι ενα εχω να πω....Ο Λαζοπουλος κανει καλυτερα φυτεματα στα κεφαλια......

Δημοσ.
Ελεος ποια με τις πιπες. Δωστε στο λαο δευτερο (ποιοτικα) Silent Hill να γουσταρουμε επιτελους.

+1 Ισως η καλυτερη μεταφορα game σε ταινια.

Δημοσ.
Πολυ high tech ultra 3d vision διαφημιση παιζει και θα μας πριξουν τα επομενα χρονια...

Παντως στο 1:30 στην σκηνη που πεφτουν απο το τζαμι ενα εχω να πω....Ο Λαζοπουλος κανει καλυτερα φυτεματα στα κεφαλια......

Βασικα πανε κοντρα στον Cameron και στο Avatar. Παιζουν ΠΟΛΛΑ Χρηματα σε αδειες για 3d τεχνολογιες αυτο τον καιρο και δεν το κοβω να αλλαζει για αρκετο ακομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...