Προς το περιεχόμενο

Ενας ηρωας πεθανε στο δρομο αβοηθητος...

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όπως λέει και το...δεν θυμάμαι που το είδα..."δεν ζητάς βοήθεια, φωνάζεις φωτιά!" =ρ

Στο 7 το ειδες..

Καλα εστω ενα τηλ σε καποιο νοσοκομειο δεν μπορουσαν να παρουν; :-(

Δημοσ.

Παιδια εγω δε το παιζω σωστος αλλα θα βοηθουσα οπως κανω παντα(εννοω την γυναικα για τον αλλος δεν το συζηταμε...)).Αυτο το βιντεο ομως με εχει κανει λιγο να φοβαμαι.... αν δεν υπηρχε καμερα δεν θα ξεραμε καν τι εκανε αυτος,ποιος τον μαχαιρωσε και γιατι.Τι να πω πραγματικα τους θαυμαζω αυτους τους τυπους.Το λεω συχνα αλλα το πιστευω πως ολοι εχουμε αναγκη τους ηρωες μας,ακομα και αυτοι που το παιζουμε σκληροι και ισως να ημαστε....

Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται υπερβολικό γιατί έξω δεν είναι όπως έχουμε μάθει Ελλάδα. Δεν περίμενα να το κάνω ποτέ στη ζωή μου πριν έρθω Σκωτία αλλά και εγώ εδώ τώρα πλέον προσπερνάω κάθε σάββατο βράδυ 3-4 άντρες κυρίως που βρίσκω χάμω στο πεζοδρόμιο.

Την πρώτη βδομάδα νόμιζα έπαθε κάτι αλλά όταν τον σήκωσα βρωμούσε αλκοόλ και είχε ξεράσει πάνω του. Μόλις τον άφησα ξανάπεσε και ήταν κατω απο 30 με γραβάτα. Αμα είναι τόσο ζώα που δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους δε πρόκειται να ασχοληθώ εγώ να τους μαζεύω(σκεφτείτε ενα κάρο άτομα έτσι οχι 2-3).

Το καημένο το παλικάρι έπεσε θύμα αυτής της κατάστασης και ειδικά σε μια πόλη που ποτέ δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος και αν σου κάνει το θύμα για να στην πέσει εκεί που δεν το περιμένεις.

Τραγικό αλλά συμβαίνει. Εγω θα ήθελα να ξέρω, η βλαμένη η γκόμενα που έσωσε τι σκατά έκανε ... δεν πήγε να δει τι έγινε? Δεν φώναξε αστυνομία?

Δημοσ.

Τραγικό αλλά συμβαίνει. Εγω θα ήθελα να ξέρω, η βλαμένη η γκόμενα που έσωσε τι σκατά έκανε ... δεν πήγε να δει τι έγινε? Δεν φώναξε αστυνομία?

Γι αυτό μη βοηθάτε ποτέ τις γυναίκες :P Τα καταφέρνουν μόνες τους αφου πλέον είναι το ισχυρό φύλο.

Δημοσ.

http://www.nypost.com/p/news/local/queens/passers_by_let_good_sam_die_5SGkf5XDP5ooudVuEd8fbI

παντως γενικα υπαρχει θεμα.δηλ λεει 4 κλησεις εγιναν στην αστυνομια οτι μια γυναικα φωναζε και λεει οτι πηγαν και αστυνομικοι και δεν ειδαν τιποτα...

1.20λεπτα εμεινε εκει ετσι ο ανθρωπος...

κ τωρα για να γυρισουμε στην Ελλαδα επειδη και κει μεσα αναφερει οτι δεν τον βοηθησε κανεις γιατι φοβουντε μην μπλεξουν!!!!!!!!!!!

πως διαολο μπλεκεις αν παρεις τηλ.και πεις ειμαι εδω και βλεπω εναν ξαπλωμενο στο πεζοδρομιο...

Δημοσ.

αρα ο κοσμος δεν μπλεκετε για να μην τραβηχτει στο αστυνομικο τμημα εφοσον κανει επωνυμη καταγγελια οτι ειμαι ο χ και παιρνω για το χ θεμα...

ας μην λενε ονοματα...ειναι λαθος να βγαινουν συμπερασματα τετοια οτι μπλεκεις αν βοηθησεις.

το ιδιο ισχυει και με τραυματισμους...οτι και καλα μην βοηθησετε γιατι μπορει καποιος(ποιος)οτι τον σκοτωσες ή τον χτυπησες εσυ.

----------------------------

προσωπικα πιστευω οτι ο τυπος ,μαλλον εφυγε για ακομη χειροτερο λογο γιατι η γυναικα την εκανε με ελαφρα ενω θα ειδε τι παιχτηκε...

Δημοσ.
Eλα να καταθεσεις τι ειδες...

Και είναι τόσο μπλέξιμο αυτό; Έλεος ρε παιδιά, πάρτε ανώνυμο τηλεφώνημα και παίχτε το τρελίτσα. Δε θα έρθουν από το CSI να σας εντοπίσουν.

Από το άρθρο:

"That’s unacceptable," said a woman who lives in the building near where Tale-Yax was killed.

"How can you be so heartless? If he’s dying, he might’ve been saved. If you don’t want to get involved, call 911 and leave."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...