Προς το περιεχόμενο

Cosmote On the Go και Snow Leopard πρόβλημα!

mike-intosh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομίζω να είναι υπόθεση της wind ή της cosmote να βγάλει drivers για mac ή linux. Αυτό είναι υπόθεση της εταιρίας που κατασκεβάζει τα στικάκια (ΖΤΕ, huawei....)...

^^^ Exactly.

Ναι, αλλά είναι θέμα των εταιριών το να αποφασίσουν "ποιό USB Dongle" θα χρησιμοποιήσουν...;)

Δηλαδή, μία τόσο μεγάλη εταιρία όπως η Cosmote, "αμέλησε" ότι υπάρχουν και κάποιοι πελάτες στον κόσμο που γουστάρουν να έχουν κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα εκτός από τα ρημάδια τα Windoze (που μας έχουν βγάλει την ψυχή τόσα χρόνια)?

Τι σόι "εξυπηρέτηση πελατών" είναι αυτή?

Δηλαδή η Wind που θεωρητικά είναι και μικρότερη εταιρία, πως και επέλεξε ένα USB Dongle που παίζει τουλάχιστον ΚΑΙ σε Mac (και να μην ξεχνάμε και το Linux)?

Τσκ-Τσκ...!!! Duh...

Ανοησίες...

Ps: για όσους ενδιαφέρονται να δούν Screenshots με το Dongle της Wind, δείτε εδώ. (έχω ανεβάσει αρκετές)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω να είναι υπόθεση της wind ή της cosmote να βγάλει drivers για mac ή linux. Αυτό είναι υπόθεση της εταιρίας που κατασκεβάζει τα στικάκια (ΖΤΕ, huawei....)...

^^^ Exactly.

Ναι, αλλά είναι θέμα των εταιριών το να αποφασίσουν "ποιό USB Dongle" θα χρησιμοποιήσουν...;)

Δηλαδή, μία τόσο μεγάλη εταιρία όπως η Cosmote, "αμέλησε" ότι υπάρχουν και κάποιοι πελάτες στον κόσμο που γουστάρουν να έχουν κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα εκτός από τα ρημάδια τα Windoze (που μας έχουν βγάλει την ψυχή τόσα χρόνια)?

Τι σόι "εξυπηρέτηση πελατών" είναι αυτή?

Δηλαδή η Wind που θεωρητικά είναι και μικρότερη εταιρία, πως και επέλεξε ένα USB Dongle που παίζει τουλάχιστον ΚΑΙ σε Mac (και να μην ξεχνάμε και το Linux)?

Τσκ-Τσκ...!!! Duh...

Ανοησίες...

Ps: για όσους ενδιαφέρονται να δούν Screenshots με το Dongle της Wind, δείτε εδώ. (έχω ανεβάσει αρκετές)

Είναι χάλια εξυπηρέτηση πελατών. Απλά.

Πριν βγει το Snow Leopard έπαιζε μια χαρά η μεγάλη πλειοψηφία των dongles.Μετά είναι που αδιαφόρησαν πλήρως για το update.

Είναι χάλια εξυπηρέτηση πελατών. Απλά.

Πριν βγει το Snow Leopard έπαιζε μια χαρά η μεγάλη πλειοψηφία των dongles.Μετά είναι που αδιαφόρησαν πλήρως για το update.

Καλησπέρα,

είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα (όχι σε hackintosh) και η λύση που βρήκα ήταν πως αφού έβαλα τους updated drivers (μου τους έστειλε τεχνικός της cosmote), ακολούθησα τα παρακάτω βήματα (και ας μην βγάζει εικονίδιο στην επιφάνεια αργασίας):

System Preferences > Network

Choose Huawei Mobile

make new configuration (any name OK)

Telephone Number *99#

Account Name & Password: leave BLANK for Cosmote Internet

>Advanced

Vendor: Generic

Model: GPRS (GSM / 3G)

APN: internet (case sensitive)

CID: don't change

back to Network page, connect from Network page (NOT from Mobile Partner)

Το κολπάκι εδώ ήταν πως έπρεπε να συνδέεσαι από το network page...

Ελπίζω να δουλέψει και σε hackintosh.

Good luck!

Καλησπέρα,

είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα (όχι σε hackintosh) και η λύση που βρήκα ήταν πως αφού έβαλα τους updated drivers (μου τους έστειλε τεχνικός της cosmote), ακολούθησα τα παρακάτω βήματα (και ας μην βγάζει εικονίδιο στην επιφάνεια αργασίας):

System Preferences > Network

Choose Huawei Mobile

make new configuration (any name OK)

Telephone Number *99#

Account Name & Password: leave BLANK for Cosmote Internet

>Advanced

Vendor: Generic

Model: GPRS (GSM / 3G)

APN: internet (case sensitive)

CID: don't change

back to Network page, connect from Network page (NOT from Mobile Partner)

Το κολπάκι εδώ ήταν πως έπρεπε να συνδέεσαι από το network page...

Ελπίζω να δουλέψει και σε hackintosh.

Good luck!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...