mike-intosh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καλησπέρα. Έχω το Cosmote Internet On the Go και δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ από το Mac μου που έχει τα Snow Leopard. Ένα θέμα χιλιοειπωμένο αν το googlάρει κάποιος αλλά τα έχω κάνει όλα!! Είμαι σε απόγνωση. Το τελευταίο που έκανα ήταν να αναβαθμίσω το στικάκι με ένα update της Cosmote. Και αυτό που κατάφερα είναι να μην φαίνεται καν σαν εξωτερική συσκευή όταν το βάζω σε θύρα. Δεν το βλέπει καν το Snow (το στικάκι νιώθει - ανάβει το λαμπακι). Έχω δοκιμάσει και να βάλω drivers....τίποτα, μαζί και Connection Managers....τίποτα....System Preferences μπας και βγάλει το interface στην αριστερή στήλη.....τίποτα.....δεν νιώθει.... Παρακαλώ βοηθήστε!! ΥΓ. Από Windows 7 μπαίνει κανονικά (ναι είναι Hackintosh, γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ποιό στικάκι έχεις? Έχω το zte mf636 και πριν λίγο καιρό με snow leopard σε macbook χρησιμοποιούσα αυτούς τους drivers χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε και αυτούς να δείς. Τώρα που πέρασα το leopard στο macbook αντιμετώπισα και εγώ μερικές φορές το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ γιατί θα ξαναπεράσω το snow leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ποιό στικάκι έχεις?Έχω το zte mf636 και πριν λίγο καιρό με snow leopard σε macbook χρησιμοποιούσα αυτούς τους drivers χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε και αυτούς να δείς. Τώρα που πέρασα το leopard στο macbook αντιμετώπισα και εγώ μερικές φορές το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ γιατί θα ξαναπεράσω το snow leopard. Ναι το ZTE MF636 έχω. Μήπως έχει να κάνει με το ότι έχω hackintosh? Φαίνεται να μην βλέπει την SIM πάντως. Τα connection managers δεν μου επιτρέπουν να πατήσω connect ενώ έχω βάλει ως αριθμό *99# και επίσης είχα απενεργοποιήσει το PIN (σε περιβάλλον Windows) διότι δεν μου το ζητούσε στο Snow αλλά μάλλον δεν έχει να κάνει με αυτό. Η σελίδα που μου έδειξες δεν έχει driver για Mac. Έναν Connection Manager έχει για mac. Έχω δοκιμάσει κι άλλους connection managers και το πρόβλημα φαίνεται να μην αφορά αυτά τα προγραμματάκια. Απο ότι βλέπω έχει και το εξής σε εκείνη την σελίδα: Note: MAC OS 10.5 and above is supported, 32 bit only. Ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα μου γιατί το Snow που έχω τρέχει στα 64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Κανονικά πρέπει με το που βάζεις το στικάκι στη usb να σου το αναγνωρίζει και να σου βγάζει στην επιφάνεια εργασίας ZTEMODEN άσχετα με το αν έχεις περάσει κάποιον connection manager. Εσένα φαντάζομαι δεν σου βγάζει τίποτα και απλώς ανάβει το λαμπάκι στο στικάκι μπλε που σημαίνει οτι πιάνεις 3g, έτσι? Μου το έκανε και εμένα αυτό και το πρόβλημα λύθηκε μόνο με clean install....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Κανονικά πρέπει με το που βάζεις το στικάκι στη usb να σου το αναγνωρίζει και να σου βγάζει στην επιφάνεια εργασίας ZTEMODEN άσχετα με το αν έχεις περάσει κάποιον connection manager. Εσένα φαντάζομαι δεν σου βγάζει τίποτα και απλώς ανάβει το λαμπάκι στο στικάκι μπλε που σημαίνει οτι πιάνεις 3g, έτσι? Μου το έκανε και εμένα αυτό και το πρόβλημα λύθηκε μόνο με clean install....!!! Ναι κάτι τέτοιο γίνεται, δηλαδή μπλε λαμπάκι κι απο κει και πέρα τίποτα. Δεν εμφανίζεται απολύτως τίποτα σαν εξωτερική συσκευή. Τι clean install όμως, έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους, διαφορετικά αρχεία αλλά τίποτα. Μάλλον σχετίζεται με το ότι είναι hack το mac μου... Το ότι δεν μου βγάζει τίποτα είναι και αποτέλεσμα της δικής μου επέμβασης. Είχα κατεβάσει από την Cosmote έναν downloader που έκανε update (τουλάχιστον έτσι νόμιζα) στο στικάκι. Αυτή ήταν και η πρώτη μου προσπάθεια να το κάνω να δουλέψει για Snow Leopard γιατί ούτε τότε δεν λειτουργούσε. Το μόνο που κατάφερα είναι αυτό, δηλαδή να μην βλέπει τίποτα στο mac (και στα Win 7 δεν βλέπει πλεον ότι είναι Cosmote, αλλά το εμφανίζει σαν εξωτερικές συσκευές). Πιο πριν στο mac το έβλεπε σαν εξωτερική συσκευή με ένα αρχείο εγκατάστασης του driver που δεν λειτουργούσε επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Όταν το είχες πρωτοδοκιμάσει και πριν του κάνεις κάτι, σου το αναγνώριζε? Και εμένα το πρόβλημα που αναφέρεις μου το έβγαλε όταν δοκίμαζα διάφορους connection managers (μάλιστα αυτός της ΖΤΕ, o original, είχε κάνει το macbook μου να μην bootαρει καθόλου με αποτέλεσμα να χρειαστώ clean install!!!!!!). Τώρα δεν λειτουργεί ούτε στα windows 7? Ούτε με τους drivers που σου δείχνω πιο πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Όταν το είχες πρωτοδοκιμάσει και πριν του κάνεις κάτι, σου το αναγνώριζε? Και εμένα το πρόβλημα που αναφέρεις μου το έβγαλε όταν δοκίμαζα διάφορους connection managers (μάλιστα αυτός της ΖΤΕ, o original, είχε κάνει το macbook μου να μην bootαρει καθόλου με αποτέλεσμα να χρειαστώ clean install!!!!!!). Τώρα δεν λειτουργεί ούτε στα windows 7? Ούτε με τους drivers που σου δείχνω πιο πάνω? Στα Win 7 λειτουργεί. Αυτά που μου έδειξες νομίζω connection manager ήταν και όχι driver όπως προανέφερα. Το πρόβλημα δεν είναι οι connection managers όμως. Anyway, αν το λύσεις κάνε post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Σε leopard που μου έβγαζε το πρόβλημα λύθηκε με clean install. Σε snow leopard 32 bit που είμαι τώρα δεν έχω πρόβλημα. Λειτουργεί με τον connection manager που σου έδωσα πιο πάνω. Αλλά και πριν περάσω τον connection manager μου αναγνώριζε τη συσκευή και εμφανιζόταν στον finder. Όλα αυτά σε macbook pro και όχι hackintosh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Διάβασα αυτό πριν από λίγο: [Mac Os X Hints] One possible fix for 3G ZTE modems in Snow Leopard Other Hardware Μήπως βοηθάει καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εγώ με αφορμή το θέμα, δοκίμασα μόλις τώρα ένα USB Dongle της Wind (Wind USB Stick X200) από ένα φίλο στον Mac μου (Mac Pro 2009 με Snow Leopard). Δούλεψε απροβλημάτιστα. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να εκτελέσω το "Wind USB Stick X200.pkg" πρόγραμμα που έχει μέσα του και μου εγκατέστησε την εφαρμογή. Ζήτησε στην συνέχεια Restart και όλα δούλεψαν ρολόι με την μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 To θέμα είναι ότι στα πιο πολλά στικακια, δε θα βρεις αρχείο .pkg και πρέπει να κάνεις κόλπα με τα modem settings του MacOSX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και όμως εκεί που δεν το περιμένεις, το Dongle της Wind έπαιξε σε Mac. (παρά το γεγονός ότι δεν την πολυ-πάω την Wind λόγω κακής εμπειρίας στο γραφείο με Tellas στο παρελθόν, οφείλω να πω ένα μπράβο που είχαν μέσα υποστήριξη για Mac. Ελπίζω να έχουν υποστήριξη και για Linux). Πώς μπορεί κανείς να προμηθευτεί το συγκεκριμένο Dongle και να βάλει μέσα κάρτα από άλλη εταιρία? Γίνεται αυτό? Μα είναι δυνατόν κοτζάμ Cosmote να μην έχει υποστήριξη για mac? Έλεος πια με αυτά τα Windows...!!! Κανονικά θα έπρεπε να έχουν υποστήριξη και για τα 3 βασικά λειτουργικά και οπωσδήποτε για Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δεν νομίζω να είναι υπόθεση της wind ή της cosmote να βγάλει drivers για mac ή linux. Αυτό είναι υπόθεση της εταιρίας που κατασκεβάζει τα στικάκια (ΖΤΕ, huawei....)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δεν νομίζω να είναι υπόθεση της wind ή της cosmote να βγάλει drivers για mac ή linux. Αυτό είναι υπόθεση της εταιρίας που κατασκεβάζει τα στικάκια (ΖΤΕ, huawei....)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ^^^ Exactly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.