Προς το περιεχόμενο

Nokia 5800

apathya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια πολυ καλη προσφορα που παρατηρησα στην Ηλεκτρονικη ειναι το 5800 στα 210ευρω!

Ολοι, λιγο πολυ ξερουμε τις πολυ καλες δυνατοτητες του κινητου. Αντε καλοφορετο σε οποιον το παρει!

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/5800-x-music.php

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις χθές βγήκε και το firmware 50.0.0.5 και πάει σφαίρα!!!

ειναι διαθέσιμο μέσω ιντερνετ;

το τηλεφωνάκι πάντως το έχω και πραγματικά είναι απίθανο... Αν μπορούσα να βάλω και destinator που μ'αρεσει καλα θα ηταν...

Το update έγινε μέσω FOTA,το παράξενο είναι πως δεν ήταν συνδεδεμένο με το wi-fi μου και παρόλα αυτά μου πέταξε μήνυμα ότι υπάρχουν νέες ενημερώσεις!!!

ρε παιδια εγω παω εδω και ωρα να του κανω update μεσω του ΝΟΚΙΑ UPDATER και μου βγαζει οτι το τηλεφωνο δε μπορει βα συνδεθει στο INTERNET κτλ(πραγμα που δεν ισχυει γιατι το ειχα ξανακανει με το ιδιο υπολογιστη και ρυθμισεις.Ξερει καποιος τι φταιει?

Παντως το τηλεφωνο οντως σκιζει για τα λεφτα του.....

βασικά προς το παρον δεν το πειράζω για update... Μια χαρα πάει... Αν ποτε αρχίσει να κολλάει τότε βλέπουμε... Απίθανο τηλέφωνο... Σκεφτομουν να πάρω το samsung που έχουν προσφορά τα multidrama αλλα δε μου πάει η καρδια να αφήσω αυτό... Αν εξαιρέσεις το Gps του που είναι λίγο για κλάματα (garmin τρέχω, ευτυχώς εχω pda με destinator...) και οτι δεν εχει windows mobile, είναι α π ί θ α ν ο και σε τρελη τιμή!

Πάντως εγώ στάθηκα τυχερός στο gps. Κλειδώνω μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα (με ενεργοποιημένο το a-gps). Ισως να φταίει ότι το είχα πάρει απο e-shop και εκ των υστέρων έμαθα με το imei του ότι ήταν παραεισαγωγής και προοριζόταν για Γερμανία. Ευτυχώς δεν πρόλαβα τη παρτίδα για Ουγκάντα:lol:!

Εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις το update. Επειδή τα έχω προλάβει όλα τα updates μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι είναι το πιο σταθερό,προσφέρει ένα σωρό νέες λειτουργίες όπως πχ kinetic scrolling στο menu και νέο πολύ καλύτερο media player.

Ρε παιδιά το χω και γώ το κινητό και είναι φοβερό.Γίνεται όμως να έχω gps χωρίς χρέωση γιατί ακόμα δεν το χω καταφέρει;Δηλαδή όταν μπαίνω στο nokia maps μου ζητάει σύνδεση στο internet και στο garmin πρέπει να είμαι κάπως συνδεδεμένος στο internet γιατί αλλιώς δεν βρίσκει δορυφόρους.Τι παίζει;

Ρε παιδιά το χω και γώ το κινητό και είναι φοβερό.Γίνεται όμως να έχω gps χωρίς χρέωση γιατί ακόμα δεν το χω καταφέρει;Δηλαδή όταν μπαίνω στο nokia maps μου ζητάει σύνδεση στο internet και στο garmin πρέπει να είμαι κάπως συνδεδεμένος στο internet γιατί αλλιώς δεν βρίσκει δορυφόρους.Τι παίζει;

για να πιασει με σκετο gps σήμα θελει ώρα... και εγω έτσι το εχω... Αλλά δεν με βολευει και το garmin οπότε χρησιμοποιώ το pda μου...

Η χρέωση που έχει για χρήση nokia maps με a-gps πάντως είναι απειροελάχιστη, έτσι? Δηλαδή εγώ έχω παρατηρήσει απο τους λογαριασμούς μου ότι με χρεώνει γύρω στις ...10 δρχ!!! κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, γιατί άπαξ και κλειδώσεις τους δορυφόρους δεν υπάρχει περαιτέρω χρέωση και 1 ημέρα να το έχεις ανοικτό!

Η χρέωση που έχει για χρήση nokia maps με a-gps πάντως είναι απειροελάχιστη, έτσι? Δηλαδή εγώ έχω παρατηρήσει απο τους λογαριασμούς μου ότι με χρεώνει γύρω στις ...10 δρχ!!! κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, γιατί άπαξ και κλειδώσεις τους δορυφόρους δεν υπάρχει περαιτέρω χρέωση και 1 ημέρα να το έχεις ανοικτό!

Αρχίσαμε με τις δραχμές..................

Πάντως εγώ στάθηκα τυχερός στο gps. Κλειδώνω μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα (με ενεργοποιημένο το a-gps). Ισως να φταίει ότι το είχα πάρει απο e-shop και εκ των υστέρων έμαθα με το imei του ότι ήταν παραεισαγωγής και προοριζόταν για Γερμανία. Ευτυχώς δεν πρόλαβα τη παρτίδα για Ουγκάντα:lol:!

Εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις το update. Επειδή τα έχω προλάβει όλα τα updates μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι είναι το πιο σταθερό,προσφέρει ένα σωρό νέες λειτουργίες όπως πχ kinetic scrolling στο menu και νέο πολύ καλύτερο media player.

Παρατήστε το χαζοgarmin. Νdrive ή ακόμη και τσάμπα ovi maps και είσαι jet.

Και φυσικά με agps κλειδώνει σε δευτερόλεπτα, αν το κλείσω παίρνει κάνα 5λεπτο.

κατεβάζω τη νεα...

Ερώτηση: Έχω το πρόγραμμα το τσαμπε ίντερνετ της wind f2g . Για το agps χρεώνομαι ? έστω και τις 10...δρχ ?

---------- Προσθήκη στις 09:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:33 ----------

Πέταξε ένα "Σφάλμα συστήματος" κατά την εγκατάσταση αλλά όλα είναι ρολόι μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα

199 το έβγαλαν πάλι τα MediaMarkt στο σημερινό φυλλάδιο...

Επίσης, τα Nokia Maps πλέον είναι δωρεάν και για το 5800 και είναι πολύ καλό πρόγραμμα πλοήγησης.

Με την αναβάθμιση σε έκδοση 50 περνάει και το OVI και τους χάρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...