lionheart75 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Σου δίνει την δυνατότητα ευκολότερα να αυξήσεις την τάση της κάρτας προκειμένου να επιτύχεις υψηλότερο o/c. Βέβαια αυτό μπορείς να το κάνεις σε όλες τις 5870 αλλά με τον δυσκολότερο τρόπο με αντίστοιχο προγραμματάκι που κυκλοφορεί. Θέλει όμως ψάξιμο, υπομονή και διάβασμα για να το κάνεις. Εγώ προσωπικά δεν θα τα έδινα τα 60 ευρώ παραπάνω για αυτό και μόνο το πλεονέκτημα διότι δεν θα σκόπευα να πειράξω ρευματα στην κάρτα μου. Περισσότερη τάση --> μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν τους απασχολεί και θέλουν να την δουλευουν στα τέρματα. Γούστα αυτά. Επίσης απλά για να ξέρεις, μια χαρά είναι και το reference cooler που έχουν οι 5870. Δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες.
koulouri Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ευχαριστω πολυ φιλοι μου μαλλον θα παρω την φθηνη! Γενικα και την 8800GT απλα απο το riva tuner την εχω clockαρει με απλο τροπο! Ελπιζω να clockαρουν με απλο υροπο και οι ΑΤΙ Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nik.K Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ρε Nik.K συμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα τότε το δικό μου pc με το 525αρι enermax θα είχε σοβαρότατο προβλημα... ομως αντέχει το pc της υπογραφής κλοκαρισμένο στο θεό με την κάρτα στα 1,3V τεσσερις σκληρούς πάνω... 9 ανεμηστηριά και δεν ξέρω και έγώ πόσες usb συσκευές... και όλα αυτά σε πολύωρο gaming !!! μην τρελαθούμε κιόλλας ... ένα αξιοπιστο 500αρι με 600 άρι τροφοδοτικό κρατάει άνετα σύστημα με μονή κάρτα!! Καλα μην συγκρινουμε τα Enermax με τα Coolermaster... Περα απο αυτο εχεις και 5850 (που οσο και να την κλοκαρεις χλωμο να πιασει το ρευμα της 5870 + οτι η 5870 που θελει να αγορασει κλοκαρεται και εκεινη στον θεο) και λιγοτερους σκληρους. Οπως ειπα ομως δοκιμαζει και βλεπει, οτι καλυτερο και πιο ευκολο.
koulouri Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αν δε τραβαει θα βγαλω τους 2 σκληρους που ειναι για backup αρχειων οποτε -2 τα ανεμιστητακια των σκληρων και -3 της 8800GT και ειμαι cool Sent from my iPhone using Insomnia.app
LouCi4er Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αν δε τραβαει θα βγαλω τους 2 σκληρους που ειναι για backup αρχειωνοποτε -2 τα ανεμιστητακια των σκληρων και -3 της 8800GT και ειμαι cool Sent from my iPhone using Insomnia.app Γιατι δεν παιρνεις την Sapphire Vapor-X που ειναι και η πιο φτηνη και εχει και το καλυτερο cooler? Οσο για το Asus smart doctor εχω ακουσει οτι δημιουργει προβληματα.Αν θες να πειραξεις ρευμα υπαρχει και το MSI afterburner.Αν και δεν νομιζω να χρειαστει.
koulouri Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 λογο επωνυμιας.. δε ξερω αλλα κατι δε μου καθεται καλα.. καλυτερη ψυκτρα, χαμηλοτερη τιμη?!
LouCi4er Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 λογο επωνυμιας..δε ξερω αλλα κατι δε μου καθεται καλα.. καλυτερη ψυκτρα, χαμηλοτερη τιμη?! Να ξερεις οτι η Sapphire εχει παντα τις πιο λογικες τιμες.Και ειναι και ο μεγαλυτερος υποστηρικτης της ATI.Και η μονη διαφορα που εχει η ASUS στην τιμη ειναι για τον ενα χρονο επιπλεον εγγυηση.Και δεν ειναι η Sapphire επωνυμη?
stm00192 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Περα απο αυτο εχεις και 5850 (που οσο και να την κλοκαρεις χλωμο να πιασει το ρευμα της 5870 + . Καλά μην παίρνεις και όρκο... μια οποιαδήποτε 5850 στα 1,3V χρονισμενη στα 1000+ πίστεωμε ξεπερνάει κατά πολύ την κατανάλωση μιας 5870 stock.... Και οκ δεν συγκρίνω enermax με Cooler master αλλα και η δεύτερη δεν είναι και του πεταματου μια χαρα αξιολογα και αποδοτικα psu φτιαχνει!!!
Nik.K Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Γιατι εβαλες το μισο Quote ? Το αλλο μισο που πηγε ? Αφου βαζεις το χερι σου στην φωτια για οσα λες ενταξει παω πασο
simplemind79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 σε nvidia αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-GTX-470-PCI-Express-GDDR5-1280-MB-GV-N470D5-13I-B.htm δες και αυτή!
Pooky(1) Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 To 620 της Coolermaster το χρησιμοποιώ σε i7 960 με 5870 crossfire, 6 giga, 1 SSD, και 5 φουρφούρια, ενώ το DVD είναι εξωτερικό USB. Το σύστημα λειτουργεί αποκλειστικά για games και δεν χρειάζονται παραπάνω δίσκοι, ούτε πολλά - πολλά USB μπλιμπλίκια. Τώρα, ποιος ο λόγος που δεν έβαλα κάτι δυνατότερο; 1). Το τροφοδοτικό + κουτί ήταν από το παλιό σύστημα (2 ετών) . 2). Είχα παραγγείλει ένα 1000άρι PSU αλλά δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο και είπα να το δοκιμάσω με το 620. Άλλωστε από Πλαίσιο τα είχα πάρει όλα, το πολύ - πολύ να τα γύρναγα πίσω αν έσκαγε κάτι. 3). Το CM620 έχει 5 χρόνια εγγύηση, αυτό λέει πολλά, μόνο κάτι PC P@C και enermax έχω δει με 7 χρόνια. 4). Τα λεφτά που είχα για το 1000άρι τελικά τα έφαγα σε κονσόλα. Επεξεργαστής και κάρτες είναι stock, ενώ το SSD δεν καίει τίποτε. Τα φουρφούρια τα έχω συνδέσει απευθείας πάνω στο τροφοδοτικό όχι στη μητρική.
christarass Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Γιατι δεν παιρνεις την Sapphire Vapor-X που ειναι και η πιο φτηνη και εχει και το καλυτερο cooler? Οσο για το Asus smart doctor εχω ακουσει οτι δημιουργει προβληματα.Αν θες να πειραξεις ρευμα υπαρχει και το MSI afterburner.Αν και δεν νομιζω να χρειαστει. την αγορασα σημερα αψογη 30 βαθμους idle 75 crysis βουρ
Nik.K Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 To 620 της Coolermaster το χρησιμοποιώ σε i7 960 με 5870 crossfire, 6 giga, 1 SSD, και 5 φουρφούρια, ενώ το DVD είναι εξωτερικό USB. Το σύστημα λειτουργεί αποκλειστικά για games και δεν χρειάζονται παραπάνω δίσκοι, ούτε πολλά - πολλά USB μπλιμπλίκια. Τώρα, ποιος ο λόγος που δεν έβαλα κάτι δυνατότερο; 1). Το τροφοδοτικό + κουτί ήταν από το παλιό σύστημα (2 ετών) . 2). Είχα παραγγείλει ένα 1000άρι PSU αλλά δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο και είπα να το δοκιμάσω με το 620. Άλλωστε από Πλαίσιο τα είχα πάρει όλα, το πολύ - πολύ να τα γύρναγα πίσω αν έσκαγε κάτι. 3). Το CM620 έχει 5 χρόνια εγγύηση, αυτό λέει πολλά, μόνο κάτι PC P@C και enermax έχω δει με 7 χρόνια. 4). Τα λεφτά που είχα για το 1000άρι τελικά τα έφαγα σε κονσόλα. Επεξεργαστής και κάρτες είναι stock, ενώ το SSD δεν καίει τίποτε. Τα φουρφούρια τα έχω συνδέσει απευθείας πάνω στο τροφοδοτικό όχι στη μητρική. Ειλικρινα αναρωτιεμαι πως το εχεις κανει αυτο..... Η καθε Στοκ 5870 μπορει να παρει μεχρι 188W ρευματος (επισημα) οποτε αμεσως αμεσως οι 2 παιρνουν 376W....Ο i7 με την μητρικη και τις μνημες μπορουν να χτυπησουν 250W+ ανετα σε παιχνιδια πραγμα που στην καλυτερη των περιπτωσεων σε παει στα 376+250= 626W. Τωρα τα φουρφουρια, SSD, εξωτερικο USB αντε να σου πιανουν αλλα 40W στην καλυτερη οποτε εχουμε καπου 670W+....Και ολα αυτα τα δουλευεις με παιχνιδια στο 620αρι ? Και δεν εχεις ουτε 1 κανονικο σκληρο δισκο ? Αν ηταν ετσι θα ειχαν κλεισει οι εταιρειες παραγωγης τροφοδοτικων...Το Over Wattage δεν ειναι για να αντεχει απεριοριστα, εχει ελαχιστον χρονο αντοχης οποτε εκτος αν παιζεις για 30 λεπτα καθε μερα κατι δεν λες καλα.
@topos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ρε συ Nik.k τι προσπαθουμε να σου πουμε εδω κ 5 σελιδες τοσα ατομα?Οτι τα coolermaster ειναι μια χαρα τιμια τροφοδοτικα και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ιδρωσει με μονη καρτα 5870 και υπολοιπο γηινο set up... Αλλα εσυ εκει να επιμενεις σε μια πιθανοτητα που προσεγγιζει τα ορια του στατιστικου λαθους... Υ.Γ Αν μια στο δισεκατομμυριο γινει κατι και δεν του δουλεψει του topic starter θα ναι επειδη το ματιασες στην τελικη...
koulouri Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Χαχαχαχα :Ρ Μπα ματιαζομαι και μονος μου.. Κατι παιζει με τα λιμανια νομιζω γιατι σημερα μου ειπαν το ιδιο πραγμα! Μολις την βαλω και πω..ΠΩΠΩ ΤΙ Γ@Μ@ΤΟ που ειναι το συστημα μου.. ε τοτε ματιαζομαι! :Ρ ---------- Προσθήκη στις 09:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:58 ---------- την αγορασα σημερα αψογη 30 βαθμους idle 75 crysis βουρ δεν ειναι πολυ υψηλες οι θερμοκρασιες? ( βασικα και ενως φιλου που εχει την 4870 παλι αυτες που λες ειναι.. ) αλλα με την 8800GT με ψυκτρα με 2χ9cm ανεμιστηρακια πανω πιναει 38 idle, 52 crysis με middle o/c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.