LouCi4er Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Nik.K, μαλλον εχεις μπερδευτει.Σε εκεινο το περιστατικο που λες,αν το διαβασες μεχρι το τελος,το παιδι ειπε οτι ηταν ασυμβατοτητα μνημης με μητρικη.Οχι μεταξυ των modules. ---------- Προσθήκη στις 18:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- ΈλλλααααΑΑ Είναι ο Nik.K ο HellasVagabond; Γιατι,τι εκανε ο HellasVegabond ρε παιδια?
alexis333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 A, μάλιστα.Ενδιαφέρουσα τακτική. Θα ψάξω κι εγώ τα παλιότερα μηνύματά σου, να δω που πέφτεις έξω. Πες μου μόνο, να ψάξω σε αυτό το account, ή και στο HellasVagabond; Δε καταλαβαινω ποιο νοημα εχει αυτη η συζητηση... Εχει ο topic starter λογο να διαβαζει τις κοκορομαχιες σας .... Σας επαναφερω στην ταξη ...
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Nik.K, μαλλον εχεις μπερδευτει.Σε εκεινο το περιστατικο που λες,αν το διαβασες μεχρι το τελος,το παιδι ειπε οτι ηταν ασυμβατοτητα μνημης με μητρικη.Οχι μεταξυ των modules. ---------- Προσθήκη στις 18:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- Γιατι,τι εκανε ο HellasVegabond ρε παιδια? Ναι τελευταια αντι για επιχειρηματα ακουω αυτο το ονομα συνεχεια, ο καθενας μαλλον με τον τροπο του. Οσο για το παιδι συγκεκριμενα ειπε πως δοκιμασε 3 σετ μνημων, τα 2 ηταν 2+2 σε ξεχωριστα πακετα ενω το 3ο ηταν 2+2 στο ιδιο πακετο. Το 3ο δουλεψε, τα αλλα 2 οχι, αυτο το κοβω περιεργο να ειναι προβλημα μητρικης. Και να ειναι παλι ο liopyr ειχε πει πως και αυτο εχει μηδαμινες πιθανοτητες να γινει
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Και να ειναι παλι ο liopyr ειχε πει πως και αυτο εχει μηδαμινες πιθανοτητες να γινει Θα σε ρωτούσα που ακριβώς είπα τα παραπάνω να με διαφωτίσεις, αλλά δε το κάνω γιατί μάλλον κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου. Νομίζω εξάντλησα κάθε πιθανότητα σοβαρού (και μη) διαλόγου, είναι προφανές πως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα αντίληψης και συνεννόησης, πιστεύω πως ο καθένας (και ο topic starter κυρίως) έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, οπότε για εμένα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζω την προσπάθεια απόδειξης του αυτονόητου. Τα όσα έχουν ειπωθεί σε άλλο thread άσχετου θέματος δεν ενδιαφέρουν κανέναν, και δεν είναι θέμα συζήτησης καν. Το πόσο κωμική φαίνεται αυτή η προσπάθεια δε, δεν θα το σχολιάσω, είναι χαρακτηριστική σαν υπογραφή HellasVagabond. Over&out.
d3m0n Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Φίλε TS, αν το τροφοδοτικό σου δεν είναι πρόβληματικό(πράγμα δύσκολο γιατί δουλεύει ~2 χρόνια τώρα άψογα, και είναι αξιόπιστο), τότε το σύστημα σου θα το σηκώσει ξεκούραστα.
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ξερεις Liopyr το ευκολο ηταν καθε φορα που "υποθετει" ο καθενας απο τα 1,2,3 ατομα εδω μεσα πως ειμαι καποιος αλλος να κανω ενα Report ωστε να σταματησει αυτο το "θεατρο" οπως λες και εσυ. Να ελεγες πως ειμαι η μετενσαρκωση του Einstein ενταξει δεν θα με πειραζε αλλα οχι και ετσι οπως το λες. Δεν ξερω ποιο ειναι το ατομο που λετε ( αληθεια γιατι μια λεει ο ενας Vagabond και ο αλλος βαζει και το Hellas απο πανω ? ) αλλα καλως η κακως οι ανθρωποι μεταξυ μας δεν διαφερουμε και τοσο. Πχ δες τον εαυτο σου και αλλα 2,3 ατομα εδω μεσα, μπορει να λετε λετε λετε, να μην εχετε γερες βασεις για οσα λετε, να βγαινετε λαθος σε αρκετα απο οσα λετε και μετα να πετατε ενα "Τα όσα έχουν ειπωθεί σε άλλο thread άσχετου θέματος δεν ενδιαφέρουν κανέναν, και δεν είναι θέμα συζήτησης καν". Κλασσικοι "Ελληνες" που τα ξερουν ολα οχι βαση δουλειας ομως αλλα βαση τις φοβερης εμπειριας τους. Οπως και να εχει αρκετα με τις "υποθεσεις" μερικων και την προσπαθειες "εντυπωσιασμου" δοξα το θεο υπαρχουν τροποι να ληξει επισημα αλλα δεν θα ηθελα να φτασω σε κατι αναλογο. Σορρυ για το Off-Topic αλλα επρεπε να τα πω.
@topos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Προσυπογραφω οτι αναφερει ο liopyr...Κανενας λογος ανυσηχιας για το coolermaster του topic starter... Σουπα το χεις κανει Nik.k...
Nik.K Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Προσυπογραφω οτι αναφερει ο liopyr...Κανενας λογος ανυσηχιας για το coolermaster του topic starter... Σουπα το χεις κανει Nik.k... Προσυπογραφει ο ατοπος ? Αυτο δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει καλο αλλα ενταξει και εγω μαζι σου, μην σου χαλασω χατηρι.... Οσο για τα υπολοιπα και εγω ειπα (και οχι μια φορα) οτι το πιο πιθανο ειναι να μην εχει προβλημα (μαλλον μερικοι διαλεγουν τι διαβαζουν) Αλλα επειδη ποτε τπτ δεν ειναι σιγουρο η καλυτερη λυση ειναι να το δουλεψει και να δει. Οσο για τους χαρακτηρισμους Σουπας και βλακειες τετοιες καλο θα ηταν να τους κρατησεις για τον εαυτο σου.
LouCi4er Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Προσυπογραφει ο ατοπος ? Αυτο δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει καλο αλλα ενταξει και εγω μαζι σου, μην σου χαλασω χατηρι.... Οσο για τα υπολοιπα και εγω ειπα (και οχι μια φορα) οτι το πιο πιθανο ειναι να μην εχει προβλημα (μαλλον μερικοι διαλεγουν τι διαβαζουν) Αλλα επειδη ποτε τπτ δεν ειναι σιγουρο η καλυτερη λυση ειναι να το δουλεψει και να δει. Οσο για τους χαρακτηρισμους Σουπας και βλακειες τετοιες καλο θα ηταν να τους κρατησεις για τον εαυτο σου. Ελα ρε παιδι μου αρπαζεσαι με το παραμικρο.Ενταξει αστο πρεπει να απαντησεις σε οτι σου λεει ο καθενας?Ειπε ο liopyr κατι και ετυχε να γινει το αντιθετο(για το αλλο thread μιλαω),και τι εγινε?Πρεπει να τον κρεμασουμε? Βγηκε ενα παλικαρι να κανει μια ερωτηση και το tread του κατεληξε 6 σελιδες,1 οι απαντησεις που πηρε και 5 οι τσακωμοι.Ας εισαι και ο HellasVegabond και ο πρακτωρ ΘB.Τι εγινε δλδ?Ας σταματησει αυτο.Φιλικα παντα.
Nik.K Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Να τον κρεμασουμε ? Οχι φυσικα, απλα να μην ειναι παντα τοσο απολυτος στις αποψεις του αυτο ειναι ολο. Τεσπα, εχουμε οντως βγει Off αλλα οταν καποιοι ψαχνονται για να κανουν Flame λογικο ειναι να μην μπορω να το αγνοησω.
koulouri Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 ....... -Την εχετε σιγουρα; -Ναι την εχουμε.. -θα περασω αυριο μεσημερακι. -Βεβαιως! σημερα μου ειπαν πως λογο απεργιων δεν την ειχαν.. αναμονη μεχρι να την παρω και μετα θα σφαχτητε με αποδειξεις.. με τα pc και τις γυναικες δε μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος! ( μλκια ξερω αλλα θελω να ελαφρυνω το κλμα ) Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nik.K Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ο καλυτερος τροπος ειναι παντα να δοκιμαζεις κατι, εγω απλα στα 19 χρονια με τα PC εχω δει πολλα αλοκοτα πραγματα που δεν επρεπε να ισχυουν οποτε ποτε δεν ξερεις. Κριμα παντως που δεν την ειχαν σημερα.
stm00192 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ο καλυτερος τροπος ειναι παντα να δοκιμαζεις κατι, εγω απλα στα 19 χρονια με τα PC εχω δει πολλα αλοκοτα πραγματα που δεν επρεπε να ισχυουν οποτε ποτε δεν ξερεις.Κριμα παντως που δεν την ειχαν σημερα. Ρε Nik.K συμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα τότε το δικό μου pc με το 525αρι enermax θα είχε σοβαρότατο προβλημα... ομως αντέχει το pc της υπογραφής κλοκαρισμένο στο θεό με την κάρτα στα 1,3V τεσσερις σκληρούς πάνω... 9 ανεμηστηριά και δεν ξέρω και έγώ πόσες usb συσκευές... και όλα αυτά σε πολύωρο gaming !!! μην τρελαθούμε κιόλλας ... ένα αξιοπιστο 500αρι με 600 άρι τροφοδοτικό κρατάει άνετα σύστημα με μονή κάρτα!!
koulouri Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Σημερα ειδα και αυτη στο Plaisio http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-Vga-Pci-X-Msi-5870-Pm2D1G-1Gb-R5870-PM2D1G.htm σιγουρα δεν συγκρινεται η ψυκτρα της με αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/ASUS-5870-2DIS-1GD5-V2-PCI-Express-GDDR5-1-GB-90-C1CNW0-L0UAY0BZ.htm αλλα εχει κατι λιγοτερο? Αυτο Voltage Tweak, επιτρέποντας την αύξηση της τάσης του ρεύματος της GPU, μέσω της εφαρμογής SmartDoctor, πετυχαίνοντας βελτίωση στην απόδοση που φτάνει έως και το 38% ειναι κατι σημαντικο που αξιζει τα λεφτα τα παραπανω?
SlimData Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μόλις έκατσα και διάβασα όλο το thread. Γενικά να ξέρεις πως το τροφοδοτικό σου μπορεί να έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από τις ονομαστικές. Ενδεικτικά σου δείχνω αυτό http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=25&pid=26&action=Specification 680w ονομαστικά αλλά 890w peak. Δεν είναι κανόνας αυτός για όλα τα psu αλλά και το δικό σου, αν είναι όντως αυτό που νομίζω, δίνει παραπάνω http://www.coolermaster-europe.com/product.php?product_id=2573 Γενικά όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, δοκιμάζεις με αυτό και αν δεν σου φτάνει παίρνεις άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.