lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Core 750->765, έλεος ρε γύρνα το σε στοκ καλύτερα! 725 > 765 τα μπέρδεψες lol
lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Λεπτομέρειες, και πάλι λίγο είναι! 4-5 fps πάνω avg στο unigine ακούραστα δεν είναι λεπτομέρεις.
koulouri Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Απλα ειναι δυσκολο να παρω και καινουργιο τροφοδοτικο.. δηλαδη +100€ για τροφοδοτικο και το εχω ουτε 2 χρονια καλα καλα.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Παιδιά το τροφοδοτικό είναι σκυλί. Το έχω 1,5 χρόνο και ουδέποτε κόλωσε και σε προηγούμενες συνθέσεις που είχα. Ναι δεν έχω 5870 αλλά έχω 2 x 5850 με ελαφρύ ο/c μόνιμα 765 / 1125 και τον 955 στα 3,8Ghz. Επίσης 3 σκληρούς, 5 fans, 1dvd/rw μιά lcd οθόνη etc,etcΤον βγάζει μια χαρά πιστευω. Εχεις μια LCD πανω στο τροφοδοτικο ? Αν θελεις μου λες πως το καταφερες να το κανω και εγω Οπως ειπα ολα ειναι πιθανα, εχεις CF αλλα σε ολα τα αλλα εχεις λιγοτερο draw ρευματος. Το καλυτερο ειναι παιρνεις τα πραγματα, το δουλευεις και ΑΝ δεν φτανει το αλλαζεις.
lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εχεις μια LCD πανω στο τροφοδοτικο ?Αν θελεις μου λες πως το καταφερες να το κανω και εγω Οπως ειπα ολα ειναι πιθανα, εχεις CF αλλα σε ολα τα αλλα εχεις λιγοτερο draw ρευματος. Το καλυτερο ειναι παιρνεις τα πραγματα, το δουλευεις και ΑΝ δεν φτανει το αλλαζεις. Ρε Νίκο το case έχει lcd οθονίτσα πληροφοριών. Δεν ξέρω πόσο ρευμα καίει όμως πέρνει και αυτή ρευμα απο το psu. Αυτό εννοούσα man Το σίγουρο είναι ότι 2x5850 = περισσότερη κατανάλωση απο 1x5870. Τόση που δικαιολογεί με το παραπάνω τους 2 παραπάνω σκληρούς, τους 4 ανεμιστήρες και ότι άλλο έχει το παλικάρι.
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Και παλι πολλα παιζουν ρε τρελε, δεν σημαινει επειδη το δικο σου κραταει πως θα κραταει και καποιο αλλο, δεν ειναι ομοια ακριβως. Γενικα και εγω πιστευω πως μαλλον δεν θα εχει προβλημα και γιαυτο του λεω να το βαλει να δει και να πραξει αναλογα.
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ρε συ Nik.K, no offense, έχεις ξεκινήσει μία κουβέντα χωρίς λόγο παραπλανώντας συγχρόνως ένα χρήστη, λέγοντας μόνο πως όλα παίζουν και όλα είναι σχετικά. Ε, ναι, όλα παίζουν και όλα είναι σχετικά, παίζει ένα psu να μη μπορεί κάποια στιγμή να αποδώσει τα αναμενόμενα, παίζει και να ανατιναχτεί ο πλανήτης σε πέντε λεπτά, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό, το θέμα είναι τι λέει η λογική. Και η λογική λέει πως ένα αξιόπιστο και επώνυμο 600άρι psu δεν γίνεται να ιδρώσει από οποιοδήποτε single gpu (φυσιολογικό) σύστημα. Όλο αυτό σαν side note για να καταλήξει κάπου η συζήτηση, μη πιαστείς από καμιά λέξη και με ρωτήσεις αν ένα σύστημα με 12hdd θεωρείται φυσιολογικό ε.
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Οπως λεει το παιδι αυτο το συστημα το εχει ανοιχτο ολη μερα και το PSU το εχει κοντα 2 χρονακια. Δεν μιλας για τροφοδοτικο 250-300ε, μιλας για κατι οικονομικο οποτε το degrade που θα εχει παθει με ενα 24/7 μπορει να ειναι απο μικρο μεχρι αισθητο, εκει παει ολο το "Ισως" που λεω. Ωστοσο απο την στιγμη που λεω "Δοκιμαζεις και βλεπεις" δεν καταλαβαινω πως βγαζεις συμπερασμα πως παραπλανω καποιον.
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εχμ, όταν πάει και βγάζει τα φουρφούρια για να ρίξει την κατανάλωση ή ψάχνει τα λεφτά του για νέο psu, ε, μάλλον από κάπου έχει παραπλανηθεί. Οι πιθανότητες προβλήματος λόγω degrade ή περιφερειακών συσκευών είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Οπως ηταν ελαχιστες οι πιθανοτητες ασυμβατοτητας 2 ιδιων μνημων (μοντελο) αλλα οχι στο ιδιο σετ ? Οπως και να εχει δεν του ειπα να βγαλει τα φουρφουρια (εκτος αν το εκανα και δεν το βλεπω). Εγω ειπα δουλεψε το και ειδωμεν.
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Οπως ηταν ελαχιστες οι πιθανοτητες ασυμβατοτητας 2 ιδιων μνημων (μοντελο) αλλα οχι στο ιδιο σετ ? Come again?
Nik.K Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τπτ αστο, αναφερομαι σε ενα αλλο περιστατικο που παλι μιλουσες για ελαχιστες ως μηδαμινες πιθανοτητες ως προς κατι αλλο και που τελικα εγινε. Το οτι κατι ειναι δυσκολο να γινει δεν το καθιστα απιθανο αυτο ειναι ολο.
liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τπτ αστο, αναφερομαι σε ενα αλλο περιστατικο που παλι μιλουσες για ελαχιστες ως μηδαμινες πιθανοτητες ως προς κατι αλλο και που τελικα εγινε. Το οτι κατι ειναι δυσκολο να γινει δεν το καθιστα απιθανο αυτο ειναι ολο. A, μάλιστα. Ενδιαφέρουσα τακτική. Θα ψάξω κι εγώ τα παλιότερα μηνύματά σου, να δω που πέφτεις έξω. Πες μου μόνο, να ψάξω σε αυτό το account, ή και στο HellasVagabond;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.