Προς το περιεχόμενο

Aυτες οι 2 ειναι ιδιες?

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πράγματι, αυτός κάνει λάθος, γιατί αυτός δεν ξέρει ότι το συγκεκριμένο έχει μια χαρά ripple, δεν ξέρει ότι είναι 620Watt αλλά δίνει peak 700Watt. Aυτός δεν ξέρει, ότι το εν λόγω δίνει 25Α σε κάθε μια από τις 3,3V και 5V και αυτός δεν έχει δει σε πολλά reviews ότι το μόνο αδύναμο σημείο του συγκεκριμένου psu είναι το κάπως φασαριόζικο φουρφούρι σε μεγάλα loads... :-)

Αυτος ειναι αναγνωστης και εκει διαφερουμε.

Οσο για το Peak δεν ειναι για συνεχομενη χρηση οποτε αν καποιος εχει 620W τροφοδοτικο και την ωρα που παιζει βαραει 700w τοτε μην περιμενεις θαυματα, αντε να αντεξει μιση με μια ωρα.

Δεν ξερω την ακριβη συνθεση του υπολογιστη του ( αν και δυσκολο να χτυπαει 700W ) οποτε ολα παιζουν.

Δημοσ.
Αυτος ειναι αναγνωστης και εκει διαφερουμε.

Τι σημαίνει καν αυτό;

:-)

Οσο για το Peak δεν ειναι για συνεχομενη χρηση οποτε αν καποιος εχει 620W τροφοδοτικο και την ωρα που παιζει βαραει 700w τοτε μην περιμενεις θαυματα, αντε να αντεξει μιση με μια ωρα.

Δεν ξερω την ακριβη συνθεση του υπολογιστη του ( αν και δυσκολο να χτυπαει 700W ) οποτε ολα παιζουν.

Δεν βλέπω λόγο να κουβέντας για peak, αποκλείεται η συγκεκριμένη σύνθεση να φτάσει σε τόσο υψηλό wattage με ότι ρεύματα-συχνότητες και να παίξει..

Δημοσ.

Σχετικα ειναι ολα, δεν μπορεις να ξερεις τι εχει συνδεμενο πανω στο PC του καθως και το Degrade που μπορει να εχει παθει το τροφοδοτικο του με τον χρονο. Δεν μιλαμε για νεα συσκευη.

Δημοσ.

Tι το εξαιρετικά ενεργοβόρο μπορεί να έχει συνδέσει στο pc και μας το κρύβει;

Και πόσο degrade μπορεί να έχει πάθει ένα psu ενός - δυο χρόνων;

Δημοσ.

Αν εχει 4-5 σκληρους, 1-2 οπτικες συσκευες, 4-5 120αριδες, USB συσκευες χωρις ρευμα κτλ κτλ κτλ δεν θελει και πολυ για να χτυπησει 700W σε i7 και με 5870.

Περα απο αυτο το degrade ειναι σχετικο, αλλο degrade θα σου παθει ενα Enermax Revolution πχ, αλλο ενα Seasonic XSeries και αλλο αυτο το απλο της Cooler Master.

Απλα λεω πως ολα ειναι σχετικα, προσωπικα πιστευω πως ειναι καλυτερο να εχεις μεγαλο τροφοδοτικο και ας μην χρειαστει ποτε παρα αν χρειαστει να μην εχεις.

Δημοσ.

Εχω 5 σκληρους, 9 ανεμιστηρες 12 με 14 cm,

και ολη τη μερα ανοιχτο το pc..

αλλα ρε παιδια σιγα μη δεν αντεξει..

και δεν ειναι και κανενα για τα μπαζα..coolermaster ειναι.!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Ολες οι εταιρειες φτιαχνουν "καλα", Καλα και Πολυ Καλα.

Αμεσως αμεσως τα ανεμιστηρακια σου μπορουν να χτυπανε μεχρι και 40W σε φουλ λειτουργια, δεν ειναι και λιγα.

Οπως και να εχει οτι και να λεμε ειναι υποθετικο, παρτα, βαλτα, παιξε και βλεπουμε.

Δημοσ.

http://www.thermaltake.outervision.com/Power

πηγα εκει και το διαπιστωσα και μονος!μαλλον θα φυγουν τα 7 ανεμιστηρακια

( λαθος περιοδος γιατι ειναι και καλοκαιρι+μενω Κρητη αλλα τι να κανουμε )

για να ριξω την καταναλωση!Επισης ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος:

ΠΟΣΑ watt παραπανω «θελει» το oc της καρτας;;Να την πας στα οτια της με μαμισια ψυκτρα!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Ρε παιδιά χαλαρώστε το δικό μου 620w Modu Coolermaster της υπογραφής μου σηκώνει και παρά σηκώνει την παρακάτω σύνθεση όπως την βλέπετε και με o/c στον cpu και ελαφρύ o/c στις κάρτες.

Aπο fans έχω 4χ 120mm και 1χ 80mm να βαράει τις μνήμες και 1χ140mm στο πλάι.

Δεν έχει πρόβλημα. ;)

Δημοσ.

Εμ, εχεις AMD οχι i7...Επισης εχεις 5850 και οχι 5870....Επισης εχεις 3 σκληρους οχι 5.....Βαλε και τα φανακια κτλ κτλ κτλ.....

Τωρα για παραπανω Watt ολα ειναι σχετικα, μπορει να παρει 10 αλλα μπορει και 30+.

Δημοσ.
Εμ, εχεις AMD οχι i7...Επισης εχεις 5850 και οχι 5870....Επισης εχεις 3 σκληρους οχι 5.....Βαλε και τα φανακια κτλ κτλ κτλ.....

Τωρα για παραπανω Watt ολα ειναι σχετικα, μπορει να παρει 10 αλλα μπορει και 30+.

Ναι αλλά έχει 2 5850 ο lionheart.

Και ΔΕΝ τίθεται σε καμία περίπτωση πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Και o/c σε cpu και gpu να κάνει δεν υπάρχει περίπτωση να το φτάσει στα τέρματα.

Έλεος με τα Watt, δεν είναι φυστίκια.

Δημοσ.

Παιδιά το τροφοδοτικό είναι σκυλί. Το έχω 1,5 χρόνο και ουδέποτε κόλωσε και σε προηγούμενες συνθέσεις που είχα. Ναι δεν έχω 5870 αλλά έχω 2 x 5850 με ελαφρύ ο/c μόνιμα 765 / 1125 και τον 955 στα 3,8Ghz. Επίσης 3 σκληρούς, 5 fans, 1dvd/rw μιά lcd οθόνη etc,etc

Τον βγάζει μια χαρά πιστευω. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...