Προς το περιεχόμενο

Scooter 50 cc

Thaninho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα ηθελα να κανω μερικες ερωτισεις σχετικα με το ποσο καινε (2τ) βενζυνη και λαδια

ολοι μου λενε το μακρι τους και το κοντο τους

ρωτισα για το runner εναν και μου ειπε οτι καιει 2 ευρο την ημερα αλλα δεν τον ροτισα ποσα km κανει πολλα δεν ειναι?απο λαδια πως παει?

θα ηθελα να μαθω ποσα λιτρα στα 100 καινε τα παρακατω μοντελα και καθε ποσα km αλαζεις λαδια

NRG

GP1

Runner

Aerox R

Jog R

Aprilia Sr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ηθελα να κανω μερικες ερωτισεις σχετικα με το ποσο καινε (2τ) βενζυνη και λαδια

ολοι μου λενε το μακρι τους και το κοντο τους

ρωτισα για το runner εναν και μου ειπε οτι καιει 2 ευρο την ημερα αλλα δεν τον ροτισα ποσα km κανει πολλα δεν ειναι?απο λαδια πως παει?

θα ηθελα να μαθω ποσα λιτρα στα 100 καινε τα παρακατω μοντελα και καθε ποσα km αλαζεις λαδια

NRG

GP1

Runner

Aerox R

Jog R

Aprilia Sr

Δεν αλλάζεις λάδια, καίνε λάδια, περίπου 1 λιτρο καλό λάδι (8-12Ε) ανά 50-75 λίτρα βενζίνης.

Βενζίνη καίνε μπόλικη, κυρίως αμα τα πιέζεις, περίπου 3-5 λιτρα ανά 100χλμ. Αν πάρεις κάποιο με ψεκασμό μπορεί να καίει λιγότερο. Το τι σου λέει ο καθένας είναι σχετικο. Εξαρτάται τι διαδρομές και πόσα χλμ θές να κάνεις με το scooter.

Κατα τα λοιπα

NRG=απλό και καλό

runner=το καλύτερο απο πλευράς οδήγησης

Jog R=Απλό και αξιοπιστο.

για τα άλλα δεν ξέρω

Βενζίνη καίνε μπόλικη, κυρίως αμα τα πιέζεις, περίπου 3-5 λιτρα ανά 100χλμ.

50cc καίει 3-5 λίτρα/100km ?

Ένα αυτοκίνητο 1000cc καίει 5 λίτρα/100km

50cc καίει 3-5 λίτρα/100km ?

Ένα αυτοκίνητο 1000cc καίει 5 λίτρα/100km

Εμ, πως νομιιζεις βγαίνουν 6 αλογα απο 50cc...2χρονοι+καρμπυρατερ+οι στροφες μονιμα στα κοκκινα και ρουφαει το ατιμο. Που να δεις το Runner 180 2T τι καίει.

Γενικα σε peugeot + 2 ρόδες δεν θα το πρότεινα.Δεν εχω κάποιο λόγο συγκεκριμένο,απλα δεν τα χωνευώ. Αλλωστε δεν ειναι μηχανακια που κυκλοφωρησαν πολυ.

To λαδι μιξης στα διχρονα υπολογιζεται με ποσοστο % απο οτι θυμαμαι 2-3% δηλ στα 100 L βενζινη 2-3 L λαδι καθε κατασκευαστης πρεπει να αναφερει το ποσοστο μιξης στα τεχνικα στοιχεια η να αναγραφεται καπου πανω στο μηχανακι .

Εγω εχω το derbi gp1 , αν θελεις κατι συγκεκριμενο , εδω ειμαι να σου απαντησω! Εχω να τονισω οτι καινε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...Ας πουμε με τις τιμες που εχει τωρα η βενζινη με 10ευρω βγαζω δε βγαζω 100km... φωτια!

Άντε σε έφτιαξα:

* Honda Dio 50 cc - 61 km/l - 144 mpg

* Honda Scoopy 50 cc - 59 km/l - 139 mpg

* Peugeot Jetforce R-Cup 50 cc - 58 km/l - 136 mpg

* Honda Sky 50 cc - 58 km/l - 136 mpg

* Gilera DNA GP 50 cc - 57 km/l - 134 mpg

* Yamaha Aerox 50 cc - 56 km/l - 132 mpg

* Honda Joker 50 cc - 55 km/l - 129 mpg

* Yamaha BWs Zuma 50 cc - 55 km/l - 129 mpg

* TGB R50x 50 cc - 55 km/l - 129 mpg

* SYM DD50 Sport 50 cc - 54 km/l - 127 mpg

* PGO TRex 50 cc - 54 km/l - 127 mpg

* Suzuki Katana R 50 cc - 53 km/l - 125 mpg

* Adly Fox II 50 cc - 53 km/l - 125 mpg

* TGB 303R Hawk 50 cc - 53 km/l - 125 mpg

* Kymco Super 9 S 50 cc - 52 km/l - 122 mpg

* Bajaj Spirit ES 50 cc - 52 km/l - 122 mpg

* SYM Mio 50 cc - 52 km/l - 122 mpg

* Derbi GP1 50 cc - 51 km/l - 120 mpg

* Gilera Runner SP 50 cc - 51 km/l - 120 mpg

* Peugeot Jetforce C-Tech 50 cc - 51 km/l - 120 mpg

* Adly Jet X1 50 cc - 51 km/l - 120 mpg

* PGO Rodoshow 50 cc - 51 km/l - 120 mpg

Φυσικα και ειναι καταναλωσεις. 55κμ στο ενα λιτρο πχ

Οι καταναλωσεις ειναι με τελεια ρυθμισμενο μηχανακι και με πολυ συγκεκριμενη χρηση γκαζιου και κιλων που μεταφερει το μηχανακι... Παντα να υπολογιζουν λιγο παραπανω οι ενδιαφερομενοι

• Moderators
Φυσικα και ειναι καταναλωσεις. 55κμ στο ενα λιτρο πχ

Οι καταναλωσεις ειναι με τελεια ρυθμισμενο μηχανακι και με πολυ συγκεκριμενη χρηση γκαζιου και κιλων που μεταφερει το μηχανακι... Παντα να υπολογιζουν λιγο παραπανω οι ενδιαφερομενοι

Κατι λιγοτερο απο 2 λιτρα ανα 100km δηλαδη στο συγκεκριμενο που αναφερεις.

Οντως, ενα +20% μεσα στο νερο λεω εγω, να υπολογιζει το παιδι, απο τις εργοστασιακες καταναλωσεις :-)

Χαχαχα καλα ουτε μια στο εκατομυριο τετοιες καταναλωσεις ! σιγουρα λιγο παραπανω εως και πολυ! Εμενα καιει 10 ευρω με τη σημερινη τιμη βενζινηες στα ~100 κμ ..αρα ΟΣΑ κιλα και να ειμαι,ποσο $κ@τ@ να ειναι ρυθμισμενο και καιει τοσο(καινουριο ειναι με 3000κμ) ? να παω να το πεταξω? :S . Ας μη κοροιδευομαστε , διχρονα ειναι καινε ΠΟΛΥ εκτος αν πηγαινεις συνεχεια με 30...εγω κανω γυρω στα 40-50κμ με 70 km/h[80κατι ειναι τελικες] και τα υπολοιπα 50-60 απο τα 100 κμ τα κανω μεσα στην πολη με λογικες ταχυτητες αλλα παιζει ρολο και το σταματα ξεκινα...Αυτα απο εμενα :D

Φιλε μου ειναι λογικο, το εχεις στο οριο και ειναι λογικο γιατι ειναι 50αρι...

Αυτο εξηγω και σε ενα θεμα σε αλλο φορουμ. Του λεει μην παρεις 600αρι (er6f) για αττικη οδο (50km καθε μερα διαδρομη) παρε 250 ninja για να καει λιγοτερο. Δεν παει ετσι. Το ενα στα 110 θα πινει καφε ενω το αλλο ειναι λιγο πριν το τερμα. Αρα θα καιει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...