Προς το περιεχόμενο

Λίγη βοηθεια με την ιστοσελίδα μου

andrikakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Προχθές έφτιαξα μία ιστοσελίδα αλλά φρεε από εδώ http://www.webs.com.και έχει κάπου να μπορώ να την αλάξω λίγο......Θέλω να προσπαθίσω με το frontpage.Και επιδή δεν ξέρω απο HTML θέλω να μου πείτε πως να το χρεισιμοποιώ!!!!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

mmm...ok...

---------- Προσθήκη στις 22:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ----------

Αυτό χρησιμοποιείται εύκολα?

---------- Προσθήκη στις 22:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:16 ----------

το παταω αλλα δεν μπαινει!μπορειται να μου πιτε καπιο αλο?

Δημοσ.

ή το microsoft web expressions, ή κάποια freeware εφαρμογή για html edit.

Αλλά χωρίς γνώσεις html δεν πας μακριά.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ευκολα θα μαθεις html δεν ειναι τιποτα.

Για μενα ο ιδανικος τροπος να φτιαξει ενας αρχαριος website ειναι να κατεβασει ενα ετοιμο template π.χ απο εδω και να το τροποποιήσει με το Dreamweaver που βλεπεις και αποτελεσμα και κωδικα..

Δημοσ.

ναι και εμενα ετοιμη ειναι η σελιδα μου απο το webs.com!!!Ομως δεν βρισκω να κατευασω το Dreamweaver !!!!!μπορειται σας παρακαλω να μου δωσεται το λινκ για να το κατεβασω;;;;;ευχαριστω εκ των προτερων!

---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:28 ----------

Το κατεβασα!

---------- Προσθήκη στις 17:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:32 ----------

τωρα τι πρεπει να κανω;;;

Δημοσ.

αμα ας πουμε οτι θελω να προσθεσω ηχο πως μπορω να το κανω;;;

---------- Προσθήκη στις 18:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:01 ----------

Εμενα που η ιστοσελιδα μου ειναι ετοιμη και δεν την εφτιαξα εγω γινεται να την τροποποιισω με αυτον τον τροπο;

---------- Προσθήκη στις 18:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ----------

δεν ξερω πολυ καλα αγγλικα..υπαρχει στα ελληνικα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...