Προς το περιεχόμενο

Wester Digital MY BOOK ELITE 2TB

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω αυτόν τον καιρό για εξωτερικό δίσκο.

Βράκα αυτον κ θεωρώ οτι ειναι παρα πολυ καλη τιμη

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008528'>http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008528

---------- Προσθήκη 26-04-2010 στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 25-04-2010 στις 21:06 ----------

Ψάχνω αυτόν τον καιρό για εξωτερικό δίσκο.

Βράκα αυτον κ θεωρώ οτι ειναι παρα πολυ καλη τιμη

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008528

Έχει κανείς εμπειρία με την PC1???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σαν να κάνεις παραγγελία από το e-shop, συγγενής εταιρεία είναι. Δεν θα χεις πρόβλημα, εγω δεν είχα, γρήγοροι είναι.

ωχ ωχ ωχ.... για καλο το λες αυτο???

έχω ψωνίσει εγώ. τα παιδιά ειναι εντάξει... Είναι όντως συγγενής εταιρεία με το e-shop όπως πρέπει να είναι και η plus4u (που έχω κάνει επίσης πολλές παραγγελίες όλες επιτυχημενες)

---------- Προσθήκη στις 00:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:36 ----------

(η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "σπάει" σε θυγατρικές...)

επίσης, η τιμή αρκετα καλή!

(η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "σπάει" σε θυγατρικές...)

To e-shop πλέον, λόγω φυσικής παρουσίας σε κάθε μεγάλη πόλη, έχει έξοδα καταστημάτων μέσα στις τιμές του. Καμμιά φορά η γιγάντωση μιας εταιρείας έχει περίεργα αποτελέσματα και βέβαια, υπάρχουν και λογιστικοί λόγοι.

Το PC1 έχει σε πολλά είδη πολύ καλύτερες τιμές (μου έχει τύχει τσάντα για λαπτοπ στη μισή τιμή), βέβαια, σε κάποια άλλα είναι ακριβότερο περιέργως!

Το Plus4u έχει απ΄όλα... από όργανα γυμναστικής μέχρι τροφές για σκύλους.

Κι έχουν και κοινή μεταφορική εταιρεία, την DPS που μειώνει τα λειτουργικά τους έξοδα.

σε κάποια άλλα είναι ακριβότερο περιέργως!

Πουθενα δεν ειναι περιεργο. Εκει βασιζεται η λειτουργια του, η κοινη παραδοχη του φτηνου μαγαζιου και υστερα οι αγορες απο καποιους που δεν ψαχνονται. Θα μου πουλησει την καρτα γραφικων φτηνοτερα και θα με σκισει στο bluetooth handsfree. Ετσι δουλευουν και τα σουπερμαρκετ

• Moderators
Πουθενα δεν ειναι περιεργο. Εκει βασιζεται η λειτουργια του, η κοινη παραδοχη του φτηνου μαγαζιου και υστερα οι αγορες απο καποιους που δεν ψαχνονται. Θα μου πουλησει την καρτα γραφικων φτηνοτερα και θα με σκισει στο bluetooth handsfree. Ετσι δουλευουν και τα σουπερμαρκετ

Ακριβως! Αυτο εξηγει τις χαμηλες και τις υψηλες τιμες στα προιοντα.

Το οτι ανοιγει αλλες "θυγατρικες" εξηγειται απο το οτι οι πολλοι απογοητευμενοι πελατες που φαγανε τις στραβες απο το eshop και τους "μουντζωσαν" θα πεσουν σαν (τυφλες) μυγες σε εναν δηθεν εναλλακτικό αν δεν γνωρισουν την προελευση του μαγαζιου. Ειναι για να μαζευουν τις (πολλες) διαρροες!

Απο το Plus4U μια (πρωτη και τελευταια) φορα παρηγγειλα πριν κανενα χρονο κατι μνημες που ηταν 10-20% πιο φτηνα απο το κανονικο και μου εστειλαν κατι μεταχειρισμενες (πανω απο 1-2 ετων ημερομηνιες παραγωγης πανω) και διαφορετικες μαρκες (2 ιδιες παρηγγειλα για dual channel). Μου θυμησαν πρακτικες του Πλαισιου. Απαραδεκτοι...

Με το USB 2.0 καλή τύχη... με τα 30MB/s

Σε τόσο μεγάλες χωρητικότητες δεν αξίζει αν δεν υπάρχει σύνδεση e-sata.

Βρήκες ιδια τιμη κ με e-sata??

Παραπανω λεφτα δεν εδινα... κ αυτο γιατι αν παω καπου τον δισκο.. κ αυτος εχει μονο usb πως θα του δωσω τα δεδωμενα??

Αν το εχει ο δισκος εχει καλος.. (εχω εναν αλλα βγαζει προβλιματα με e-sata) αλλα και usb μια χαρα ειναι!!!

Μια και πέσατε σε tbικούς,έπεσε στα χέρια μου αυτός και τον σκοτώνω στα 120€ σφραγισμένο!

btw,δεν μπορώ να παίξω ακόμη Αγγελίες(πολύ lol εδώ),γι αυτό σας τα ζαλίζω εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...