nickvas19 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 εχω ενα pc με gtx 280 MSI,q8200 και 4gb...και καπου στο πλαισιο για κατι ssd που υποσχεται επιδοσεις τρελες...και αναρωτιεμε τι ειναι αυτο?!και εαν αξιζει να το βαλω στο συστημα μου...και εχω την δυνατοτητα να το βαλω η εαν χρειαζεται να αλλαξω μητρικη(p5q3)...ευχαριστω
Nik.K Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Αντι για τον απλο σκληρο δισκο βαζεις αυτον που βασικα ειναι σαν τα φλασακια που χρησιμοποιουμε. Θα δεις καλυτερες εκινησεις, πιο καλη σπιρταδα στο συστημα αλλα απο εκει και περα μην περιμενεις θαυματα.
uncle_sam Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 εχω ενα pc με gtx 280 MSI,q8200 και 4gb...και καπου στο πλαισιο για κατι ssd που υποσχεται επιδοσεις τρελες...και αναρωτιεμε τι ειναι αυτο?!και εαν αξιζει να το βαλω στο συστημα μου...και εχω την δυνατοτητα να το βαλω η εαν χρειαζεται να αλλαξω μητρικη(p5q3)...ευχαριστω Oι SSD(Solid State Drive - Δίσκος Στερεάς Κατάστασης) είναι οι νέου τύπου σκληροι δίσκοι και το μέλλον, τους θέλει να αντικαθιστούν τους υπάρχοντες στους Η/Υ.Δέν έχουν κινούμενα/μηχανικά μέρη και τα δεδομένα αποθηκεύονται ηλεκτρονικά σε κυκλώματα μνήμης, όπως ακριβώς αποθηκεύουμε τα δεδομένα στις flash memories το οποίο είναι και το μεγάλο τους πλεονέκτημα.Με την απουσία λοιπόν κινούμενων μερών οι χρόνοι ανάγνωσης/γραφής εκτοξεύονται σε νούμερα της τάξεως των 270ΜΒ/s στην ανάγνωση και 200ΜΒ/s στην εγγραφή. Σύμφωνα με μετρήσεις το λειτουργικό boot-αρει πλήρως σε χρόνο περίπου 25 δευτ. με έναν SSD, ενώ με ένα "κλασσικό" σκληρό θέλει περίπου 35-40 δευτερα, και κατα συνέπεια όλο το σύστημα αποκρίνεται άμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.