alexis333 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Γεια σε ολους τους insomniacs , καθομουν χτες και εφτιαχνα ενα cd με τραγουδια για ενα φιλο ... Και καθως το τελειωσα και πηγα να το ακουσω διαπιστωσα ενα μικρο προβληματακι ... Επειδη καθε τραγουδι εχει το δικο του υψος στη φωνη καθε φορα που αλλαζει τραγουδι στο cd πρεπει ο αλλος να ανεβοκατεβαζει και τη φωνη αναλογως με το τραγουδι ... Δλδ ενω ρυθμιζεις την ενταση του ηχου στο πρωτο τραγουδι , στο δευτερο πρεπει να την ξαναρυθμισεις γιατι μπορει να ακουγεται πιο δυνατα απο το προηγουμενο ή αναποδα να ακουγεται πιο σιγα και να πρεπει να δυναμωσεις για να ακουστει καλυτερα ... Δεν νομιζω να ειναι κατι δυσκολο να φτιαχτει αυτο απλα δεν εχω χρονο να ψαχνομαι .... Οποιος ξερει μια καλη/αξιοπιστη λυση ας την προτεινει plz .... Thanx guys ...
yioula Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 1.στο νερο υπαρχει επιλογη [την τσεκαρης] ολα τα τργδια να χουν την ιδια ενταση 2. mp3gain...freeware...
alexis333 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ποια επιλογη ακριβως ειναι αυτη στο Νero ... ???? Καπου πηγε το μυαλο μου αλλα για σιγουρια δε το αναφερεις κι ολας ... Το προγραμμα που προτεινεις παντως το κατεβασα και μου εκανε τη δουλεια μου οπως βλεπω .... Thanx yioula ...
solarsoul Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Κατεβασε mp3gain που ειπε κ ο φιλος....ειναι αψογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.