xolloth Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 πριν κανα χρονο πηρα ενα line interactive 1500 VA UPS. τις τελεταιες μερες διαπιστωσα οτι μαλλον ταχει φτυσει η μπαταρια του [1 χρονο εγγυηση εχει η μπαταρια] γιατι επαψε να κραταει εστω και 1 λεπτο αναμενο το pc ετσι και κατεβασω το ρευμα,αρα καμμια προστασια πλεον. διερωτωμε μηπως τα γνωστα shops [eshop-plaisio κ.λ.π.]εχουν την δυνατοτητα να αλλαζουν μπαταριες για να μην αγοραζω καινουργιο ups. εχει ασχοληθει κανεις με αυτο το θεματακι;
Roger Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Παρτο και πηγαινε μια βολτα σε ενα Δησιο να το ανοιξει και να στις αλλαξει. Αν εισαι Αθηνα και δεν βρεις ακρη,στις αλλαζω αφιλοκερδως,στειλε πμ
xolloth Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 εχω απεναντι απο το σπιτι μου ενα μαγαζι του eshop,μπας και αλλαζουν και στο eshop;
nickarmy Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 μου φαίνεται πως η νέα μπαταρία φτάνει το κόστος νέου ups (είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά πείρα καινούργιο) αλλά δεν χάνεις να δες πόσο σα σου κοστίσει στο μοντέλο σου
Alxnks Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 καμια σχεση τα κοστη αλλαγης μπαταριας-νεου ups. φτανουν στο ιδιο κοστος ( η και ξεπερνανε εκεινο της αγορας νεου ups) μονο αν το πας σε κανα μαστορα και σε χρεωσει οσα του λειπουν εκεινη τη στιγμη απο το πορτοφολι. κατα τα αλλα, ειδικα αν καποιος μπορει να ανοιξει τις 2-3-5-10 βιδες του ups και κανει μονος του την αλλαγη...δεν θα του κοστισει πανω απο 25-30 ευρω (μονο το κοστος της μπαταριας δηλαδη, που αν δεν ειναι κι απο τον δησιο και την ψαξετε και σε κανα skroutz κτλ θα τη βρειτε ακομα πιο φτηνα, σε πολλες περιπτωσεις ειναι ιδιες με εκεινες των συστηματων συναγερμου).
xolloth Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 λοιπον το πηγα στο eshop και θα μου την αλλαξουν εκει,περιμενω τηλ.να μου πουν ποσο παει. οσον αφορα την τιμη ενος καινουργιου ups στην περιπτωση μου που εχω 1500αρι η τιμη ειναι μεταξυ 160-200 ευρω οποτε αποκλειεται να εχει τοσο η αλλαγη της μπαταριας,γιαυτο και δεν πηρα καινουργιο,συμφερει να αλλαξεις την μπαταρια. εχετε υποψιν σας λοιπον για οσους δεν το γνωριζαν οτι αλλαγες μπαταριων κανει και το eshop ασχετως απο που εχεις αγορασει το ups.
Roger Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Και μαλιστα απ΄ οτι φαινεται στο site πουλαει κιολας μεμονωμενες μπαταριες. Της κακιας ωρας ομως. Για ριξε μια ματια http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=%CC%D0%C1%D4%C1%D1%C9%C1&x=0&y=0
xolloth Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 λοιπον οι ανθρωποι ειναι βαρεμενοι εκει στο eshop,ενω το πηραν για αλλαγη μπαταριας με την σημειωση οτι δεν ειναι αγορασμενο απο αυτους,σημερα μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν μου την αλλαζουν για αυτον τον λογο. τελικα παραγγειλα αλλο,οποιος θελει του το δινω το παλιο,μονο νεα μπαταρια θελει ετσι με μια εικονικη τιμη να πω οτι κατι πηρα κανα 20ευρω[το ειχα παρει 180 ευρω]. οποιος θελει να στειλει pm.μονο μπαταρια θα βαλει.
iced Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μα γιαυτο σου ειπαν οχι e-shop! Φιλε μου κανει εντυπωση να τα εφτυσε η μπαταρια στον 1 χρονο! Εχω πολυ απλο ups (mustec 1000VA) και εχει 5 χρονια και απορω που κραταει ακομα η μπαταρια... Τελικα γιατι δεν αλλαζεις σε ενα δησιο ή σε εναν τοπικο ηλεκτρονικο αφου κανονισεις να σου παρει κανα 5ευρω εργασια. Αντε κανα 10ευρω Ε?
xolloth Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 λογικο ειναι η μπαταρια να τα φτυσει απο τις διακοπες ρευματος που ειχαμε συνεχως απο το καλοκαιρι εδω στην περιοχη μου και ειδικα τον τελευταιο καιρο που αλλαξανε καλωδια η ΔΕΗ. ασε που οταν ειχαν 12ωρες διακοπες δεν το εκλεινα καθολου. υποψιν οτι του εχω πανω 30αρα DELL τροφοδοτικο 1000αρι και διπλη καρτα γραφικων,μιλαμε το ups αυτο ειναι γαιδουρι. τελικα παραγγειλα αλλο για να μην τρεχω να βρω πως θα αλλαξω την μπαταρια κ.λ.π. ξερω οτι θακανα την δουλεια μου με λιγα λεφτα,αλλα τωρα παει το παραγγειλα.
iced Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Roger ο ανθρωπος θελει να προστατεψει το pc του με ενα μεγαλυτερο και καλυτερο ups. To κανει τωρα με την ευκαιρια της μπαταριας. Δεν νομιζω να σου ' κλεψε χρημα για να προστατεψει την περιουσια του. Ασε που 1500VA σημαινει δυο μπαταριες οποτε το ποσο εκτοξευεται.
stelrp Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εγώ πάντως έχω εδώ και 6 χρόνια ΄΄ενα μάρκα κάψε με UPS από το ALEX pack Που κρατάει 25 λεπτά 2 pc δύο εκτυπωτές ένα Plotter και κάτι φωτιστικά γραφείου φθορίου. Το έχω συνδέσει απευθείας στον πίνακα και του έχω βάλει προστατευτικό υπέρτασης (τύπου πρίζας) και σταθεροποιητή τάσης. ΔΕΝ το αλλάζω με τίποτα !!!! Τα φτιάχνουν στο περιστέρι αν και νομίζω ότι τα extra που του έχω βάλει το προστατεύουν.... Ααα! και μία φορά το μήνα ή το δίμηνο. Κατεβάζω το γενικό και με τα φωτιστικά φθορίου καταναλώνω την μπαταρία και τα ξαναγεμίζω με τη ΔΕΗ (πλήρης κύκλος φόρτισης-αποφόρτισης) . Έτσι υπολογίζω να το κρατήσω καμιά ΔΕΚΑΕΤΙΑ.!!! Όποιος δεν με πιστεύει έχω απόδειξη αγοράσ.!!!!! Πιστεύω ότι το καλύτερο αν πάρεις αν το αφήσεις και το ξεχάσεις μετά από 3χρόνια είναι τέζα (ακθώς δουλεύει στο 90~95 της χωτηρικότητας της μπαταρίας σε συνεχή φόρτισι).
iced Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Φιλε μου σημασια εχει να εχει τα σωστα ηλεκτρονικα πανω το ups ωστε να ειναι σωστο το ρευμα που δινει και για οσο χρονο το δινει. Χαιρομαι που το εχεις ξεζουμισει και εχει βγαλει τα λευτα του το ups σου αλλα δεν μπορουμε να συμβουλευουμε παρε το ακυρο ταδε ups... Σε ενα apc για παραδειγμα, που ειναι απο τα κορυφαια, περα απο ποιοτητα κατασκευης και ηλεκτρονικων εχει και ενα πολυ εξυπνο προγραμμα παρακολουθησης και ρυθμισης πολλων παραμετρων με ευκολο τροπο... Οτι πληρωνεις παιρνεις! (στο 95%)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.