Προς το περιεχόμενο

συνθεση (κατεληξα)

VampireBlaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή δεν έχει 125w TDP;

VampireBlaster παίρνοντας όλο τον πύργο από το πλαίσιο μαζί με λειτουργικό έχεις 3 χρονια εγγύηση πλαισίου πίστεψε με είναι πολυ σημαντικό,άποψή μου αξίζει να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω

μπορει να εχει μεγαλυτερη καταναλωση αλλα τα οφελη σε ισχυ ειναι πολλα... ;)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο οσο ξερω πλην των 890gx ολες οι υπολοιπες μητρικες απαιτουν Bios update!Αν κανω λαθος διορθωστε με

Οπως το ειπες!Στην πλειοψηφια!Μπορει ομως καποιος να αγορασει ενα συστηματακι για απλα πραγματακια οπως ταινιες,σερφαρισμα,office!Οποτε η ενσωματωμενη καρτα γραφικων κρινεται ικανοποιητικοτατη

1)Σωστά, αλλά δεν βγήκε και ένα τσιπάκι χωρίς κάρτα , μην πληρώνουμε για πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε κάποιοι ποτέ ? Και γιατί οι υλοποιήσεις με 790 Fx είναι τόσο ακριβές ?

2) Τοποθέτηση nvidia κάρτας μπορεί να γίνει, Sli δεν γίνεται , σωστά ?

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου και επειδή έχω την 24άρα LG που σου πρότειναν, προχώρα ακάθεκτος, λαμβάνοντας υπόψη μόνο το θέμα αισθητικής. Άλλη backlight LED απ' όσο ξέρω υπάρχει μόνο μια Samsung http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168083&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-XL2370 , αλλά είναι 23 ίντσες.

Τέλος εναλλακτικά υπάρχει και αυτή η επιλογή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-2470HD-LCD-TV-Monitor-24-SM-2470HD.htm ( όχι backlight LED) με ενσωματωμένο δέκτη TV , που στο μέλλον όταν την αλλάξεις , θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο, κουζίνα κλπ.

Δημοσ.
Κατά τη γνώμη μου και επειδή έχω την 24άρα LG που σου πρότειναν, προχώρα ακάθεκτος, λαμβάνοντας υπόψη μόνο το θέμα αισθητικής. Άλλη backlight LED απ' όσο ξέρω υπάρχει μόνο μια Samsung http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168083&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-XL2370 , αλλά είναι 23 ίντσες.

Τέλος εναλλακτικά υπάρχει και αυτή η επιλογή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-2470HD-LCD-TV-Monitor-24-SM-2470HD.htm ( όχι backlight LED) με ενσωματωμένο δέκτη TV , που στο μέλλον όταν την αλλάξεις , θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο, κουζίνα κλπ.

οταν λες να λαβω υποψη μου την αισθητικη? ενοοεις οτι πηγαινει καπως.. προς τα πισω?

Δημοσ.
οταν λες να λαβω υποψη μου την αισθητικη? ενοοεις οτι πηγαινει καπως.. προς τα πισω?

Όχι βέβαια, απλώς εννοώ αν σου αρέσει το στύλ της ( Piano Black με κόκκινες πινελιές). Προσωπικά μου αρέσει πολύ, απλώς σε κάποιες άλλες συζητήσεις σε κάποιους δεν άρεσε η εμφάνιση. Κατά τα άλλα είναι κορυφαία.

Δημοσ.
Όχι βέβαια, απλώς εννοώ αν σου αρέσει το στύλ της ( Piano Black με κόκκινες πινελιές). Προσωπικά μου αρέσει πολύ, απλώς σε κάποιες άλλες συζητήσεις σε κάποιους δεν άρεσε η εμφάνιση. Κατά τα άλλα είναι κορυφαία.

ισα ισα που αυτο το μαυρο με το κοκκινο κανουν τελεια αντιθεση! και σαν φαν τον βαμπιρ ο συνδυασμος αυτος ειναι και ο αγαπημενος μου..

οποτε αφου απο εικονα βγαζει "παπαδες" και απο εμφανιση βγαζει ματι το μονο που μενει ειναι να την εχο μπροστα μου να την καμαρωνω :devil:

Δημοσ.
ισα ισα που αυτο το μαυρο με το κοκκινο κανουν τελεια αντιθεση! και σαν φαν τον βαμπιρ ο συνδυασμος αυτος ειναι και ο αγαπημενος μου..

οποτε αφου απο εικονα βγαζει "παπαδες" και απο εμφανιση βγαζει ματι το μονο που μενει ειναι να την εχο μπροστα μου να την καμαρωνω :devil:

Καλορίζικη, καθώς και το νέο σου σύστημα.

Δημοσ.
Καλορίζικη, καθώς και το νέο σου σύστημα.

να σε καλα! χιλια τνξ και παλι σε ΟΛΟΥΣ για την βοηθεια! και σορρυ για τα πολλα θεματα και το πρηξημο

Δημοσ.

κατεληξες τελικα? :P

για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει η τριετης εγγυηση με την καρτα γραφικων!Αν δηλαδη εσυ ειχες εκ των προτερων μια καρτα γραφικων αυτοματως σου αφαιρει ενα ετος εγγυηση?οταν ολα μα ολα τα υπολοιπα ειναι απο το πλαισιο?

Αν δεν ισχυει παντως κατι τετοιο ειναι κριμα να δωσεις 40€ αερα!

Δημοσ.
κατεληξες τελικα? :P

για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει η τριετης εγγυηση με την καρτα γραφικων!Αν δηλαδη εσυ ειχες εκ των προτερων μια καρτα γραφικων αυτοματως σου αφαιρει ενα ετος εγγυηση?οταν ολα μα ολα τα υπολοιπα ειναι απο το πλαισιο?

Αν δεν ισχυει παντως κατι τετοιο ειναι κριμα να δωσεις 40€ αερα!

κατεληξα! την συνθεση που δινεις θα παρω με την διαφορα οτι αντι να βαλω την καρτα γραφικων που δινεις θα βαλω την saphire 5870.

πηγα πριν καμια ωρα να κανω την παραγγελια αλλα δεν την εκανα τελικα γιατι μου λεει οτι το τροφοδοτικο που προτεινες δεν κανει για την 5870 και θελει τουλαχιστον 750w για να δουλεψει.. αυτο ισχυει?

μαλιστα μου προτειναι αυτο το τροφοδοτικο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-Element-SST-ST85EF-PSU-850W.htm

αξιζει?

αν οχι θελω να μου πειτε 4-5 καλα τροφοδοτικα που δεν θα εχουν προβλημα να σηκωσουν την συνθεση που δινεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...