Προς το περιεχόμενο

συνθεση (κατεληξα)

VampireBlaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν θελεις ακομα παραπανω στην συνθεση που σου ειπα αντι για την 5850 στα 261€ απο Pc1 τσιμπα την 5870 απο Multirama στα 350€!Και τελος :P

Παραπανω δεν παει!

υπεροχα..

οπως ειναι η συνθεση που δινεις την παω τεταρτη στο πλαισιο εκτως απο την καρτα γραφικων που θα παρω απο multirama λογω 50 ευρω διαφορας στην τιμη :-D

και τωρα η τελευταια απορια και δεν σας ξαναπρηζω (ελπιζω :P)

αν παω την καρτα απο multirama και τα υπολοιπα εξαρτηματα απο το πλαισιο στον τεχνικο του πλαισιο θα μου τα συνδεσει η επειδη η καρτα γραφικων θα ειναι απο αλλο μαγαζι θα μου πει οτι δεν μπορει? :rolleyes:

ΥΓ1.. μερικα εξαρτημαρα τα λεει INTERNET ONLY..

εγω θελω να τον αγορασω απο το καταστημα...

τι κανω τωρα?

ΥΓ2 η μητρηκη που προτεινεις λεει οτι εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων.. μπορω να βαλω και αυτην που θελω εγω η οχι?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οθονη σου εβαλα αυτην που ειχες διαλεξει!Κουτι θα μπορουσα να βαλω και ενα Lian-Li αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι χωραει η 5870!Στο coolermaster που σου εβαλα τσεκαρισμενο χωραει η 5870

Καρτα γραφικων: SAPPHIRE RADEON HD5850 262€ ή Sapphire ATI Radeon HD 5870 350€

Λειτουργικο:Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Greek DSP 96,50€ (αν δεν μπορει να σου το φερει ο θειος :P)

και περιφερειακες συσκευες σε περιπτωση που ενδιαφερεσαι:

Πληκτρολογιο: MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP 30€

Ποντικι:Logitech G500 Ανθρακί Μouse 60€

Ηχεια:Logitech Ηχεία X-540 (5.1) 79,50€

Αυτα απο εμενα.Διαλεγεις και παιρνεις

post-145273-129063082744_thumb.jpg

Δημοσ.
...pardon my French - αλλά ο 925@136€ είναι fail :-)

Έχεις δίκιο κοστολογικά αλλά όπως το έχω ξαναπεί σε αλλο θέμα προσωπικά δεν προτείνω cpu με 125w TDP για αμελητέες διαφορές σε επιδόσεις(τι να σου πώ έχω κόλημα μ΄αυτό ας πάρει το παιδί τον 955 άμα θέλει).

Δημοσ.
αν παω την καρτα απο multirama και τα υπολοιπα εξαρτηματα απο το πλαισιο στον τεχνικο του πλαισιο θα μου τα συνδεσει η επειδη η καρτα γραφικων θα ειναι απο αλλο μαγαζι θα μου πει οτι δεν μπορει? :rolleyes

Η καρτα γραφικων ειναι απο τα πιο ευκολα hardware στην εγκατασταση!Και μονος σου το κανεις πολυ ανετα!

μερικα εξαρτημαρα τα λεει INTERNET ONLY..

εγω θελω να τον αγορασω απο το καταστημα...τι κανω τωρα

Κανεις μια εκτυπωση τις επιλογες σου πας με το χαρτακι στον υπαλληλο του λες θελω αυτα με τιμες Internet και δεν εχεις κανενα προβλημα!Επισης τσεκαρισμενο 100%

η μητρηκη που προτεινεις λεει οτι εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων.. μπορω να βαλω και αυτην που θελω εγω η οχι?

Απλα απενεργοποιεις την καρτα γραφικων της μητρικης μεσα απο το BIOS,και ολα κομπλε

Δημοσ.
Η καρτα γραφικων ειναι απο τα πιο ευκολα hardware στην εγκατασταση!Και μονος σου το κανεις πολυ ανετα!

Κανεις μια εκτυπωση τις επιλογες σου πας με το χαρτακι στον υπαλληλο του λες θελω αυτα με τιμες Internet και δεν εχεις κανενα προβλημα!Επισης τσεκαρισμενο 100%

Απλα απενεργοποιεις την καρτα γραφικων της μητρικης μεσα απο το BIOS,και ολα κομπλε

αψογος! χιλια τνξ και για την βοηθεια και για καθε απορια που μου ελισες!

γλιτωσα αρκετα λεφτα που θα χαλαγα για πραγματα που θα ειχαν μηδαμινα πλεονεκτηματα παραπανω απο οτι αυτο το μηχανακι!

για κουτι ελεγα να βαλω αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Zero-2-Black-Case.htm επειδη εχει και το καπακι μπροστα και δεν θα εχω προβλημα με σκονες και τετοιες ιστοριες αλλα δεν ξερω αν θα τα χωραει... αν τα χωραει λεω να παρω αυτο το κουτι λογο προβληματος σκονης...

Δημοσ.
για κουτι ελεγα να βαλω αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Zero-2-Black-Case.htm επειδη εχει και το καπακι μπροστα και δεν θα εχω προβλημα με σκονες και τετοιες ιστοριες αλλα δεν ξερω αν θα τα χωραει... αν τα χωραει λεω να παρω αυτο το κουτι λογο προβληματος σκονης...

οπως βλεπω στο πλαισιο δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο αλλα αναμενεται συντομα!Απο εκει και περα παντα το λεω οτι το κουτι ειναι και θεμα γοστου και τι μας αρεσει στο "ματι"!

Παντως εφοσον ειναι full tower θεωρω απιθανο να μην χωραει την 5870!

Δημοσ.

Το τσιπάκι 890GX είναι πιό φρέσκο από το 790FX, υποστηρίζει πλήρως τους Χ6 , αλλά έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, έτσι δεν είναι ? Το 790 FX υποστηρίζει πλήρως τους Χ6, ή θέλει bios update ? Και ποιός ο λόγος ύπαρξης της ενσωματωμένης GPU ? , αφού στην πλειοψηφία θα μπεί ξεχωριστή κάρτα ? Είδα επίσης ότι υλοποιήσεις με το 890GX έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές σχετικά με αυτές με το 790FX που φτάνουν και 190 € Τι ακριβώς συμβαίνει?

Δημοσ.
οπως βλεπω στο πλαισιο δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο αλλα αναμενεται συντομα!Απο εκει και περα παντα το λεω οτι το κουτι ειναι και θεμα γοστου και τι μας αρεσει στο "ματι"!

Παντως εφοσον ειναι full tower θεωρω απιθανο να μην χωραει την 5870!

ΚΑΙ ΤΕΛΟς το θεμα οθονη..

αυτη που εχω διαλεξει αξιζει? η μπορω να βρω κατι καλυτερο (σε 24 ιντσες) σε καλυτερη τιμη? η αξιζει να παρω μια 22ιντσων οθονη? μιας και στο κουτι τα βρικαμε ας βρουμε και μια κομπλε οθονη με τιμη το πολυ 300 ευρω

Δημοσ.
Και ποιός ο λόγος ύπαρξης της ενσωματωμένης GPU ? , αφού στην πλειοψηφία θα μπεί ξεχωριστή κάρτα ?

σε μηχανήματα γραφείου είναι ανάγκη να μπει ξεχωριστή GPU;

κάποιος που δεν παίζει παιχνίδια, θέλει ξεχωριστό GPU;

υπάρχει αγορά γιαυτά, δεν τα βγάζουν τυχαία...

Δημοσ.
cache / black / MHz / σίγουρος πλέον c3 / ... 955 all the way ;)

Δηλαδή δεν έχει 125w TDP;

VampireBlaster παίρνοντας όλο τον πύργο από το πλαίσιο μαζί με λειτουργικό έχεις 3 χρονια εγγύηση πλαισίου πίστεψε με είναι πολυ σημαντικό,άποψή μου αξίζει να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω

Δημοσ.
Το τσιπάκι 890GX είναι πιό φρέσκο από το 790FX, υποστηρίζει πλήρως τους Χ6 , αλλά έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, έτσι δεν είναι ? Το 790 FX υποστηρίζει πλήρως τους Χ6, ή θέλει bios update ?

απο οσο ξερω πλην των 890gx ολες οι υπολοιπες μητρικες απαιτουν Bios update!Αν κανω λαθος διορθωστε με

Και ποιός ο λόγος ύπαρξης της ενσωματωμένης GPU ? , αφού στην πλειοψηφία θα μπεί ξεχωριστή κάρτα ?

Οπως το ειπες!Στην πλειοψηφια!Μπορει ομως καποιος να αγορασει ενα συστηματακι για απλα πραγματακια οπως ταινιες,σερφαρισμα,office!Οποτε η ενσωματωμενη καρτα γραφικων κρινεται ικανοποιητικοτατη

με προλαβε ο natural_sgf

Δημοσ.
Το τσιπάκι 890GX είναι πιό φρέσκο από το 790FX, υποστηρίζει πλήρως τους Χ6 , αλλά έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, έτσι δεν είναι ? Το 790 FX υποστηρίζει πλήρως τους Χ6, ή θέλει bios update ? Και ποιός ο λόγος ύπαρξης της ενσωματωμένης GPU ? , αφού στην πλειοψηφία θα μπεί ξεχωριστή κάρτα ? Είδα επίσης ότι υλοποιήσεις με το 890GX έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές σχετικά με αυτές με το 790FX που φτάνουν και 190 € Τι ακριβώς συμβαίνει?

To 790fx είναι high end και το μόνο που υποστηρίζει crossfire x16 αν δεν κάνω λάθος .

Δημοσ.
Δηλαδή δεν έχει 125w TDP;

VampireBlaster παίρνοντας όλο τον πύργο από το πλαίσιο μαζί με λειτουργικό έχεις 3 χρονια εγγύηση πλαισίου πίστεψε με είναι πολυ σημαντικό,άποψή μου αξίζει να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω

pano: μαλιστα.. οποτε αν ειναι ετσι μαλλον θα σκασω 50 ευρω παραπανω για την καρτα για να παρω την εγγυηση (και θα ρωτησω για καποια εξαρτηματα που εχουν εγγυηση εφ'ορου ζωης πχ μνημη) αν ισχυει η και αυτα εχουν πλεον 3 χρονια...

dropsreef στο θεμα οθονη τι προτεινεις? 22αρα η 24αρα? αυτην που θελω η αλλη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...