Προς το περιεχόμενο

α.φ.μ

xagiouken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας ειναι το προτο μου ποστ εδω θα ιθελα να ροτισω κατι... Ειμαι ανιλικος 16 χρονον και θελω να βγαλω ΑΦΜ για διπλομα μιχανακι 50 cc αλλα επιδι δεν μπορο να παω με την μιτερα μου νααγαλω γιατι εχω πολλες απουσιες στο σχολειο ιθελα να ροτισω αν η μητερα μου παει μονη της να βγαλη για εμενα μπορει?? και αν μπορει τι θα χριαστι να της δοσο???

Ο χρήστης έχει σταλθεί στο δημοτικό λόγω επανεξέτασης διότι έχει υπερέβη το όριο τον ορθογραφικών λαθων :P

Δημοσ.

μάλλον εξουσιοδότηση θα έπαιζε...σε ένα ΚΕΠ...χωρίς να το λέω με απόλυτη σιγουριά

το ΑΦΜ πάντως το έγραψες σωστά:-D

Δημοσ.

θυμάμαι που κι εμένα ο πατέρας μου πήγε στην εφορία για να μου βγάλει ΑΦΜ επειδή ήμουν μακριά.

οπότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ Ελπίζω ο τρόπος οδήγησης σου να μην είναι σαν την ορθογραφία σου

Δημοσ.

οκ πεδια αν και για τα ορθογραφικα παντα εγραφα με greeklish τορα δεν ξερω αμα επιτρεπετε εδω ειμαι κενουργιος

---------- Προσθήκη στις 23:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:26 ----------

δεν ξερω πος βλεπω τα θεματα τα οποια εχω σιμετασχει

---------- Προσθήκη στις 23:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:27 ----------

α μιπος ξερη κανεις τι πρεπι να εχει η μητερα μου οταν παει?? ταφτοτητα και τα λοιπα

Δημοσ.

Αν έχεις ταυτότητα,

πηγαίνεις στην εφορία της περιοχής σου (εκεί που υπάγεσαι βάσει διεύθυνσης κατοικίας) και με ένα λογαριασμό κοινής ωφέλειας που να δείχνει που μένεις,

και την αστυνομική ταυτότητα ,

πας στο μητρώο και ζητάς χορήγηση ΑΦΜ.

Νομίζω ότι στο δίνουν εκείνη την ώρα (ένα χαρτί απόδοσης ΑΦΜ με τη σφραγίδα της εφορίας που το φυλάς σαν την ταυτότητα γιατί είναι η οικονομική σου ταυτότητα από εδώ και πέρα).

Εγώ είχα πάει μόνος μου (πριν πολλααααά πολλά χρόνια)..

Τα topics σου τα βλέπεις στον πίνακα ελέγχου στα Θέματα υπό παρακολούθηση , ή πάνω δεξιά στους "γρήγορους σύνδεσμους", στο Διάφορα-->Θέματα υπό παρακολούθηση

Δημοσ.

οκ ευχαριστω ... εχω μια ερωτιση σχετικα με το φορουμ πος βλεπω τα θεματα τα οπια εχω διμιουργιση η εχω σιμετασχη στιλε μου ενα μινιμα να μου εξιγισης να φανταστης αφτο το τοπικ που εγραψα το εξαχνα 10 λεπτα για να το βρω και να δω της απαντισης σας

Δημοσ.
οκ ευχαριστω ... εχω μια ερωτιση σχετικα με το φορουμ πος βλεπω τα θεματα τα οπια εχω διμιουργιση η εχω σιμετασχη στιλε μου ενα μινιμα να μου εξιγισης να φανταστης αφτο το τοπικ που εγραψα το εξαχνα 10 λεπτα για να το βρω και να δω της απαντισης σας

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=365455

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...