Προς το περιεχόμενο

Τι είναι το "Ε" που μου εμφανίζει στο iPhone...??

alex8850

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας...Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τί είναι ένα "Ε" σηματάκι που μου βγάζει δίπλα από το Vodafone το logo...

Δεν ήξερα πως να το αναζητήσω για να δω αν έχει ρωτήσει κανείς άλλος και για αυτό ζητώ συγνώμη.... ευχαριστώ...

Δημοσ.
Γειά σας...Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τί είναι ένα "Ε" σηματάκι που μου βγάζει δίπλα από το Vodafone το logo...

Δεν ήξερα πως να το αναζητήσω για να δω αν έχει ρωτήσει κανείς άλλος και για αυτό ζητώ συγνώμη.... ευχαριστώ...

Σημαίνει ότι στην περιοχή που είσαι, δεν έχεις καλό 3g οπότε συνδέεσαι με Edge. Αν ήσουν σε χειρότερο σημείο θα έβλεπες Ο που σημαίνει GPRS.

Πληροφορίες:

Link1

Link2

Link3

Το ίδιο βγάζει και στον Όλυμπο

Ο Λιάκο ξέρει. Το κινητό σου χρησιμοποιείται από τους ΕΛ για παρακολούθηση από την έρημο ΤαζΜαχάναΜπλουμ

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Το ίδιο βγάζει και στον Όλυμπο

:-D :-D

Σημαίνει ότι στην περιοχή που είσαι, δεν έχεις καλό 3g οπότε συνδέεσαι με Edge

Δεν είναι απαραίτητο να μην έχει καλό σήμα 3G, αλλά απλώς να το έχει απενεργοποιημένο.... όπως κάνω εγώ.... ;) :-)

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να μην έχει καλό σήμα 3G, αλλά απλώς να το έχει απενεργοποιημένο...

Αν δεν έχω βάλει το κλειδί στη μίζα του αυτοκινήτου, μάλλον θα απέφευγα να ρωτάω γιατί το αμάξι μου δεν παίρνει εμπρός.

Τώρα που το λες ... alex μήπως έχεις σκαλίσει τις ρυθμίσεις δικτύου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...