Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με βιντεοκάμερα Canon HG20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

είμαι καινούριος στο Φόρουμ, και έχω το εξής πρόβλημα:

Πήρα για πρώτη φορά κάμερα τέλος αυγούστου και από τότε τράβηξα κάποια βιντεάκια, τα οποία και έβλεπα συνδέοντας απ' ευθείας την κάμερα με την τηλεόραση.

Πρόσφατα προσπάθησα να περάσω τα αρχεία στον υπολογιστή, για να αδειάσω τον σκληρό, αλλά έφαγα πόρτα!

Συγκεκριμένα:

Προσπαθώ να περάσω αρχεία από την κάμερα στον υπολογιστή, αλλά το Image mixer 3 που υπήρχε στη συσκευασία, μόλις προσπαθεί να διαβάσει αρχεία από την κάμερα, βγάζει ένα μήνυμα "ο ΙΜxBrowser.exe σταμάτησε να λειτουργεί" και με πετάει έξω.

Αν προσπαθήσω να αντιγράψω τα αρχεία απ' ευθείας από την κάμερα χωρίς την μεσολάβηση του image mixer 3 μου τα δείχνει σε μορφή .CPI τα οποία δεν ξέρω πως να τα μετατρέψω.:confused:

Πιθανόν να παρακάμπτω κάποιο σημαντικό βήμα, αλλά όπως θα καταλάβατε δεν έχω μεγάλη σχέση με το αντικείμενο.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα είμαι υπόχρεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση,

έχω το K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7, το οποίο κάποια στιγμή μου είχε εγκαταστήσει ο αδερφός μου, απλά για να βλέπω avi αρχεία,

μας κάνει?

Κανε μια απεγκατασταση-επανεκκινηση,εγκατασταση- επανεκκινηση το K-Lite Codec Pack.

Λογικα οταν θα κανεις την εγκατασταση θα σου βγαλει broken registry entries θα τις κανεις remove και πες αν δουλεψε.

K-Lite Codec Pack

Ακολούθησα τις οδηγίες, τελείωσε η εγκατάσταση, χωρις να μου βγάλει κάποιο μήνυμα, και με το που πάτησα Finish, με έβγαλε σ' ένα site "Codec Guide" στο οποίο δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Τα καταφέραμε, κατάφερα να τα βρώ και να τα μεταφέρω στον υπολογιστή σαν mt2s ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω που τα αποθήκευσε.

Ψάχνω, αλλά αν έχεις καμμιά ιδέα ευπρόσδεκτη!

Αν η ασχετοσύνη μου σε κουράσει και δεν ξαναπαντήσεις θα καταλάβω!!

Χίλια ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!!

Βοήθεια μου, δηλαδή?

Βασικά καιγόμουν να κατεβάσω τα αρχεία από την κάμερα για να την αδειάσω γιατί φεύγουμε με τα πιτσιρίκια τη Δευτέρα 03/05 για Eurodisney. Όταν με το καλό γυρίσουμε θ' αρχίσει η μελέτη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...