paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καμιά εκατοστή να'ούμ. Και τα παιδιά μου,μου είπαν οι γιατροί,θα τα κυοφορώ 24 μήνες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 interesting... ...anyway, περαστικά
caution Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ...ο κολλητός μου? (85-90 κιλά παρακαλώ, 1.90 ύψος) ...διακρίνω έναν ( επιλήψιμο; ) θαυμασμό για την αρτιμέλεια και τις διαστάσεις του ομόφυλου παιδός;
Adon1s Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Κακίες Λούσι.Σουβλάκια είπα ότι πήγα να πάρω,όχι κανά γαϊδούρι ψημένο. Καλαμάκια που λέγονται εντός της Ελλάδος. απο Λαμία και κατω θες να πεις τουλαχιστον ειχες και ενα ωφελος....δεν πηρες περιττες θερμιδες απο σκυλισιο κρεας
we_will_rise Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Κακίες Λούσι.Σουβλάκια είπα ότι πήγα να πάρω,όχι κανά γαϊδούρι ψημένο. Καλαμάκια που λέγονται εντός της Ελλάδος. Περαστικά και καλή ανάρρωση !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ...διακρίνω έναν ( επιλήψιμο; ) θαυμασμό για την αρτιμέλεια και τις διαστάσεις του ομόφυλου παιδός; εννοώ ότι δεν είναι τόφαλος...
paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Πάντως,αυτό που πραγματικά απορώ,είναι πως αντέχουν να σκοτώνονται κάθε τόσο με τις μηχανές και να κάνουν απανωτά ράμματα. Πως αντέχουν τις αλλαγές και τα ράμματα ? Εγώ πέθανα από αυτή την εμπειρία. Αυτοί πως αντέχουν ?
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ...όταν φώναζε η @@sos@@ ότι η κρεοφαγία δεν κάνει καλό, γελάγατε όλοι. Να τώρα.
Whiteyez Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Πάντως,αυτό που πραγματικά απορώ,είναι πως αντέχουν να σκοτώνονται κάθε τόσο με τις μηχανές και να κάνουν απανωτά ράμματα.Πως αντέχουν τις αλλαγές και τα ράμματα ? Εγώ πέθανα από αυτή την εμπειρία. Αυτοί πως αντέχουν ? Τα ράμματα είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σκέφτεσαι στο πέσιμο με μηχανή.
chaplin1981 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 σε μια αναρχοαυτονομη κοινωνια δε θα γινοταν ποτε κατι τετοιο... περαστικα σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Και ένα ωραίο απόγευμα Δευτέρας,πας να πάρεις σουβλάκια και έχεις την τύχη να πας να περπατήσεις πάνω σε πλακάκι φρεσκοστρωμένο. Αποτέλεσμα ? Εγώ στο Κ.Α.Τ μια εβδομάδα, με σπασμένη κνήμη και περόνη -όπως είπαν στην μητέρα μου οι χειρούργοι,είχε ανοίξει σαν λουλούδι στην μέση το κόκκαλο-,λάμες για να ενώσουν και βίδες για να στηριχτούν οι λάμες,γύρω στα 15-20 ράμματα δεξιά και αριστερά της γάμπας συνολικά,τοπική εγχείριση για να βγουν οι βίδες μετά από 6 εβδομάδες και με τις λάμες στο πόδι για 2 χρόνια. Να σου κάνουν αλλαγή στις γάζες και από τα υγρά της εγχείρισης που έχουν τρέξει να νιώθεις τέτοιο τσούξιμο -κατά την αλλαγή και μετά- που να θες να πέσεις να πεθάνεις. Περαστικα και ποτε ξανα Πασχαλια. Περαστικά. Όταν ξεμπερδέψεις με τα βασικά, ψαξ' τη λίγο και με τα αποθέματα ασβεστίου σου και την οστική σου μάζα. Παρα πολυ σωστα !!!! Το 2006 παραπατησα και επαθα καταγμα ποδοκνιμικης και μετα απο 20 μερες παραπατησα με τις πατεριτσες και επεσα χωρις ιδιαιτερη βια με αποτελεσμα να σπασω τον Ο1 σπονδυλο κια αφου συντηριτικα δεν γινοταν τιποτα εκανα σπονδυλοδεσια 4 σπονδυλων. Ο γιατρος που με χειρουργησε μου ειπε για οστεοπωροση που "την ειδε με τα ματια του" και να προσεχω πολυ στο εξης και φυσικα παιρνω φαρμακα για οστεοπωροση που δεν ειναι πια σπανια και στους ανδρες.
freedubus Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Πάντως,αυτό που πραγματικά απορώ,είναι πως αντέχουν να σκοτώνονται κάθε τόσο με τις μηχανές και να κάνουν απανωτά ράμματα. Ε, αφού μόνο το παλούκι στην καρδιά σκοτώνει τελείως.
Ather Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 @Γιάννης Platano Μπορείς να αρχίσεις τα βάρη καθώς έχει δειχτεί ότι αυξάνουν την πυκνότητα των οστών.
leftermann Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 @Γιάννης Platano μην αρχίσεις τα βάρη, γιατί δεν αυξάνουν την πυκνότητα των οστών περισσότερο από άλλα απλούστερα πράγματα, και επιπλέον θα σου διαλύσουν την μέση.
CtrlFreak Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 @Γιάννης Platanoμην αρχίσεις τα βάρη, γιατί δεν αυξάνουν την πυκνότητα των οστών περισσότερο από άλλα απλούστερα πράγματα, και επιπλέον θα σου διαλύσουν την μέση. Bullshit!!!!!!!!!!! Και όμως την αυξάνουν! Η μέση δεν θα διαλυθεί ίσα ίσα που θα δυναμώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.