Προς το περιεχόμενο

Μια βόλτα για σουβλάκια και η κατάληξη της

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν καταλαβα καλα ετσι οπως ειναι διπλα διπλα τα οστα στη γαμπα(κερκιδα-ωλενη) πεφτοντας απομακρυνθηκαν και το κενο μεταξυ τους εγινε χαωδες και εβαλαν λαμαρινες για να τα φερουν διπλα διπλα ξαναν,φτιαξιμο συνδεσμων και τα σχετικα....

περαστικα σου παντως...

μα καλα ομως,δεν ειχαν μια κοκκινη κορδελα??εναν κωνο επανω στο πλακακι??κατι ?????

τωρα που λεμε για πλακακια τον τελευταιο καιρο παταω συνεχεια σε κουφια πλακακια που εκει που περπατας αμεριμνος σε στεγνο πεζοδρομιο πατας πανω του και ΠΛΑΤΣ νασου τα νερα μεχρι το γονατο.....

τι στο διαολο πουτσοκολλες βαζουνε ρε????

τελευταια γινεται λογος και για επικινδυνες κρεπες,εχετε το υποψιν... :)
Δημοσ.
Μου γεννήθηκε η εξής μαλακισμένη απορία:

Που περπάτησες και είχε πλακάκια; Τι είδους πλακάκια, πορσελάνινα; :/

Τα πεζοδρομιοπλακακια εννοεί ρε. Έχουν κάποιο σπέσιαλ όνομα;

Πάντως η αλήθεια είναι ότι πριν 3-4 χρόνια που περπατούσα σε αντίστοιχες συνθήκες βροχής κλπ με κάτι θεσπέσια (χωρίς τακούνι) παπούτσια, στα καινούρια, σχεδόν αχρησιμοποίητα, πλακάκια έκανα σερφ. Ευτυχώς δεν κρατούσα σουβλάκια, και μπορούσα να στηρίζομαι. Αλλά τέτοια ζημιά από γλίστρα; Περίεργο μου φαίνεται, η γιαγιά μου που έπεσε τις προάλλες, τη γλύτωσε με μια μελανιά.

Περαστικά κλπ

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά.

Κάτι πάνινα ολσταρ φορουσα -μαύρη η ώρα και η στιγμή- και δεν είναι θέμα κιλών και εννοείται ούτε θέμα ασβεστίου .

Ακόμα και να μην ήξερα ότι είχα πρόβλημα,θα μου το επισήμαιναν στο νοσοκομείο.

Σχετικά με το σπάσιμο,δεν ήταν το κόκκαλο που άνοιξε αλλά ο σύνδεσμος μεταξύ κνήμης και περόνης και όχι κερκίδας και ωλένης.

Και ήταν η επιτομή αυτού που λέμε ''η Κακιά στιγμή'' .

Εκτός από εμένα,αμέσως μετά κινδύνεψε να πέσει και ο διανομέας του σουβλατζίδικου και απ'ότι έμαθα, έπεσαν και άλλες δυο γυναίκες.

Και δυστυχώς,δεν είχα ήδη πάρει τα σουβλάκια.

Πηγαινα να τα πάρω.

Και τα πλακάκια ήταν -και καλά- ένας μικρός πεζόδρομος.

Δεν τους άρεσε το χαλικάκι που υπήρχε πριν.

Θέλαν να κάνουν πεζόδρομο με σκάρτα πλακάκια.

Αυτά.

Δημοσ.

Κακίες Λούσι.

Σουβλάκια είπα ότι πήγα να πάρω,όχι κανά γαϊδούρι ψημένο.

Καλαμάκια που λέγονται εντός της Ελλάδος.

• Super Moderators
Δημοσ.

πόσα καλαμάκια? καμιά 20αρα που τρώει στο καθισιό του ο κολλητός μου? (85-90 κιλά παρακαλώ, 1.90 ύψος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...