antepali Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 πασχαλιά πόσα κιλα είσαι; Δεν ρωτάνε τις γυναίκες ρε συ πόσα κιλά είναι...
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν ρωτάνε τις γυναίκες ρε συ πόσα κιλά είναι... Άντε πάλι...
Adon1s Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 αν καταλαβα καλα ετσι οπως ειναι διπλα διπλα τα οστα στη γαμπα(κερκιδα-ωλενη) πεφτοντας απομακρυνθηκαν και το κενο μεταξυ τους εγινε χαωδες και εβαλαν λαμαρινες για να τα φερουν διπλα διπλα ξαναν,φτιαξιμο συνδεσμων και τα σχετικα.... περαστικα σου παντως... μα καλα ομως,δεν ειχαν μια κοκκινη κορδελα??εναν κωνο επανω στο πλακακι??κατι ????? τωρα που λεμε για πλακακια τον τελευταιο καιρο παταω συνεχεια σε κουφια πλακακια που εκει που περπατας αμεριμνος σε στεγνο πεζοδρομιο πατας πανω του και ΠΛΑΤΣ νασου τα νερα μεχρι το γονατο..... τι στο διαολο πουτσοκολλες βαζουνε ρε???? τελευταια γινεται λογος και για επικινδυνες κρεπες,εχετε το υποψιν...
Höfdingadrapa Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μου γεννήθηκε η εξής μαλακισμένη απορία: Που περπάτησες και είχε πλακάκια; Τι είδους πλακάκια, πορσελάνινα; :/
yayawoot Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Γιαυτό πίνω ακόμα γάλα :pp Περαστικά πασχαλιά..καλή ανάρωση Sent from my iPhone using Insomnia.app
Garnele Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μου γεννήθηκε η εξής μαλακισμένη απορία:Που περπάτησες και είχε πλακάκια; Τι είδους πλακάκια, πορσελάνινα; :/ Τα πεζοδρομιοπλακακια εννοεί ρε. Έχουν κάποιο σπέσιαλ όνομα; Πάντως η αλήθεια είναι ότι πριν 3-4 χρόνια που περπατούσα σε αντίστοιχες συνθήκες βροχής κλπ με κάτι θεσπέσια (χωρίς τακούνι) παπούτσια, στα καινούρια, σχεδόν αχρησιμοποίητα, πλακάκια έκανα σερφ. Ευτυχώς δεν κρατούσα σουβλάκια, και μπορούσα να στηρίζομαι. Αλλά τέτοια ζημιά από γλίστρα; Περίεργο μου φαίνεται, η γιαγιά μου που έπεσε τις προάλλες, τη γλύτωσε με μια μελανιά. Περαστικά κλπ
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Γιαυτό πίνω ακόμα γάλα :pp Με το γάλα, δεν γλιστράς?
paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά. Κάτι πάνινα ολσταρ φορουσα -μαύρη η ώρα και η στιγμή- και δεν είναι θέμα κιλών και εννοείται ούτε θέμα ασβεστίου . Ακόμα και να μην ήξερα ότι είχα πρόβλημα,θα μου το επισήμαιναν στο νοσοκομείο. Σχετικά με το σπάσιμο,δεν ήταν το κόκκαλο που άνοιξε αλλά ο σύνδεσμος μεταξύ κνήμης και περόνης και όχι κερκίδας και ωλένης. Και ήταν η επιτομή αυτού που λέμε ''η Κακιά στιγμή'' . Εκτός από εμένα,αμέσως μετά κινδύνεψε να πέσει και ο διανομέας του σουβλατζίδικου και απ'ότι έμαθα, έπεσαν και άλλες δυο γυναίκες. Και δυστυχώς,δεν είχα ήδη πάρει τα σουβλάκια. Πηγαινα να τα πάρω. Και τα πλακάκια ήταν -και καλά- ένας μικρός πεζόδρομος. Δεν τους άρεσε το χαλικάκι που υπήρχε πριν. Θέλαν να κάνουν πεζόδρομο με σκάρτα πλακάκια. Αυτά.
Lucifer Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 δεν είναι θέμα κιλών Και δυστυχώς,δεν είχα ήδη πάρει τα σουβλάκια. . -
Deponakias Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3RURI9FMi2w[/ame] Περα απο την πλακα περαστικα!
yayawoot Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Με το γάλα' date=' δεν γλιστράς?[/quote'] Έλιωσα.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Κακίες Λούσι. Σουβλάκια είπα ότι πήγα να πάρω,όχι κανά γαϊδούρι ψημένο. Καλαμάκια που λέγονται εντός της Ελλάδος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 πόσα καλαμάκια? καμιά 20αρα που τρώει στο καθισιό του ο κολλητός μου? (85-90 κιλά παρακαλώ, 1.90 ύψος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.