paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Και ένα ωραίο απόγευμα Δευτέρας,πας να πάρεις σουβλάκια και έχεις την τύχη να πας να περπατήσεις πάνω σε πλακάκι φρεσκοστρωμένο. Αποτέλεσμα ? Εγώ στο Κ.Α.Τ μια εβδομάδα, με σπασμένη κνήμη και περόνη -όπως είπαν στην μητέρα μου οι χειρούργοι,είχε ανοίξει σαν λουλούδι στην μέση το κόκκαλο-,λάμες για να ενώσουν και βίδες για να στηριχτούν οι λάμες,γύρω στα 15-20 ράμματα δεξιά και αριστερά της γάμπας συνολικά,τοπική εγχείριση για να βγουν οι βίδες μετά από 6 εβδομάδες και με τις λάμες στο πόδι για 2 χρόνια. Να σου κάνουν αλλαγή στις γάζες και από τα υγρά της εγχείρισης που έχουν τρέξει να νιώθεις τέτοιο τσούξιμο -κατά την αλλαγή και μετά- που να θες να πέσεις να πεθάνεις.
freedubus Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Περαστικά. Τι εννοείς πλακάκι φρεσκοστρωμένο; Γλίστραγε; Πώς ακριβώς έπεσες;
leftermann Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Είναι γνωστό ότι τα σουβλάκια βλάπτουν την υγεία. Και πού να πήγαινες για γύρο να δεις τι θα πάθαινες.
paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ήταν καινούριο πλακάκι και είχε βρέξει νωρίτερα. Γλύστρισα και το αριστερό πόδι γύρισε προς τ'αριστερά σε γωνία πρπ. ---------- Προσθήκη στις 15:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ---------- Για κοντοσούβλι δεν το συζητάμε ε ?
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Χάθηκαν οι ντιλιβεράδες ρε πασχαλιά? Περαστικά.
leftermann Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ελάχιστοι έχουν επιζήσει του κοντοσουβλίου. Του δε κοκορετσίου, ουδείς.
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Όπως το είπες εγώ κατάλαβα ότι ήταν φρεσκοτοποθετημένα τα πλακάκια και δεν είχε δέσει η κόλα. Κι ότι έφυγε όλο το πλακάκι μαζί μόλις πάτησες... Καλή ανάρρωση. Και σωστά παπούτσια από εδώ και πέρα για έξω όταν βρέχει.
Freakster Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ελπίζω να μην την πάτησες και συ σε αυτές τις κίτρινες τις πλάκες που έχουν βάλει οι δήμοι στα πεζοδρόμια για διάβαση πεζών :/ Στο χρώμα της ώριμης μπανάνας και γλυστράνε το ίδιο. Περαστικά
little loulou Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Και ένα ωραίο απόγευμα Δευτέρας,πας να πάρεις σουβλάκια και έχεις την τύχη να πας να περπατήσεις πάνω σε πλακάκι φρεσκοστρωμένο. Αποτέλεσμα ? Εγώ στο Κ.Α.Τ μια εβδομάδα, με σπασμένη κνήμη και περόνη -όπως είπαν στην μητέρα μου οι χειρούργοι,είχε ανοίξει σαν λουλούδι στην μέση το κόκκαλο-,λάμες για να ενώσουν και βίδες για να στηριχτούν οι λάμες,γύρω στα 15-20 ράμματα δεξιά και αριστερά της γάμπας συνολικά,τοπική εγχείριση για να βγουν οι βίδες μετά από 6 εβδομάδες και με τις λάμες στο πόδι για 2 χρόνια. Να σου κάνουν αλλαγή στις γάζες και από τα υγρά της εγχείρισης που έχουν τρέξει να νιώθεις τέτοιο τσούξιμο -κατά την αλλαγή και μετά- που να θες να πέσεις να πεθάνεις. πω..περαστικα pascalia και καλο κουραγιο.υπομονη.. αθηνα εισαι? να ερθουμε να σε επισκεφθουμε?
nickarmy Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 περαστικά, είναι που λέμε να μην σου τύχει αλλά δεν μας είπες έφυγε όλο το πλακάκι ? για καμιά αποζημίωση δηλαδή γιατί όλη η αυτή κατάσταση δεν είναι πολύ βολική
elven Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 αλλά δεν μας είπες έφυγε όλο το πλακάκι ? γροθιά στο κατεστημένο
_hopelesscase_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Περαστικά. Όταν ξεμπερδέψεις με τα βασικά, ψαξ' τη λίγο και με τα αποθέματα ασβεστίου σου και την οστική σου μάζα. Κι άλλοι γλιστράμε, αλλά παθαίνουμε συνήθως διάστρεμμα, το κόκκαλο δεν σχίζεται έτσι απλά στα δύο, όταν είσαι νέα (που υποθέτω πως είσαι). Τέτοια κατάγματα παθαίνουν πιο γηραιοί οργανισμοί ή οργανισμοί που λόγω κάποιας διαταραχής έχουν καταβληθεί αναντίστοιχα προς τη φυσική ηλικία. Έχω το παράδειγμα ενός φίλου, γι' αυτό στο λέω (εκείνος έσπαγε άκρα με το παραμικρό και ανακάλυψε ότι λίγο πριν τα 30, λόγω διαταραχής θυρεοειδούς που εμπόδιζε την πρόσληψη ασβεστίου, σε συνδυασμό με χορτοφαγία, είχε την οστική μάζα γέρου, και δεν είχε πάρει χαμπάρι).
Tilemaxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Περαστικά Πασχαλιά. Τόση μεγάλη ζημιά όμως απο ενα απλό πέσιμο? Προσωπικά εχω ζήσει πολύ πιο μπρουτάλ καταστάσεις και μέχρι τώρα δεν έχω ούτε ράμμα πάνω μου.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Αμε και χειροτερα. Αναλογα πως θα σε πιασει στο πεσιμο.
aledjo Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 μηπως εσταζε λαδι απο το σουβλακι σου και το πατησες? το χειροτερο απ'ολα ειναι νερο+πετρελαιο! εκει γλιστρας για χιλιομετρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.