Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση νεου κινητου

.Passarhs<>

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Θελω να αγορασω ενα νεο κινητο, διαθετω γυρω στα 200 ευρω.

Θα ηθελα κατι σε Iphone (:shock:) , αν υπαρχει με τετοια λεφτα ή κατι αναλογο.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας

Δημοσ.

Με Windows Mobile 6.1? Μμμ σπαστικό λειτουργικό. Δυστυχώς Smartphone με Android απαιτεί αρκετά περισσότερα λεφτά.

Το χρειάζεσαι πραγματικά ένα Smartphone ?

• Moderators
Δημοσ.
Με Windows Mobile 6.1? Μμμ σπαστικό λειτουργικό. Δυστυχώς Smartphone με Android απαιτεί αρκετά περισσότερα λεφτά.

Το χρειάζεσαι πραγματικά ένα Smartphone ?

Μπορεις να του περασεις 6.5 αν θελεις. Και με ενα shell τυπου SPB δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις σχεδον καθολου το default interface τους.

Δημοσ.
Καλησπερα σας.

Θελω να αγορασω ενα νεο κινητο, διαθετω γυρω στα 200 ευρω.

Θα ηθελα κατι σε Iphone (:shock:) , αν υπαρχει με τετοια λεφτα ή κατι αναλογο.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας

Εχω ενα iphone 3G 16G σε αριστη κατασταση (μιλαμε αριστη κατασταση-ουτε γρατζουνια) το οποίο ειναι μπλοκαρισμενο και 8ελει 50ευρο σε μαγαζι για να το επαναφερει..Αμα γουσταρεις (επειδη εγω εχω το iphone 3gs πλεον) στο πουλαω κανα 100ευρο..

Ps: To τηλεφωνο ειναι μπλοκαρισμενο γιατι ενω του ειχα κανει jailbreak πηγα ως ασχετος να του κανω Update.. Μιλαμε εντελως ασχετος εγω με iphone..Τεσπα, και δεν το εχω ξεμπλοκαρει μονος μου απο τοτε διοτι ποτε δεν καταφερα να καταλαβω απο βιντεακια στο internet τί πρεπει να κανω και τί να κατεβασω για να το ξεμπλοκαρω..Μου ειναι πολυ δυσκολο , ενω για αλλα παιδια ειναι πολυ ευκολο..Γιάυτο σου λεω πως πρεπει να το πας σε μαγαζι να δωσεις 50 ευρω..Μπορει να εχεις καποιον γνωστο σου που θα στο κανει τζαμπα . ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...