leijona Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Γειά σε όλους τους insomniacs, Είμαι σε ένα δίλημα όσον αφορά το ηχοσύστημα που θέλω να βάλω στο αμάξι μου. Πρόσφατα είχα αντικαταστήσει το εργοστασιακό με το Pioneer AVH-3200BT αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ. Παραβίασαν τη πόρτα του οδηγού και μου το κλέψανε , μαζί με το εργοστασιακό που είχα στο πορτ μπαγκάζ. Τώρα μου έχει μένει ένα μεγάλο κενό στο ταμπλό. Αποκαρδιωτικό... Δεν παλέυεταί όμως η μετακίνηση δίχως ένα στερεοφωνικό. Και θέλω ένα 2 DIN που να παίζει MP3 απο iPhone και USB. Αυτά πλέον είναι στάνταρ σε όλα τα στερεοφωνικά αυτής της κατηγορίας. Απαραίτητα όμως θέλω να βγαίνει η πρόσοψη του όμως. Στο προηγούμενο δεν έβγαινε και τη πάτησα. Είμαι μεταξύ του JVC KW-AVX830 και του Kenwood DDX-8026BT. Δεν έχω βρεί άλλο "φτηνό " που να έχει αποσπόμενη πρόσοψη. Η διαφορά στη τιμή είναι περι τα 400 ευρώ ακριβότερο το Kenwood. Προτίθεμαι να τα δώσω αν όντως το Kenwood τα αξίζει σε ποιότητα ήχου, συσκευής και interface. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που να ξέρει τον τομέα του Car HiFi μεταξύ των δυο ή να προτείνει κάτι άλλο ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 και εγω καποτε εψαχνα για ddin με detachable panel γιατι το αμαξι το αφηνω σε σταθμους μετρο/τρενου και ειχα καταληξει (τοτε) στο JVC 810. ΦΟΒΕΡΗ συσκευη που τελικα δεν αγορασα λογω αφραγκιων.. χωσου στο 830 με κλειστα ματια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γειά σε όλους τους insomniacs, Είμαι σε ένα δίλημα όσον αφορά το ηχοσύστημα που θέλω να βάλω στο αμάξι μου. Πρόσφατα είχα αντικαταστήσει το εργοστασιακό με το Pioneer AVH-3200BT αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ. Παραβίασαν τη πόρτα του οδηγού και μου το κλέψανε , μαζί με το εργοστασιακό που είχα στο πορτ μπαγκάζ. Τώρα μου έχει μένει ένα μεγάλο κενό στο ταμπλό. Αποκαρδιωτικό... Δεν παλέυεταί όμως η μετακίνηση δίχως ένα στερεοφωνικό. Και θέλω ένα 2 DIN που να παίζει MP3 απο iPhone και USB. Αυτά πλέον είναι στάνταρ σε όλα τα στερεοφωνικά αυτής της κατηγορίας. Απαραίτητα όμως θέλω να βγαίνει η πρόσοψη του όμως. Στο προηγούμενο δεν έβγαινε και τη πάτησα. Είμαι μεταξύ του JVC KW-AVX830 και του Kenwood DDX-8026BT. Δεν έχω βρεί άλλο "φτηνό " που να έχει αποσπόμενη πρόσοψη. Η διαφορά στη τιμή είναι περι τα 400 ευρώ ακριβότερο το Kenwood. Προτίθεμαι να τα δώσω αν όντως το Kenwood τα αξίζει σε ποιότητα ήχου, συσκευής και interface. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που να ξέρει τον τομέα του Car HiFi μεταξύ των δυο ή να προτείνει κάτι άλλο ; Ευχαριστώ. Εδώ είσαι. http://www.chinavasion.com Μην πετάτε λεφτά άδικα. Όλα China είναι, έτσι κι αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 μαλλον δεν εχεις ακουσει το ΙΔΙΟ ηχοσυστημα να παιζει απο ενα china (no name) και στα καπακια απο ενα Pioneer/Clarion/Alpine/JVC γιαυτο το λες.. τωρα αν το Alpine/Pioneer/JVC που ενδεχομενως ακουσες ηταν no-name με αυτοκολλητα απο γνωστη φιρμα (ναι ναι, δεν κανω πλακα, εχω ακουσει μαστορες που αναλαμβανουν επι πληρωμη να σου κανουν ενα noname να εχει ΠΑΝΤΟΥ αυτοκολλητα pioneer η alpine η kenwood...!!!) τοτε ορθως δεν αντιλαμβανεσαι διαφορα...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 μαλλον δεν εχεις ακουσει το ΙΔΙΟ ηχοσυστημα να παιζει απο ενα china (no name) και στα καπακια απο ενα Pioneer/Clarion/Alpine/JVC γιαυτο το λες.. τωρα αν το Alpine/Pioneer/JVC που ενδεχομενως ακουσες ηταν no-name με αυτοκολλητα απο γνωστη φιρμα (ναι ναι, δεν κανω πλακα, εχω ακουσει μαστορες που αναλαμβανουν επι πληρωμη να σου κανουν ενα noname να εχει ΠΑΝΤΟΥ αυτοκολλητα pioneer η alpine η kenwood...!!!) τοτε ορθως δεν αντιλαμβανεσαι διαφορα...!! Αυτή ακριβώς η άποψη είναι που κάνει τους έμπορους να πλουτίζουν, φίλε μου. Σε πληροφορώ ότι πολλές φορές οι πλακέτες είναι universal. Αν περιμένεις να ακούσεις πραγματική ποιότητα από ένα απλό ηχοσύστημα με τα ηχεία αυτοκινήτου, χωρίς να σκάσεις πάνω από 1500 ευρώ για ενισχυτές, JBL και λοιπά, για μενα, κάνεις λάθος. Το Kenwood που κοστίζει και καλά 1400 ευρώ στα Suzuki, σε πληροφορώ ότι αν πας μόνος σου στην Kenwood κοστίζει 750 ευρώ και μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ξερω αρκετα καλα το χωρο του car audio και γιαυτο εχω αυτη την αποψη. εχω ακουσει απο πολυ απλα συστηματα με budget στα 400-500 ευρω μεχρι και συστηματα με ηχεια των 5000 ευρω (Focal Utobia Be). η διαφορα μεταξυ ενος china 2din dvdplayer και μιας απλης πηγης Alpine ηταν χαοτικη. εγω φυσικα στο δικο μου αμαξι ουδεποτε ειχα noname πηγη με χιλιαδυο καλουδια επανω, ομως στο αμαξι του ενα φιλαρακι ειχε ενα κινεζικο dvd με ενισχυτη και ηχεια Helix μεχρι που τον προετρεψα να το δωσει και να βαλει ενα καλο Pioneer. ακουγοντας το πριν και το μετα ειδα τεραστια διαφορα. πιο ισορροπημενος ηχος, καλυτερη αποκριση στις χαμηλες, καθαροτερο σημα στις πριμες. και αντε και εγω επειδη ασχολουμαι πολυ καιρο το αντιλαμβανομαι λιγο καλυτερα, μεχρι και ο ιδιος καταλαβε ποσο αχρηστο ηταν το κινεζικο που ειχε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leijona Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Θα συμφωνήσω και γώ με τον Rabican. Είχε αγοράσει ο αδερφός μου ένα κινέζικο που έπαιζε τα πάντα , είχε DVD, TV και NAVI, αλλά απο ήχο χάλια. Το πήρε χαμπάρι και το έδωσε και πήρε ενα Alpine και κάνει τη δουλειά του. BTW το JVC δεν παίζει DivX..... μόνο DVD. Ψιλοχαζομάρα για μένα. Θέλω να περιορίζω τα discακια που θα κουβαλάω στο αυτοκίνητο. Μάλλον πάω για το Kenwood. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ασφαλιστική που να ασφαλίζει το after sales ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leijona Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Θα συμφωνήσω και γώ με τον Rabican. Είχε αγοράσει ο αδερφός μου ένα κινέζικο που έπαιζε τα πάντα , είχε DVD, TV και NAVI, αλλά απο ήχο χάλια. Το πήρε χαμπάρι και το έδωσε και πήρε ενα Alpine και κάνει τη δουλειά του. BTW το JVC δεν παίζει DivX..... μόνο DVD. Ψιλοχαζομάρα για μένα. Θέλω να περιορίζω τα discακια που θα κουβαλάω στο αυτοκίνητο. Μάλλον πάω για το Kenwood. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ασφαλιστική που να ασφαλίζει το after sales ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=379306 1din αλλα καλη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coltakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το Kenwood που κοστίζει και καλά 1400 ευρώ στα Suzuki, σε πληροφορώ ότι αν πας μόνος σου στην Kenwood κοστίζει 750 ευρώ και μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Κανεις λάθος φίλε μου. Το ίδιο εξω το βρίσκεις 700ε, κάνει όμως αλλα 600 το Navi και αλλα 140 το bluetooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Κανεις λάθος φίλε μου. Το ίδιο εξω το βρίσκεις 700ε, κάνει όμως αλλα 600 το Navi και αλλα 140 το bluetooth. Επειδή δεν θέλω να βάλω κανέναν υπάλληλο σε μπελάδες, εγώ το έμαθα από έκθεση και απευθείας από την Kenwood. Άλλωστε, δεν είναι και κανένα μυστικό. Στη Suzuki και καλά πάει 1400 επειδή το συνδέουν με τα χειριστήρια στο τιμόνι, κλπ. Εγώ, τουλάχιστον, έτσι κατάλαβα. Την τιμή του συγκεκριμένου Kenwood την επιβεβαίωσα και στη Suzuki και στη Nissan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaykis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολα τα παιδια..Σκεφτομαι εδω και καιρο να φτιαξω ενα ηχοσυστηματακι (σχετικο απλο,δεν θελω υπερβολες) στο αμαξακι (ενα fiesta εχω)..Την αρχη λεω να την κανω με πηγη.Ψαχνω κυριως σε JVC επειδη εχουν αποσπωμενη προσοψη και δεν θα κλαιω τα λεφτακια μου..Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο ( http://www.ixokinisi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=knflypage.tpl&product_id=4162&category_id=74&option=com_virtuemart&Itemid=9 ) και ( http://www.ixokinisi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=knflypage.tpl&product_id=2997&category_id=85&option=com_virtuemart&Itemid=9 )..Τι λετε αξιζουν..ποια ειναι καλυτερη απο αυτες τις δυο..? Υ.Γ:Ελπιζω να μην εγινα κουραστηκος αλλα Δεν ξερω τιποτα απο πηγες κλπ και θα ηθελα την γνωμη σας..thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 θα λεγα να πας σε κατι με ενσωματωμενο gps περα απο το ηχοσυστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaykis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 θα λεγα να πας σε κατι με ενσωματωμενο gps περα απο το ηχοσυστημα... Με gps πανω ξεφευγει αρκετα πανω η τιμη και εκτος αυτου εχω gps στο κινητο μου..Θελω να μαθω σε συγκριση με αυτες τις 2 οθονες ποια αξιζει περισσοτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Για κοιτα και κανα zenec, ειναι ψιλοακριβα (πιο ακριβα απο τα no name Κινεζικα) αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα (για vw group) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα