Προς το περιεχόμενο

Υιοθεσία γάτας

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλά δεν ήθελα αρσενικό γατάκι

(μετά είναι "δύσκολοι" οι άλλοι, ε; zdcttgnfrfr9yutb3en7r9m.gif )

...δεν ξέρω γιατί ακριβώς δε θες αρσενικό γατί, πάντως η δικιά μου εμπειρία λέει πως πιο πολύ τ' αρσενικά είναι που παίζουν, δένονται περισσότερο, είναι γενικά καλύτεροι χαρακτήρες και σου παίρνουν και λιγότερο τ' αυτιά. Δεν πάει 100%, αλλά αν είχα να επιλέξω κουτουρού, καλύτερα αρσενικό γατί θα έλεγα.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
(μετά είναι "δύσκολοι" οι άλλοι, ε; zdcttgnfrfr9yutb3en7r9m.gif )

...δεν ξέρω γιατί ακριβώς δε θες αρσενικό γατί, πάντως η δικιά μου εμπειρία λέει πως πιο πολύ τ' αρσενικά είναι που παίζουν, δένονται περισσότερο, είναι γενικά καλύτεροι χαρακτήρες και σου παίρνουν και λιγότερο τ' αυτιά. Δεν πάει 100%, αλλά αν είχα να επιλέξω κουτουρού, καλύτερα αρσενικό γατί θα έλεγα.

Τα θηλυκά εννοείται πως είναι πο*τάνες αλλά στειρωμένες δεν φωνάζουν ρε συ!

:-)

Δημοσ.

Αφ' ενός δεν είχα ποτέ στειρωμένη (γι' αυτό και δεν έχω άποψη), εφ' ετέρου δεν μίλησα για στειρωμένες, και τέλος δεν έχω ιδέα αν σκοπεύει να προχωρήσει σε στείρωση ο Freakster (και κάτι μου λέει πως δεν θα το κάνει).

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφ' ενός δεν είχα ποτέ στειρωμένη (γι' αυτό και δεν έχω άποψη), εφ' ετέρου δεν μίλησα για στειρωμένες, και τέλος δεν έχω ιδέα αν σκοπεύει να προχωρήσει σε στείρωση ο Freakster (και κάτι μου λέει πως δεν θα το κάνει).

Αν είναι θηλυκιά θα το κάνει αργά ή γρήγορα εκτός αν τα νεύρα του είναι σε άριστη κατάσταση και "δεν μασάει"!

B)

Δημοσ.

Θηλυκό με χίλιαααα, άλλη όρεξη δεν είχα να μου .. κανονίζει τη σκυλίτσα :P Και εννοείται θα το στειρώσω αν δεν είναι ήδη..

Δημοσ.
Θηλυκό με χίλιαααα, άλλη όρεξη δεν είχα να μου .. κανονίζει τη σκυλίτσα :P

...γιατί ρε Φρήκστερ, θα σε χάλαγε κανένας απόγονος ;

mm_dogCat_1.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πήρα το γατάκι.. αλλά η σκυλίτσα τρελάθηκε μόλις το είδε.. αφρούς έβγαλε.. αλλιώς είχα φανταστεί τη συνάντηση.. λέτε θα της περάσει; :/

• Super Moderators
Δημοσ.
πήρα το γατάκι.. αλλά η σκυλίτσα τρελάθηκε μόλις το είδε.. αφρούς έβγαλε.. αλλιώς είχα φανταστεί τη συνάντηση.. λέτε θα της περάσει; :/

Θελει λίγο υπομονή και να τα φέρνεις σε επαφή σταδιακά μέχρι να καταλάβει ο σκύλος πως δεν απειλείται! Δοκίμασε ενώ θα έχεις στο ίδιο δωμάτιο το γατί να δίνεις μεζεδάκια στο σκύλο για να αρχίσει να ξεπερνά την παρουσία του άλλου!

B)

Δημοσ.

Φρηκ, αν είναι σχετικά μικρό το γατί, ΚΑΙ καλόβολο/ήσυχο/στα τέτοια του η σκυλίτσα κτλ,,,πρόσεχε (μιας και η άλλη δεν το πήρε καλά), με τις στενές επαφές, για να μην έχεις δράματα. Αμαρτία θα 'ναι........

Ό,τι προσέγγιση αποπειραθείς, με μεγάλη προσοχή να την κάνεις

Δημοσ.

θα το παλέψω όπως μου λέτε, ευχαριστώ για τις συμβουλές :)

περισσότερο φοβήθηκε το άμοιρο το σκυλί παρά η γάτα.. Ούτε με το κουνέλι είχε πρόβλημα ούτε με τίποτα γμτ.

Δημοσ.

Γενικά τα μικρά σκυλιά αντιμετωπίζουν το θέμα πιο τσιτωμένα (ίσως ακριβώς λόγω μεγέθους). Και σίγουρα παίζουν και οι ηλικίες - εκτός από χαρακτήρες : όσο πιο μεγάλο είναι ένα ζωντανό, τόσο πιο "δύσκολο" είναι.

Όσο για το ότι αντιδράει έτσι στη γάτα, παίζουν ένστικτα, μυρωδιές κτλκτλκτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...