Προς το περιεχόμενο

Υιοθεσία γάτας

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι εδώ, Αθήνα. Σχεδόν ίδιο με αυτό ήταν, λίγο περισσότερο μαύρο:

blackwhite.JPG

Ο μεγάλος μας ήρθε ήδη εκπαιδευμένος από τα προηγούμενα αφεντικά και ήταν ασύλληπτα έξυπνος και με πολύ "ανθρώπινο" χαρακτήρα, περήφανος και χαμηλών τόνων, λόρδος σκέτος. Και είχε και αντίστοιχο όνομα, τον λέγανε Τζέφρι.

Ο γιος του από την άλλη, ήταν μεγάλο τσινάρι. Δεν καταφέραμε ποτέ να τον εκπαιδεύσουμε και παρ' όλο που ήταν καλός και τον κουμαντάριζες εύκολα με δέλεαρ φαΐ (έτρωγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ), όταν τον έβγαζες βόλτα, ήταν ο τρόμος του ποδηλάτη -τους πετούσε κάτω και μετά τους έγλυφε και τους έκανε χαρούλες. Αυτόν τον λέγαμε Μάμρα.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πχ το γεγονός ότι σχολιάζεις αρνητικά την απαίτηση της άλλης, αντί να πεις "εγώ δεν θέλω ένα γατί μαζί με όλη του την οικογένεια από πίσω, δίποδη και τετράποδη - μπράβο τους όμως που το βλέπουν τόσο υπεύθυνα", δικαιώνει την τελευταία κουβέντα του αποπάνω quote.

Όχι, απλά δεν γίνεται να κριθώ για την ικανότητα μου να φιλοξενήσω ένα ζωο απο την απροθυμία μου να αφήσω αγνώστους να σουλατσάρουν στο σπίτι μου.

Δημοσ.

Ο λόγος σου μπορεί να είναι αυτός - και θεμιτός κι όλας.

Η άλλη όμως πώς μπορεί να βγάλει συμπέρασμα;

Δημοσ.

Δεν έχω λόγο να ανταποκριθώ σε τρελές (για μένα) απαιτήσεις αδερφέ :-/ το έχω στο ίδιο επίπεδο περίπου με το να μου ζητήσει να περπατήσω στα κάρβουνα "αν θέλω το γατί". Πάλι αναξιόπιστος θα βγω. όπως αυτή διατηρεί το δικαίωμα να μη μου δώσει το γατί και εγώ διατηρώ το δικαίωμα να σχολιάσω-γκρινιάξω.

Δημοσ.

...το ίδιο "παρανοϊκό" μου φαίνεται εμένα πχ, το να μη θέλεις να δει "μια άγνωστη τον χώρο σου". Να πω ότι είναι κανένας αράπακλας 1.90 ύψος, 1.5 μέτρο φάρδος, κι όσο μιλούσατε περιέργως του τρέχανε κάτι σάλια, οκ να το καταλάβω. Διότι εγώ έτσι λειτουργώ.

Εσύ όμως παίζει να βγεις και να μου πεις "και πού ξέρεις ρε συ ότι αν έρθει απ' τον χώρο σου και κόψει κατάσταση, δε θα ενημερώσει αργότερα τον εν λόγω αράπακλα, διότι ίσως αυτή τη δουλειά και να κάνει;". Αν το κάνεις, θα βγω εγώ μαλάκας, και θα σου πω και "σωστά...δεν το 'χα σκεφτεί αυτό - το 'χεις το δίκιο σου". Αυτή γιατί να μην το 'χει;

Σχολίασα την πρώτη φορά, γιατί δε μου αρέσει (και φάνηκε και σε αλλονών ποστ) που ενώ υπάρχουν άτομα που όχι μόνο πραγματικά ενδιαφέρονται για τα ζωντανά που διακινούν, και όχι για τον εαυτό τους, δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να τους κολλιέται η ρετσινιά του "τρελλού", του "κομπλεξικού", και άλλων "ωραίων".

Και δεν είναι καθόλου ωραίον.

Δημοσ.

...τί ακριβώς να δει και ποιός εκεί;

edit : άκυρο - υποθέτω πως είναι για να τσεκάρει εκεί ο Freakster μπας και βρει το γατί που θέλει

Δημοσ.
Φιλοξενω αυτες τις μερες εναν μαυρο γατο, γεννημενο τον Ιουλιο. Ο μικρος γεννηθηκε στον κηπο μας και μενει στη γειτονια, αλλα τις προαλλες τον δαγκωσαν ασχημα στο ποδι κι ετσι χρειαστηκε να μεινει σπιτι. Ειναι πολυ καλο γατακι πραγματικα, χαδιαρης και παιχνιδιαρης. Εμεις τον εχουμε σπιτι 10 μερες και δεν εχει κανει καποια ζημια, μονο του αρεσει να κοιμαται στον καναπε.

Εμβολια δε του χω κανει(εχω ξεπαραδιαστει με τα αδεσποτα), αλλα ειναι αποπαρασιτωμενος και υγειεστατος. Μεσα σ αυτες τις μερες θα τον παω μαλλον και για στειρωση

Στα λεω μηπως θες να το σκεφτεις

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

και μια φωτο του

post-141655-129063082827_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο συνοικέσιο είναι πολύ συμφέρον, Freakster (άμα μένεις πολυκατοικία όμως σκέψου το καλά, και συμφωνήστε τί θα κάνετε σε περίπτωση που θα σαλτάρει ο αποπάνω μπλακ εντός των τειχών).

Δημοσ.

Χίλια συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, κοιμήθηκα σαν κούτσουρο απο χτες το απόγευμα + δουλειά σήμερα!

Λοιπόν, μαργαρίτα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου :-) Απλά δεν ήθελα αρσενικό γατάκι, οπότε θα πω ένα ευγενικό όχι :-)

Και ευχαριστώ τα παιδιά για τα sites, θα τα τσεκάρω σήμερα :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης να αναφέρω πως η στείρωση πλεον είναι ακόμη πιο ανώδυνη (για τα θυληκά μιλάω) και χωρίς πολλά παρατράγουδα! Στη δική μου η "δυσκολία" κράτησε 2 μέρες μετά την επέμβαση όπου πονούσε και δεν μπορούσε να κινηθεί άνετα. Δεν χρειάστηκε ούτε καν χωνί για να μην πειράζει τα ράμματα κλπ. Μια εβδομάδα μετά μπορούσε να τρέχει άνετα και κατά τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να εξαφανίζονται τα ράμματα.

B)

Τώρα ένα μήνα μετά τρώει σαν πο*στης και θέλει μεγάλη προσοχή στις ποσότητες και στο είδος της τροφής (ειδικά για στειρωμένες κλπ) γιατί αλλιώς θα γίνει τόφαλος!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...