Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 [/color]billdanos, σα να μην καταλαβαινόμαστε..... Τεσπα Αφού το είπες και μόνος σου πως δεν είναι όλα τα ζώα το ίδιο και έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, συμπεριφορές κλπ! Δεν θα βάλεις ένα νεογέννητο γατάκι μαζί με ένα ...ντόπερμαν ξαφνικά! Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αν όμως μεγαλώσουν μαζί από μικρά είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα!
antepali Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 καταλαβαίνετε τί έκανε σε κάτι γατάκια Ίσως;
margaritagr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Φιλοξενω αυτες τις μερες εναν μαυρο γατο, γεννημενο τον Ιουλιο. Ο μικρος γεννηθηκε στον κηπο μας και μενει στη γειτονια, αλλα τις προαλλες τον δαγκωσαν ασχημα στο ποδι κι ετσι χρειαστηκε να μεινει σπιτι. Ειναι πολυ καλο γατακι πραγματικα, χαδιαρης και παιχνιδιαρης. Εμεις τον εχουμε σπιτι 10 μερες και δεν εχει κανει καποια ζημια, μονο του αρεσει να κοιμαται στον καναπε. Εμβολια δε του χω κανει(εχω ξεπαραδιαστει με τα αδεσποτα), αλλα ειναι αποπαρασιτωμενος και υγειεστατος. Μεσα σ αυτες τις μερες θα τον παω μαλλον και για στειρωση Στα λεω μηπως θες να το σκεφτεις Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Αφού το είπες και μόνος σου πως δεν είναι όλα τα ζώα το ίδιο και έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, συμπεριφορές κλπ! Δεν θα βάλεις ένα νεογέννητο γατάκι μαζί με ένα ...ντόπερμαν ξαφνικά! Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αν όμως μεγαλώσουν μαζί από μικρά είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα! ...ρε συ billdanos, το ξαναλέω : δεν υποστηρίζω πως ΔΕΝ γίνεται να μεγαλώσουν μαζί αρμονικά. Επίσης έγραψα πως μεγάλωναν στην περίπτωση που είπα, μαζί (κι ούτε ντόμπερμαν ήταν). Πολύ ωραία που στη δική σου περίπτωση όλα είναι μια χαρά, και το χαίρομαι αυτό - εκεί που στράβωσα είναι που λες "έτσι γίνεται πάντα". Αμ ΔΕΝ γίνεται, γι' αυτό και εδώ έγραψα "κάτω από προϋποθέσεις", και δεν υπάρχει περίπτωση να πω σε κανέναν "α μα ναι, μεγάλωσέ τα μαζί, κανένα πρόβλημα". ...lol στην αποπάνω κωλόγρια (επόμενο νικ : lernea_ydra.......Καλό; ) ---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:46 ---------- ...ΔΕΝ εννοώ τη margaritagr
aris1986 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ...haris_216 κι εμείς είχαμε σκύλο που ενώ μεγάλωνε μαζί τους, δυστυχώς καταλαβαίνετε τί έκανε σε κάτι γατάκια (2 περιστατικά με διαφορά χρόνων μάλιστα), και γενικώς είχε και "προτιμήσεις" (άλλα αργότερα τον άφηναν αδιάφορο, άλλα τα εχθρεύονταν κτλ). Kοίτα να ήταν μια ΄΄κίνηση΄΄υποταγής στα γατάκια. Τό κάνουν και οι αρσενικοί γάτοι στα μικρά αρσενικά γατάκια.
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ...δυστυχώς δεν εννοούσα ότι έκανε αυτό που κατάλαβες (και υποβοήθησε ερεθίζοντας τη φαντασία και ο antepalης).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ...δυστυχώς δεν εννοούσα ότι έκανε αυτό που κατάλαβες (και υποβοήθησε ερεθίζοντας τη φαντασία και ο antepalης). Ε πες ότι τα έφαγε να τελειώνουμε!
antepali Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ...δυστυχώς δεν εννοούσα ότι έκανε αυτό που κατάλαβες (και υποβοήθησε ερεθίζοντας τη φαντασία και ο antepalης). λολ ρε. Συνηγορώ στις απόψεις σου,είχαμε ζεύγος σκύλων (παλιά,σε μονοκατοικία με τεράστια αυλή) που τα γατάκια τα είχαν για παιχνίδι.Μόνο που αυτά τα δύστυχα (τα γατάκια) δεν καταλάβαιναν τις παιχνιδιάρικες διαθέσεις των σκύλων,ιδίως τη στιγμή που τους μασούσαν το κεφάλι (τα κακόμοιρα τα σκυλάκια),που το μόνο που θέλανε ήταν να παίξουν. Κλάψαμε πολύ στο πρώτο,μετά τα μαζεύαμε με το φτυάρι.Έκτοτε δεν ξαναπήγαμε κόντρα στη φύση και δεν ξανάχαμε γάτες και σκυλιά μαζί.Ή μόνο σκυλιά ή μόνο γατιά. Παίζει ρόλο και η σημειολογία των κτηθέντων στο ζωϊκό βασίλειο όπως εγώ πρώτος,ο δικός μου άνθρωπος,εγώ μπαίνω μέσα στο σπίτι και συ έξω κλπ.
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ...έτσι, δυστυχώς. Και το θέμα, το ξαναλέω, δεν είναι τόσο η "έχθρα", αλλά αυτό ακριβώς που είπες και 'συ. Όπως δεν κάνουν για χορό στον πάγο όσες είναι πάνω από 100 κιλά (τριπλό άξελ δεν παίζει, λόγω προσγείωσης), έτσι γενικά δεν παίζει η ανάμειξη αυτών των δυο τετράποδων φύσεων, λόγω "κατασκευής".
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Παρ' όλο που η προσωπική μου εμπειρία έχει δείξει πως γατιά και σκυλιά μαζί μπορούν να συνυπάρχουν, μόνο και μόνο από το γεγονός πως κάθε μέρα διώχναμε από την αυλή από 1-2 που είχαν έρθει να φωτογραφήσουν τον γάτο να κοιμάται αγκαλίτσα με το σκύλο, φαντάζομαι πως δεν πρέπει να 'ναι ο κανόνας αυτός. Πριν κάνα χρόνο είχα μαζέψει ένα σκυλάκι που μου έσκασε στην πόρτα και φαντάστηκα πως θα τακιμιάσει με το γκόλουμ (γάτα). Το σκυλάκι ήταν και μικρό, από αυτά τα κανισοειδή, οπότε λέω ωραία, δε θα χαλαστούν και με τη διαφορά όγκου. Που να 'ξερα, το κακόμοιρο το σκυλάκι πρέπει να έχει ακόμα τραύματα από τις μάπες που του τράβηξε η ουγκαμπούγατα.
leftermann Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 αυτά τα κανισοειδή, τα "σκυλιά του σωλήνα" τα λέω εγώ, είναι βλαμένα ρε, δεν μετράνε στον μέσο όρο. Κι εμείς παλιά στο χωριό είχαμε στην αυλή ένα κοπρόσκυλο και ένα κοπρόγατο που ήτανε μια χαρά φιλαράκια.
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ο δικός μου ήταν κόκερ σπάνιελ. Πάντως αυτό το κακόμοιρο το μικρό, αν και όχι του γούστου μου, ήταν πολύ καλό και πολύ έξυπνο. Αλλά βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του, οπότε.
kosmasgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τα κόκερ είναι πανέξυπνα αλλά και δύσκολα να τα εκπαιδεύσεις Εχεις φώτο λούσιφερ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.