Freakster Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Που μπορώ να πάω να υιοθετήσω ένα γατάκι, που να έχει περάσει και κάποιο κτηνιατρικό έλεγχο ή και στείρωση/αποπαρασίτωση; Για αθήνα αυτό.
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 πηγαινε σε καποιον κτηνιατρο, συνηθως ψαχνουν να πασαρουν γατουλες που εχουν βρει στο δρομο κτλ. Επισης σε καμια φιλοζωικη.
leftermann Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 κάποιος θέλει να γίνει τζάμπα μάγκας μου φαίνεται...
Freakster Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 εεε όχι και τζάμπα μάγκας έχεις δει την τιμή της αμόλυβδης που θα χρησιμοποιήσω για να φτάσω στη φιλοζωική Τρεις στειρώσεις στο νερό (on the water) όχι πλάκα κάνω, απλά δε θέλω να ζήσω το "αχ τι όμορφο γατάκι" και την επόμενη μέρα "γιατι δε κουνιέται;;;;"
Garnele Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ναι, αλλά σκέψου τι βολικά που γίνονται μετά με μια ταρίχευση. Έτσι, έπαιρνα ακόμη κι εγώ γάτα! Σοβαρά, μην πάρεις γατάκι. Θα μεγαλώσει και θα γίνει γάτα και αντιπαθητικό.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καμια γατα δεν μπορει να γινει πιο αντιπαθητική από το πιο χαριτωμένο σκυλο...
Freakster Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ή ίσως γατες με καβούκι που ζουν σε γυαλα, φοκους ΠΙΠΛ. Κρις +10000000
leftermann Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 υιοθέτησε κανένα αφρικανάκι ρε αφού σου αρέσουν τα δύσκολα.
Garnele Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καμια γατα δεν μπορει να γινει πιο αντιπαθητική από το πιο χαριτωμένο σκυλο... Εκτός από έναν οποιοδήποτε αρσενικό, μη ευνουχισμένο, γάτο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, για τις γιορτές (ακα 2 βδομάδες αργίες) ανέλαβα να φροντίσω ένα γάτο. Γλυκούλης κλπ κλπ αλλά Γάτος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Εγώ γενικά σιχαίνομαι τα γατιά αλλά τελευταία είχα αρχίσει να το ξεπερνάω λίγο και μπορούσα να τα χαϊδεύω, να τα ταΐζω και άλλα τέτοια που κάνουν στις γάτες.Ε λοιπόν, αυτός ο γάτος που προσέχω είναι αρκετά συμπαθής: Έχει διώξει όλους τους σερνικούς τις περιοχής (μια που είναι περπατημένος και βγαίνει και εκτός σπιτιού να βολτάρει <------- βασικός λόγος συμπάθειας), έχει γκαστρώσει όλες τις θηλυκές τις οποίες μάλιστα φέρνει μέσα στο σπίτι να φάνε. Αυτή τη στιγμή έχει δυο γάτες μέσα, πριν ήταν και μια τρίτη αλλά έφυγε, το πρωί που σηκώθηκα τα μαξιλάρια του καναπέ ήταν στο πάτωμα και το σαλόνι βρωμούσε γατόσπερμα. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Και ο παραπάνω έχει το αβαντάζ ότι είναι μαύρος και δε φαίνεται η μπίχλα, με εξαίρεση την ουρά του που έχει γίνει καφέ.
Freakster Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 εντωμεταξύ σε site σχετικό, δυο προσπάθειες για υιοθεσία τινάχτηκαν στον αέρα (on the air) Η μια ήθελε να δώσει "τρια γατια μαζί γιατί είναι αδερφάκια και κρίμα" και η άλλη μόνο που δε μου ζήτησε αφμ και μου είπε θα έρθει και για επισκέψεις στο σπίτι. Νόμιζα οτι τα βαμπιρια δε μπαίνουν σπίτι αν δε τα καλέσεις :/
leftermann Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 τρία γατιά στο σπίτι. Χάρμα. Μετά αλλάζεις σπίτι (και αφήνεις τα γατιά στο παλιό). ---------- Προσθήκη στις 15:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ---------- μπάι δε γουέη, χρησιμοποιείς λάθος πρόθεση: είναι in the water, in the air.
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Πολύ καλά έκανε και ήθελε να δει το σπίτι. Οι γάτες δεν είναι μεταχειρισμένες τηλεοράσεις, να τις βάλεις σε ένα κουτί και να τις στείλεις χάρισμα σε όποιον θέλει. Πριν δώσεις ένα ζώο για υιοθεσία (αν είσαι υπεύθυνο άτομο) θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι πάει σε σωστό άνθρωπο που θα του προσφέρει όσα χρειάζεται. Και μιας και δε ξέρεις τον άλλο αν κάνεις τη «δουλειά» από το internet το να δεις το χώρο του είναι από τα δεδομένα πράγματα. Και το χώρο σου θα πρέπει να δει λοιπόν, και πιθανώς αδιάκριτες ερωτήσεις θα πρέπει να σου κάνει, και υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να σε βάλει να συντάξεις για την υιοθεσία. Αν δεν είσαι έτοιμος να δεχτείς τα παραπάνω μάλλον δεν είσαι έτοιμος γενικότερα για να δεθείς με κάποιο ζώο. Και καλύτερα να μη το πάρεις.
Freakster Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 έχεις δίκιο, το να μη θέλω άγνωστους στο σπίτι μου είναι το ίδιο με το να μη θέλω ζωα στο σπίτι μου. Να αφήσω αδέσποτα το κουνέλι μου, το καναρίνι μου και το σκύλο μου. :/ Να βάλω και μια webcam 24/7 να βλέπει το γατί; Lefter σε παρακαλώ, FCE speaking πάνω στο νερο, πάνω στον αέρα, on δηλαδής. Αναρωτιέμαι γιατί δε μας αφήνουν να ανοίξουμε φροντιστήρια εμάς με το fce!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.