Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αυθεντικός λίγο δύσκολο ΜΟΝΟ αν ενδιαφέρθηκε και βρήκε απο κανένα παρατιμένο σε καμιά μάντρα...δεν ξέρω είναι ανάλογα το μάστορα αλλά μαζί με βάψιμο για το συγκεκριμένο αμάξι πάνω απο 150 ευρώ είναι ληστεία... Το ψυγείο όπως σωστά αναφέρθηκε αγόρασε καινούργιο και άσε τα κολήμματα... Όσον αφορά για τη καλίμπρα πάνε σε φαναρτζή να κάνει καμιά πατέντα ίσα να μην βρίσκει και άστην όπως είναι...προσωπική γνώμη. Αλλά βάλε και τον αισθητήρα...απο μάντρα θα βρείς με κανα 50άρικο και λιγότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Προφυλακτηρα στο δικο μου punto του 95 ιμιτασιον καινουργιο τον ειχα παρει 25 Ε τσαμπα λεμε , οι διαφορες σε ιμιτασιον με γνησια ειναι στα σημεια εφαρμογης (δν εφαρμοζουν τελεια) και στις γωνιες(λιγο πιο χοντροκομμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosssss Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ρε παιδια που θα βρω κανα φτηνο προφυλακτηρα για fiat seicento 2002? ο πιο φτηνος βαφομενος που βρηκα ειναι στα 80 ευρω. *φαναρτζη εχω δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 θα Googlareis ανταλακτικα fiat κ ανταλακτικα imitaτion fiat.. ή θα περασεις και απο την γνωστη φρατζη-ν.κοσμο ή θα ρωτησεις τον d..b που πειρε με 25ε τον προφυλακτηρα ή στο car.gr εως 500ε στην αναζητηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.