stefan123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 εδω στα κατω πατησια στην πατμου και σεριφου ... Πηγα να βγω απο στοπ και με κοπανησε ενας σφερατος ταριφας με ενα avensis.... Εσπασε ψυγειο και προφυλακτηρας ... Ο ταριφας μου ειπε να παω δευτερα στην ασφαλιστικη μου να κανω δηλωση οτι παραβιασα στοπ...Αυτουνου του εβαλα λιγο το φτερο μεσα...Αλλα και απο την αλλη μερια το ταξι του ηταν διαλυμενο σε 2-3 σημεια και σε αλλα βαμενο και με αλλο χρωμα.... Τι προτεινετε να κανω?Το ψυγειο εχει ενα ραισματακι σε ενα σημειο που βγηκε το παραφλου.Δεν κολλαει αυτο? Και μια τελευταια ερωτηση.ποσο περιπου θα στοιχισουν ψυγειο και προφυλακτηρας αν χρειαστει να τα αλλαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Έτσι όπως το λες...ΕΣΥ τον κοπάνησες.Άρα εκτός που βγήκες από stop φαίνεται ότι εσύ έπεσες πάνω του!Αν για παράδειγμα είχες βγει και αυτός σε κοπάναγε την ώρα που έβγαινες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου,παράδειγμα στο πίσω φτερό μπορεί και να την γλύτωνες γιατί ΗΔΗ είχες βγει στην ουσία.Έτσι για 2 λόγους (stop και χτύπημα στο μπροστινό φτερό) είναι δικό σου το φταίξιμο. Ήρθε η αστυνομία να κάνει καταγραφή του γεγονότος ή φύγατε έτσι απλά; ΑΝ φτιάξεις ψυγείο και προφυλακτήρα παίζει ρόλο που θα το πας....αντιπροσωπεία-οποιοσδήποτε μηχανικός-φαναρτζής-φίλος σου!Πάνω κάτω υπολόγισε προφυλακτήρας με βάψιμο κ.α. και ψυγείο γύρω στα 300€-400€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Και προσοχή. Αυτά τα κωλοστενά στα Κ. Πατήσια είναι θάνατος, 2m πλάτος οι δρόμοι, ορατότητα μηδέν στις διασταυρώσεις και όλοι πάνε ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 γενικα η φιατ εχει καλες τιμες θα δεις ποσο εχουν τα οριτζιναλ ανταλακτικα αλλιως θα παρεις ιμιτασιον.δεν χρειαζετε να πας αντ/πεια . δεν μετακινεις το αμαξι με σπασμενο ψυγειο μπορει να καψεις μηχανη εκτος και αν το ψυγειο που λες ηταν του a/c. δεν σε ενδιαφερει τι ζημιες εκανες στον αλλον ή τι εξτρα θα βαλει,ετσι κ αλλιως η ασφαλιστικη θα τα πληρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Και προσοχή. Αυτά τα κωλοστενά στα Κ. Πατήσια είναι θάνατος, 2m πλάτος οι δρόμοι, ορατότητα μηδέν στις διασταυρώσεις και όλοι πάνε ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ. Ναι οντως εγω εφταιγα μιας και εγω τον κοπανησα απο στοπ..Επειδη μενω εδω και ξερω την περιοχη οντως τα στενα ειναι θανατος..Ερχομενος απο δεξια ομως δεν εχει καθολου ορατοτητα μιας και ερχεται απο στροφη ο αλλος--οποτε ουτε καν καταλαβα τι εγινε--μονο το χτυπημα ακουσα...Βεβαια κατεβαινε σφαιρα και αυτος ενω εγω μολις ξεκιναγα το περασμα σιγα σιγα.. Αυριο θα παω να του κανω την δηλωση και ολα οκ....Αστυνομια δεν φωναξαμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Tελικα μαλλον τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα στην δεξια μερια του αυτοκινητου.Το καινουργιο φυγειο μπαινει στραβα μιας και εχει στραβωσει το πλαισιο εχοντας μπει μισο ποντο μεσα... Αποτελεσμα ειναι να βρισκει και η ροδα στον θολο την ωρα που στριβεις και να κανει θορυβο...Μπορω να επαναφερω μονος μου το στραβωμενο πλαισιο η θελει φαρνατζη?Και ποσο θα παει το μαλλι για το ισιωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 νομιζω οτι λεγετε καλιμπρα αυτο που θες εφοσον δεν θα αλλαξεις το κοματι του πλαισιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ECARPARTS Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 το ψυγειο ειναι περιπου στα 75 ευρω και ο προφυλαχτηρας στα 45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εδω στα κατω πατησια στην πατμου και σεριφου ... Πηγα να βγω απο στοπ και με κοπανησε ενας σφερατος ταριφας με ενα avensis.... Εσπασε ψυγειο και προφυλακτηρας ... Ο ταριφας μου ειπε να παω δευτερα στην ασφαλιστικη μου να κανω δηλωση οτι παραβιασα στοπ...Αυτουνου του εβαλα λιγο το φτερο μεσα...Αλλα και απο την αλλη μερια το ταξι του ηταν διαλυμενο σε 2-3 σημεια και σε αλλα βαμενο και με αλλο χρωμα.... Τι προτεινετε να κανω?Το ψυγειο εχει ενα ραισματακι σε ενα σημειο που βγηκε το παραφλου.Δεν κολλαει αυτο? Και μια τελευταια ερωτηση.ποσο περιπου θα στοιχισουν ψυγειο και προφυλακτηρας αν χρειαστει να τα αλλαξω? Το ψυγείο μπορεί να κολλήσει, αλλά δεν θα σου κρατήσει πάνω από μήνα. Πρέπει να το αλλάξεις... Για να δεις τιμή ψυγείου πρέπει να πεις χρονολογία/κυβικά του αυτοκινήτου σου... Ο προφυλακτήρας σου ίσως μπορεί να επισκευαστεί, οπότε ίσως σου βγεί πιο φθηνά. Αλλιώς θα στον ισιώσουν + το βάψιμο, που θα σου κοστίσουν σχετικά αρκετά (200+) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 τι λεμε ρε παιδια, 200€ για προφυλακτήρα seicento? ενα - εναμισι χιλιάρικο κάνει ολο το αυτοκίνητο... Οι τιμές που ανέφερε ο φιλος πιο πανω μου ακούγονται πολύ πιο λογικές (για ιμιτασιον φυσικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 νομιζω οτι λεγετε καλιμπρα αυτο που θες εφοσον δεν θα αλλαξεις το κοματι του πλαισιου... Λοιπον για ενα απλο χτυπηματακι εχουμε και λεμε.. Η καλιμπρα --η αλλιως ισιωμα της λαμαρινας πηγε 150 ευρω σε φαρνατζιδικο-- ψυγειο και βεντιλατερ αλλο ενα 120ρι--- και μενει ο προφυλακτηρας(αβαφος ειναι) που θα μαθω τιμη και ο αισθητηρας πιεσης λαδιου που εχει σπασει και αυτος.. Γιαυτο παιδια προσοχη σε στοπ και μικροδιασταυρωσεις γιατι παει πολυ το μαλλι... Εντωμεταξυ εχω λιγες μερες χωρις αυτοκινητο και εχω παθει καταθλιψη. Τους τελευταιους 9 μηνες που εχω βγαλει και το διπλωμα εχω βολευτει αφανταστα με το αυτοκινητακι(seicento s toy 2001 me 55000 χιλιομετρα) και τωρα που ειμαι πεζος αισθανομαι καπως... Αλλα απο αυριο--ελπιζω να ειμαι ερθω στα ισια μου..χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 τι λεμε ρε παιδια, 200€ για προφυλακτήρα seicento? ενα - εναμισι χιλιάρικο κάνει ολο το αυτοκίνητο... Οι τιμές που ανέφερε ο φιλος πιο πανω μου ακούγονται πολύ πιο λογικές (για ιμιτασιον φυσικα) ο ίδιος ο προφυλακτήρας μπορεί να κοστίζει 40-50 ευρώ... Το βάψιμο είναι που κοστίζει... Ακόμη και καινούργιο να τον πάρεις θα είναι απλά ασταρωμένος και πάλι θα θέλει βάψιμο... Μόνο αν είσαι τελείως κωλόφραδος και βρεις ατρακάριστο προφυλακτήρα που εργοστασιακά έχει το ίδιο χρώμα με το δικό σου θα σου βγει φθηνά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δεν αλλάζει ο ένας σας avatar γιατί έχασα την μπάλα; Και η nvidia καλή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMAndreas Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 και που να βάλουν και οι δυο της nvidia λέει χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δεν αλλάζει ο ένας σας avatar γιατί έχασα την μπάλα;Και η nvidia καλή είναι. Nαι αλλα ο ενας εχει γκρι και ο αλλος ασπρο φοντο οποτε ξεχωριζουμε--χαχαχχαχ Λοιπον μου εβαλε και τον προφυλακτηρα -- αυθεντικος 180 ευρω και ιμιτασιον 90--- αλλα λεει οτι μου εβαλε αυθεντικο στην τιμη του ιμιτασιον και πληρωσα αλλα 90 ευρω.... Ωραιος δειχνει παντως--αληθεια πως ξεχωριζει οπτικα ο original απο τον αλλον? Τωρα για τον αισθητηρα πιεσης λαδιου λεω να το κοιταξω απο βδομαδα μιας και no money no honey---xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.