sotos81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καλημερα σε ολους.Εχω ενα laptop και ειχα εγγατεστημενα αρχικα τα windows 7.Στην συνεχεια σε ενα δευτερο partition εγγατεστησα ubuntu 9.10.Τωρα αυτο που θελω να κανω ειναι να απεγγαταστησω τα ubuntu και να εχω μονο τα windows 7.Το γκουγκλαρα λιγο το θεμα αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι πρεπει να κανω γιατι δεν ειμαι και πολυ exper με τους υπολογιστες.Διαβασα για την αφαιρεση του grub και την εντολη fix/mbr αλλα δεν καταλαβα που την δινεις αυτη την εντολη.Αν καποιος γνωριζει το θεμα ας μου πει λιγο αναλυτικα πως γινετε για να μην κανω καμια πατατα και τρεχω και δεν φτανω μετα!Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
ChangeAllNow Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 1. Γιά να διορθωθεί το MBR ακολουθείς τον οδηγό : http://www.sevenforums.com/tutorials/20864-mbr-restore-windows-7-master-boot-record.html 2. Το partition που ήταν το Ubuntu απλά το διαμορφώνεις (format).
sotos81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καλημερα σε ολους.Εχω ενα laptop και ειχα εγγατεστημενα αρχικα τα windows 7.Στην συνεχεια σε ενα δευτερο partition εγγατεστησα ubuntu 9.10.Τωρα αυτο που θελω να κανω ειναι να απεγγαταστησω τα ubuntu και να εχω μονο τα windows 7.Το γκουγκλαρα λιγο το θεμα αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι πρεπει να κανω γιατι δεν ειμαι και πολυ exper με τους υπολογιστες.Διαβασα για την αφαιρεση του grub και την εντολη fix/mbr αλλα δεν καταλαβα που την δινεις αυτη την εντολη.Αν καποιος γνωριζει το θεμα ας μου πει λιγο αναλυτικα πως γινετε για να μην κανω καμια πατατα και τρεχω και δεν φτανω μετα!Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Ακυρο το ερωτημα τελικα παιδες γιατι το εφτιαξα μονος μου! Πληροφοριακα ομως για καποιον που ισως συναντησει το ιδιο προβλημα λυνετε πανευκολα με το προγραμμα EasyBCD! (download) Απλα γραφεις το MBR στον δισκο C και μετα bootαρεις απο dvd των windows και σβηνεις τις κατατμισεις.Επειτα μπαινεις στην διαχειριση δισκων και φορμαρεις το partition σε ntfs και ολα γινονται οπως πριν! ΥΓ 1:Εικονα απο το προγραμμα και την διαδικασια! ΥΓ 2:Οπου (vista)=windows 7!
tritonas00 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 και γιατι να κατεβαζσεις ξεχωριστο προγραμμα για κατι το οποιο γινεται πανευκολα και μεσα απο τα windows...?
sotos81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 και γιατι να κατεβαζσεις ξεχωριστο προγραμμα για κατι το οποιο γινεται πανευκολα και μεσα απο τα windows...? Γιατι δυστυχως δεν ηξερα πως γινετε μεσα απο τα windows και ο τροπος που βρηκα ηταν αυτος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.