Προς το περιεχόμενο

windowsxp pro x64 Πρόβλημα

ppgabril

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να καλημερίσω καταρχάς την κοινότητα του site!!:-D

Το πρόβλημα μου θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι και πολύ σοβαρό!!:fear:

Χρησιμοποιούσα windows xp pro sp3! Μετά από αναβάθμιση είπα και εγώ να αλλάξω λειτουργικό για να έχω το 100% της δυνατότητας του συστήματος μου!! (ΠΧ. Να καταναλώνω και τα 6gb της ram που με τα xp 32bit δεν μπορούσα!!

Έτσι αποφάσισα να πάω σε windows xp x64!! Θα μου πεις μα καλά τα vista και τα win7 δεν σου κάνουν? Ίσως να έχετε δίκιο αλλά έχω μια άρνηση στο νέο περιβάλλον των καινούργιων λητουργικω! Από την μια είναι χοντροκομμένα και από την άλλη είναι γεμάτα ασυμβατότητες όπως συμβαίνει και με την κάρτα ήχου μου sound blaster audigy!!:mad:

H έκδοση των x64 που έχω είναι με sp2 ενσωματωμένα!

Γιατί όταν κατεβάζω από το site της ATI τους drivers για x64 λειτουργικό δεν δέχεται την εγκατάσταση τους? (ati-4870 1gb):cry:

Ξέρετε αν έχει βγει κάποιο patch για να τα κάνω Ελληνικά?:o

Ξέρετε που μπορώ να βρω ένα πακέτο προγραμμάτων αποκλειστικά για windows x64?(τα βασικά προγράμματα)?

Δημοσ.

Για τα ελληνικα θελεις το αντιστοιχο πακετο MUI στα ελληνικα, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει για 64bit.

http://download.microsoft.com/download/6/2/e/62e61f10-e106-4f4c-a862-63eec2b41efb/readme.htm

Για την ati, ο driver εδω. Μολις ειδα οτι driver, ccc και wdm δεν δινονται ξεχωριστα :@

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp64/radeonx-xp64

Τα 32bitα προγραμματα παιζουν κανονικα σε 64bit λειτουργικο. Οτι μπορεις να βρεις σε 64, πχ 7zip, media player classic, ffdshow, κλπ, βαλτο σε 64.

Δημοσ.

Τα Windows XP 64bit είναι ένα επιεικώς απαράδεκτο λειτουργικό. Δεν πολυυποστηρίχτηκε από τη MS και ελάχιστοι έκατσαν να γράψουν drivers γι αυτό. Αν θες τα παλιά καλά παράθυρα, γύρνα στα XP 32bit, αν θες τα καλούδια των 64bit, πήγαινε σε 7άρια (Μην ασχοληθείς καθόλου με Vista). Δυστυχώς ΚΑΙ τα δυο δεν μπορείς να τα έχεις.

Όσο για την ATI, δοκίμασε να κάνεις ΟΛΑ τα Windows updates. Είχα αντιμετοπίσει παρόμοιο πρόβλημα σε XP 32bit, το οποίο λύθυκε δια μαγείας όταν μπήκε κάποιο (ποιό?) update. Και μιλάω για 4-5 συνεχόμενα updates, που συνεχώς έβρισκε καινούρια μετά από κάθε restart.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...