Προς το περιεχόμενο

Αξιόπιστο site για αγορά φαρμακευτικών σκευάσματων;

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Θα ήθελα να μάθω όμως αν υπάρχει κάποιο site του εξωτερικού, αξιόπιστο για την αγορά φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Και για όσους φανεί περίεργη η ερώτηση, θα με ενδιέφερε να αγοράσω κάποιο σκεύασμα ψευδοεφεδρίνης (αποσυμφορητικό) η οποία κυκλοφορεί μεν στην ελληνική αγορά σε συνδυασμό όμως πάντα με άλλες ουσίες πχ παρακεταμόλη (Panadol cold&flu κ.α.). Παίρνω τα φάρμακα αυτά αλλά μου φαίνεται ανούσιο να παίρνω και αναλγητικό/αντιπυρετικό (που μπορεί να προκαλέσει και ηπατίτιδα) τη στιγμή που ενδιαφέρομαι μόνο για τη μια δραστική ουσία.

Γνωρίζει κανείς κάποιο site;

Δημοσ.

Την ψευδοεφεδρινη τη θες για αποσυμφοριτικο? για (αλλεργικη) ρινιτιδα ας πουμε?

Υπαρχουν και αλλα χαπια μονο αποσυμφορητικα, χωρις να εχουν δηλαδη και παρακεταμολη.

Η ψευδοεφεδρινη εχει παρενεργειες (ατονια, απωλεια νευρικων αντιδρασεων...)

Δημοσ.

Για το κοινό κρυολόγημα. Εχω ακόμα 'κρεατάκια' (αδενοειδείς εκβλαστήσεις) τα οποία θα έπρεπε στην ηλικία μου να έχουν ατροφήσει. Οπότε κάθε φορά που αρρωσταίνω ταλαιπωρούμαι πολύ.

Η ψευδοεφεδρίνη έχω δει ότι με βοηθάει περισσότερο σε σχέση με τοπικά αποσυμφορητικά - τύπου Ronal κλπ. Επίσης έχω δοκιμάσει κάποια φυτικά (Lobelia) που είναι επίσης σχετικά αποτελεσματικά. Τέλος τα κορτικοστεροειδή τύπου dexarhinaspray βοηθούν εξίσου αλλά θα ήθελα να τα αποφύγω.

Δημοσ.

εχουν ακομα ελλαδα ψευδο εφεδρινη????

κανεις να θελει να κανουμε κανα reverse engineering? :P

Δημοσ.

Toufas θες καλη χημεια για τετοιες δουλειες. Πρωτα πρεπει να την "καθαρισεις" απο την παρακεταμολη/ιβουπροφαινη και μετα μπλεκεις με δεξια και αριστερα ισομερη.Πολλη φασαρια αδερφε

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι το δυσκολο ρε συ! :D

επισης, νομιζω καταλαβες τι βγαινει απο αυτο που ειπα ε?

Δημοσ.

Cr. Meth. Ταξιδιαρικα πραγματα, αλλα νομιζω οτι δεν εχουν ερθει ακομα Ελλαδα αυτα.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια.

On topic, δε νομιζω οτι πρεπει να εμπιστευτεις online φαρμακειο.Εγω θα το φοβομουνα.Προσπαθησε να βρεις εναλλακτικη λυση.

Δημοσ.
Για το κοινό κρυολόγημα. Εχω ακόμα 'κρεατάκια' (αδενοειδείς εκβλαστήσεις) τα οποία θα έπρεπε στην ηλικία μου να έχουν ατροφήσει. Οπότε κάθε φορά που αρρωσταίνω ταλαιπωρούμαι πολύ.

Η ψευδοεφεδρίνη έχω δει ότι με βοηθάει περισσότερο σε σχέση με τοπικά αποσυμφορητικά - τύπου Ronal κλπ. Επίσης έχω δοκιμάσει κάποια φυτικά (Lobelia) που είναι επίσης σχετικά αποτελεσματικά. Τέλος τα κορτικοστεροειδή τύπου dexarhinaspray βοηθούν εξίσου αλλά θα ήθελα να τα αποφύγω.

εχεις δικιο. ειχα παρει προσφατα το "comtrex cold" για συμπτωματα κρυολογηματος, το οποιο περιεχει ψευδοεφ.και σε 5 λεπτα ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ τα ΠΑΝΤΑ, συναχι, βηχας, πονοκεφαλος..δεν εχω δει παρομοιο χαπι με τετοια αποτελεσματα..

αλλα φερνει αρκετη υπνηλια, γιαυτο το αποφευγω.

Δημοσ.

To χειρότερο είναι οι εφιάλτες όταν κοιμάσαι... Απλά είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να ανασαίνεις ελεύθερα.

Δημοσ.
αυτο δεν ειναι το δυσκολο ρε συ! :D

επισης, νομιζω καταλαβες τι βγαινει απο αυτο που ειπα ε?

Cr. Meth. Ταξιδιαρικα πραγματα, αλλα νομιζω οτι δεν εχουν ερθει ακομα Ελλαδα αυτα.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια.

On topic, δε νομιζω οτι πρεπει να εμπιστευτεις online φαρμακειο.Εγω θα το φοβομουνα.Προσπαθησε να βρεις εναλλακτικη λυση.

Αλά Breaking Bad έτσι; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...