liopyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όρισες max στο test mode για να χρησιμοποιήσει όλη την ram? Δεν εξηγείται να βγαίνει stable σε linpack και να μην βγαίνει σε prime.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δεν εξηγείται να βγαίνει stable σε linpack και να μην βγαίνει σε prime. Το prime το βγαζει πια,απο την στιγμη που επαιξε με τα timings στις μνημες. Η bsod που του βγαινει με συχνοτητα μια τη βδομαδα οπως λεει,ειναι απο το hibernation file. Tουλαχιστον αυτα μου δωσε να καταλαβω.
Finalizator Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όρισες max στο test mode για να χρησιμοποιήσει όλη την ram?Δεν εξηγείται να βγαίνει stable σε linpack και να μην βγαίνει σε prime. Η επιλογή για την μνήμη ήτανε στο default (90%). Αυτή τη στιγμή κάνω το Power Supply test. Μία επισήμανση:Δεν έχω BSOD μία φορά την εβδομάδα. Πάγωμα ή Restart έχω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μία επισήμανση:Δεν έχω BSOD μία φορά την εβδομάδα. Πάγωμα ή Restart έχω. Αυτο εννοουσα,my bad.Προς το παρον παντως δεν ειχες κατι απ οτι καταλαβα. Ασχετο Εdit: Αν οντως καποιος απο τη Barcelona διαβαζει αυτο το thread,τα σεβη μου και mes que un club:)
Finalizator Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Όχι ευτυχώς ---------- Προσθήκη στις 19:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:35 ---------- 3 ώρες έτρεξα το Linpack και δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα...
liopyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Από hardware-ικής πλευράς νομίζω μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.
Finalizator Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Από hardware-ικής πλευράς νομίζω μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Το εύχομαι! Αν και το prime εξακολουθεί να κολλάει με συχνότητα 4 στις 5 φορές
Finalizator Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Τελικά κάνοντας μια δοκιμή με τα defaults settings στο BIOS το prime95 δεν κολλάει αλλά οι μνήμες τρέχουν στα 1066MHz αντί 1600MHz. Επομένως είναι κάποιες ρυθμίσεις για τις μνήμες που πρέπει να αλλάξω; Μέχρι στιγμής είχα ενεργοποιημένο το XMP profile το οποίο είχε τιμές 8-8-8-24, 1,4 volts qpi και 1,66 volts DRAM. Μήπως πρέπει να ρυθμίσω και κάτι άλλο; Χρειάζεται κάποιο overclock να κάνω στην CPU;
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Τελικά κάνοντας μια δοκιμή με τα defaults settings στο BIOS το prime95 δεν κολλάει αλλά οι μνήμες τρέχουν στα 1066MHz αντί 1600MHz. Επομένως είναι κάποιες ρυθμίσεις για τις μνήμες που πρέπει να αλλάξω; Μέχρι στιγμής είχα ενεργοποιημένο το XMP profile το οποίο είχε τιμές 8-8-8-24, 1,4 volts qpi και 1,66 volts DRAM. Μήπως πρέπει να ρυθμίσω και κάτι άλλο; Χρειάζεται κάποιο overclock να κάνω στην CPU; Ειχες καμια bsod?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 όχι,καμία bsod Αρα οντως το hibernation ηταν.Οκ,continue.Περνα και μια βολτα απο το hardware forum μια και ψαχνεις για timings και overclocking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.